Ratings based on 685 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.4 out of 5
100% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.5 Service & staff
4.4 Room comfort
4.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Zentrales Hotel mit gutem Preisleistungsverhältnis

Posted Jul 23, 2016
Pros: Hervorragendes Frühstück.
Location: Hotel befindet sich in der Innenstadt von Växjö. Dom, Theater, Fußgängerzone, viele Restaurants - alles fußläufig zu erreichen.
Großes Zimmer mit guter Ausstattung. Dieses befand sich im Nebenhaus. Frühstück gab´s im Hauptgebäude. Sehr freundliches Personal. Von 18.00 Uhr bis 9.00 Uhr kostenloses Parken. Nachts teilweise laut durch gröhlende Jugendliche auf der Straße, da nahegelegene Disco.
3 out of 5
by A verified traveler from Bremen Germany

Liegt sehr zentral

Posted Jul 20, 2016
Leider nagt der Zahn der Zeit an dem Zimmern. Dusche schimmelig, Haare vom Vorgänger im Bad. Das darf nicht sein bei diesem Preis.
4 out of 5
by A verified traveler from Stockholm

Bra i förhållande till priset

Posted Jul 19, 2016
Bott på flera andra Elite-hotell och detta är i sämre skick men samtidigt också betydligt billigare. Golv och badrum var slitet/kändes gammalt så en renovering av rummen borde göras. Personalen var dock mycket trevlig och hotellet erbjud bra parkeringsmöjlighet i flerbilsgarage som låses på natten. Totalt sett prisvärt men ingen superlyx.
4 out of 5
by inger from Stockholm

Fräscht

Posted Jun 13, 2016 on Hotels
Ljus och fräscht hotell med originell möblering i rummet. Snygg inredning och jätteskön säng, men på ena sidan fanns inget sängbord alls och på den andra bara ett pyttelitet, vilket ger problem för den som behöver ha saker lättillgängliga på natten (det går visserligen att ställa saker på skrivbordet bakom sängen, men det känns lite bökigt). Väldigt energisk luftkonditionering som gav lite för sval luft och som inte gick att reglera utan att receptionisten kom upp och vred på lamellerna i den manuellt. Bra badrum med rymlig duschkabin, sköna morgonrockar. Utmärkt frukost med allt man kan önska sig, till och med sill som medresenären gärna vill ha! Nära till allt i centrala stan, som konsthall, konserthall, butiker och domkyrkan.
1 out of 5
by Marcus from Göteborg

Inte igen

Posted Jun 11, 2016 on Hotels
Gammalt, slitet och absolut inte värt de extra pengarna för uppgraderat rum.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 8, 2016 on Hotels
4 out of 5
by cong n k from København

Lækkert Hotel.. Dog....

Posted Jun 7, 2016 on Hotels
FAntastisk lækkert hotel, der er dogen natklub lige overfor, som godt kan lide at spille musik.. Men udover det, meget lækkert.
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 1, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 27, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Luca from Terni

Consigliato

Posted May 24, 2016 on Hotels
Ottima location, hotel di standard elevato in una città molto pulita e ordinata. Wi-Fi fantastico, supporta connessioni tipo VPN senza alcun problema.