Ratings based on 8 Verified Reviews

3.9 out of 5
3.8 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.5 Room comfort
3.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
by A verified traveler

Hyvä hotelli hyvällä paikalla

Posted Dec 27, 2016 on Hotels
Joulunaikaan oli hiljaista, mutta halusimnekin sitä. Hyvin ystävällinen palvelu, hyvä sijainti. Ainoa todellinen miinus tulee kylpylän liukkaita laittioista. Myös muutamat saunat olivat niin pimeitä, että piti käsin tunnustella lauteiden sijainti. Sellaisessa piilee polttamisen vaara.
5 out of 5
by A verified traveler

Upea kylpylähotelli

Posted Dec 6, 2016 on Hotels
Todennäköisesti Kuressaaren paras kylpylähotelli. Allasalueella monipuolinen valikoima saunoja sekä rentoutumispisteitä ja allasbaari. Ravintola myös erinomainen ja ruokalistalla valikoimaa riitti. Huone viihtyisä ja sisustusratkaisut hienoja. WiFi toimi hieman heikosti, mikä johtui varmastikin huoneen syrjäisestä sijainnista rakennuksessa.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 23, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 29, 2016 on Hotels
2 out of 5
by A verified traveler from helsinki

Keskinkertainen hotelli keskellä kylää

Posted Aug 20, 2016
Pros: Aamiasvalikoima oli ihan ok
Cons: Lähes kaikki
Location: Linna, meteoriittikraatteri, saarenmaan luonto
Kun saavuimme oli ikävä yllätys että hotelilla ei ollut mitään omaa parkkipaikkaa. Respan henkilökunta ei kovin palveluhenkisiä. Huone pieni ja tunkkainen vaikka piti olla del lux huone (kolmas kerros). Aamiainen tarjoillaan arkipäivänä vasta kello 8.00. Hotellin Wi-Fi verkko hyvin hidas. Korkeintaan kahden tähden hotelli
3 out of 5
by A verified traveler

Hikeä kylpylähotellissa

Posted Jul 3, 2016 on Hotels
Hotelli on hyvällä paikalla Kuressaaren keskustassa. Hiukan kulunut ja meille ensin annettu huone oli tosi ahdas ja kuuma, ainoa ikkuna aukesi kylpylän yläpuolella olevalle käytävälle. Onneksi saimme vaihdettua huoneen kadunpuolelle, tosin tämänkin huone oli kuuma. Onneksi lattiatuuletin ja avautuvat ikkunat helpottivat oloa. Kylpyhuoneen lattialla sai koko viikon olla edellisten asukkaiden jättämä pistaasipähkinä rauhassa. Siivous sisälsi sängyn petaamisen sekä pyyhkeiden vaihtamise.
4 out of 5
by Raimo from Vantaa

Ruusuja ja risuja.

Posted May 19, 2016 on Hotels
Sain edulliseen hintaan huoneen hyvältä paikalta pääkadun varrelta. Laadukas hotelli kaipaisi kuitenkin hieman freesausta esim. huonekalujen, tekstiilien ja jossainmäärin yleisilmeen osalta. Hieman nuhraantunut vuosien saatossa. Spahan ja saunoihin en ota kantaa koska en käynnyt niisssä.
4 out of 5
by A verified traveler from Kungälv

Inte helt imponerad

Posted Jun 4, 2009 on Hotels
Receptionspersonalen gjorde sitt jobb, inte mer. Städningen mellan nätterna bestod i slarvigt bäddade sängar samt att dricksglasen var inte utbytta. I övrigt ett fräscht hotell med bra centralt läge. Utnyttjade aldrig spa-möjligheterna.