Ratings based on 116 Verified Reviews

3.8 out of 5
71% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.8 Room comfort
3.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
3 out of 5
by A verified traveler from Viken

Vanligt scandic

Posted Mar 18, 2017
Fin repa och resturang, tråkiga rum med lösa toasitsar/ trasiga lampor osv. Behövs renoveras på rummen
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jan 1, 2017 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Dec 29, 2016 on Hotels
Nära shopping Nära idrott
4 out of 5
by Tomas

This traveler left a rating score only Posted Dec 22, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Dec 11, 2016 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Dec 5, 2016 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 24, 2016 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Nov 14, 2016 on Hotels
Bra för övernattning
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Nov 1, 2016
Fans inget strykjärn, inga extra kuddar. Apelsinjuicen smaka knappt något, måste varit ordentligt utspädd. Nej det var inte första gången jag var där, har använt det i jobbet innan
Comment from Hotel Management
Nov 9, 2016 by Emelie, Hotel Management
Hej Tack för att du valde att bo hos oss. Vi arbetar hårt för att göra våra gäster nöjda och vi uppskattar din feedback! Jag önskar dig varmt välkommen tillbaka / Emelie
4 out of 5
by A verified traveler

bra service trevlig personal, och bra frukost

Posted Oct 31, 2016 on Hotels
trevlig hotell som hade allt man begärde, vin öl efter 22 kunde köpas direkt i disken. tyst och inte alls mycket oväsen, samt nattkäk fanns i form av räkbomb osv dricka o suvenirer till barna.
Comment from Hotel Management
Nov 9, 2016 by General Manager, Hotel Management
Hej Tack för att du tog dig tiden och lämnade ett omdöme om oss. Jag tycker det är mycket trevlig att vistelsen hos oss har varit bra. Jag önskar dig varmt välkommen tillbaka till oss! / Emelie