Ratings based on 30 Verified Reviews

2.8 out of 5
3.1 Room cleanliness
3.2 Service & staff
2.7 Room comfort
2.4 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
1 out of 5
by A verified traveler

Very old fashion

Posted Jun 10, 2014 on Hotels
I choose this hotel by accident and I really regretted it. Everything is old inside and it's smells it. The room is very basic but very old, old furniture, old fashion TV with only 5 TV channels and doing a boring and annoying noise. I've never seen a so dirty TV remote control, I didn't even want to touch it. The Spa, is very small if we can call this a spa. When I went there, old people was doing their aqua-gym and it was impossible to swim. There is a nice lake nearby. I went outside 2 times to see it but I've been attacked by angry seagulls. I was obliged to run inside and then I understood why nobody else was outside. The breakfast is basic but enough, only those long old fashion tables with this old smell don't look too pleasant. I wanted to check out just after the breakfast which starts at 7:00 but I've been obliged to wait until 8:00 because before there is nobody at the reception. If you are over 70 years old, you may like this quiet place. Otherwise you will feel bored and the only thing you will need is to run away.
1 out of 5
by A verified traveler

Hometta, sisäilmaongelmia. En uskaltanut yöpyä.

Posted Dec 12, 2016 on Hotels
Hotelli oli varsin huonossa kunnossa. Hotellin kuntosalille ja "kylpylään" johtavat käytävät haisivat voimakkasti homeelta, ja ilma tuntui siellä todella ikävältä hengittää. Huone haisi vähemmän homeelta, tosin ehkä tuon jälkeen lievää suurempaa ongelmaa ei enää havainnut. Huone oli sisäilmaltaan huono ja aika tunkkainen. Vilkausu "kylpyläosastolle" riitti, sinne ei tarvinnut mennä. Avoinna oli yksi superpieni uima-allas, joka haisi kloorille niin että silmiä kirveli. Saunat kaipasivat remonttia. Kylpyläksi tätä en luokittelisi. Kuntosalille en olisi uskaltanut mennä, home haisi niin voimakkaasti kellarissa, että terveempikin sairastuisi. Viivyin hotellissa kymmenen minuuttia, jonka jälkeen palautin huoneen ja lähdin etsimään uutta majapaikkaa. Henkilökunta oli kyllä avuliasta, ja sain huoneeni peruutettua ilman riitelyä.
5 out of 5
by Maritta from Suonenjoki

Hyvä hotellimajoitus hienolla paikalla

Posted Jul 4, 2016 on Hotels
Kylpylä oli erinomainen
2 out of 5
by Ali

Heikko majoitus

Posted Jun 3, 2016 on Hotels
Huone oli erittäin heikohkosti varusteltu ja epäsiisti. Lattialla sängyn vieressä oli hiukarvatuppoja, verhoissa kiipeili hämähäkkikavereita ja esim. tv-yhteys pätki. Positiivista oli hienot maisemat, kuntosali alakerrassa (vanhahko, mutta riittävä). Heikkoa oli huoneen "oven"...pahvimaisuus, josta kajasti valoa karmien reunoista ja äänieristys oli täysin olematon. Epäsiisteyden lisäksi todella heikko aamupala (esim. jogurtti lämpimässä), vain muutama leipäläjike (huonosti suojattu = vanhan makuista ruisleipää) ja se, ettei ravintolassa ollut ruokaa illasta tarjolla. Mikäli tykkäät hyttysistä, vanhasta rakennelmasta/huoneista ja luonnon helmasta niin silloin tämä on juuri sinulle sopiva paikka.
2 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 14, 2016 on Hotels
4 out of 5
by ANNE

This traveler left a rating score only Posted Jan 2, 2016 on Hotels
3 out of 5
by Juha

This traveler left a rating score only Posted Dec 7, 2015 on Hotels
2 out of 5
by A verified traveler

Ajan hampaan puremia muutoin mukavassa hotellissa

Posted Aug 26, 2015 on Hotels
Hotellihuoneessamme oli huoneen kuntoon liittyvä vakava ongelma, johon henkilökunta reagoi asiallisesti ja huoneen vaihto toiseen sujui mutkattomasti. Hotelli on osittain jo parhaat päivänsä nähnyt, mutta toisaalta on kovasti remontoitukin. Ystävällinen ilmapiiri ja kiva miljöö paikkaavat paljon. Hankaluuksista huolimatta voin varovaisesti suositella kylpylähotellia muillekin.
2 out of 5
by Seppo from Ylöjärvi

Kuntoranta

Posted Aug 12, 2015 on Hotels
Ensimmäinen huone jota tarjottiin oli siivoamatta ja sänky rikki, toisessa lattialämmitys täysiä päällä kokoajan vaikka hellepäivä
3 out of 5
by Anneli from Tampere

Posted Aug 4, 2015 on Hotels
Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelu hyvää. Huone oli jokseenkin ankea. Televisio oli vanha ja toimi miten sattui. Jos nyt Varkauteen vielä menisin, saattaisin majoittua uudestaan Kuntorantaan. Lapsiperheille varmasti mukava paikka olla.