Ratings based on 186 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
100% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.0 Service & staff
4.1 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 24, 2016
Sehr sauberes und komfortables Hotel mit guter Erreichbarkeit. Wir haben es zweimal als Zwischenübernachtung von Bremen nach Norwegen bzw. Zurück genutzt und würden es jederzeit wieder buchen.
5 out of 5
by A verified traveler

Perfekt för besök i Göteborg

Posted Jul 3, 2016
Pros: Läget och personalen. Perfekt för besök i Göteborg om man vill slippa att ha bil med sig.
Utnyttjade hotellet i samband med Springsteenkonsert. Tåget mitt emot hotellet tog oss till Liseberg på 20 min.
5 out of 5
by A verified traveler from denmark

Lige i centrum

Posted Jun 16, 2016
God service og meget venligt personale. Dejligt værelse. Alt var perfekt. Absolut ikke sidste gang😉
4 out of 5
by Kenneth from Kivik

Kungsbacka en närhetsidyll till Göteborg.

Posted May 22, 2016 on Hotels
Mottagandet mycket bra, men saknade som boende kontakt med receptionen vid in och utgång. De sökte inte ögonkontakt med sina gäster. I övrigt trevliga. Bartendern påträngande.
3 out of 5
by Torleif from Gjøvik

Stengt dør ved ankomst

Posted May 19, 2016 on Hotels
Ankomst søndag kl. 1800.Stengt og låst dør. Ingen info på døren. Der kom en svensk som også skulle bo der. Han fikk tak i en kode via mobil telefon slik at han fikk åpnet døren. Null service.
5 out of 5
by Fredrik

Posted May 17, 2016 on Hotels
Hotellet ligger närma centrum
4 out of 5
by Joacim from Strömstad

Väldigt prisvärt!

Posted May 15, 2016 on Hotels
En övernattning med frukost
3 out of 5
by Jennifer from Gotland

Usel frukostservice

Posted May 10, 2016 on Hotels
Hotellet i sig, rummet alltså var super men frukosten under all kritik, då menar jag inte maten i sig utan servicen. Allt tog typ slut hela tiden och man var tvungen att säga till och det tog sedan en evighet tills de kom med det. Sånt ska personalen uppmärksamma själva ju!!!
4 out of 5
by anders

This traveler left a rating score only Posted May 9, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Arne Robert from Oppdal i Norge

Greit Hotell med grei parkering og god mat

Posted Apr 22, 2016 on Hotels
Absolutt et Hotell å anbefale for forretningstur, litt mye trafikkstøy