Ratings based on 26 Verified Reviews

3.5 out of 5
44% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.5 Room comfort
3.4 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
4 out of 5
by Corrado

This traveler left a rating score only Posted Mar 12, 2013 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

Ramada Hotel Britannia Hannover

Posted Jun 8, 2011 on Hotels
Suitable for people who want to visit the trade fair centre. Otherwise this is not a hotel I would choose to stay at again as it is too far out of town. The staff are friendly and helpful. The breakfast is good. The room and the bathroom are basic and over-priced. I would not expect to be asked to pay a further €2,50 for the bottle of water which was in the room. By over-inflated prices this is totally unacceptable. In comparison with other Ramada Hotels I have stayed at this does not compare favourably.
5 out of 5
Recommended
for Other
by A verified traveler from St louis MO USA

hannover germany

Posted Oct 16, 2010
Staff was friendly & helpful and spoke english
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Dec 3, 2014 on Hotels
1 out of 5
by A verified traveler

LOKAAS HOTEL

Posted Nov 18, 2014
Pros: niets
Cons: zie boven. Afspraken nakomen
Hotel Britannia wordt als lokaas aangeboden om bezoekers van de Messe te trekken die graag zeer dicht bij de expositiehallen willen overnachten voor een kort bezoek om daar het volle rendement uit te halen. Bij aankomst is het hotel volgeboekt en wordt ik doorverwezen naar een ander hotel uit dezelfde Ramada groep, echter op 6,7 km afstand en dus niet aan de rand van het beursterrein. Met de auto naar andere hotel gereden en 1,5 uur vastgestaan in de files die ontstaan omdat iedereen tussen 18.00 en 19.00 uur de beurs verlaat. Per dag 40000 bezoekers en > 10000 standhouderspersoneel. Dus afspraken misgelopen en geen dinner met eigen relaties op afgesproken tijd kunnen doen. Met eigen auto de volgende dag naar beurs i.p.v. op loopafstand vanuit Britannia. Al met al een onplezierige ervaring waarvoor een klacht is ingediend. De receptioniste wilde de bewijzen van overplaatsing toeeigenen omdat ze waarschijnlijk wel vaker dit soort trucs uithalen. Overnachting was € 259 euro per nacht. Op grotere afstand van de beursterrein waren ook wel kamers van € 100 te vinden. Hadden we dat maar gedaan. Dan hadden we ook nog de zakelijke afspraken kunnen bijwonen in plaats van zielig alleen een buffetdinner te nemen in het aangewezen hotel. Jammer
4 out of 5
by A verified traveler

godt til prisen

Posted Nov 10, 2014 on Hotels
Fint hotel... super morgenmad... alt i alt en go oplevelse
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Berlin

Nettes Hotel in Messe-Nähe

Posted Nov 9, 2014
Pros: Der gemütliche Frühstücksraum
Der Park in unmittelbarer Nähe ist als kleiner Ausflug empfehlenswert. Die große Sky-Leinwand in der Lounge hat meinem Mann gut gefallen, so dass er seine Bundesliga-Spiele nicht verpaßt hat.
Comment from Hotel Management
May 30, 2015 by Fabienne, Hotel Management
Lieber Gast, danke, dass Sie unser Hotel für Ihre Reise nach Hannover gewählt haben und sich danach die Zeit für diese positive Bewertung genommen haben. Super, dass wir Sie in nahezu allen Bereichen von uns überzeugen konnten und Ihr Mann mit der Übertragung der Bundesligaspiele begeistert war. Wir sind sehr glücklich über Ihre netten Worte und werden alles tun, damit auch Ihnen auch Ihr nächster Besuch in Hannover in so positiver Erinnerung bleibt. Wir freuen uns auf ein baldiges Wiedersehen! Mit freundlichen Grüßen Ihr Team von den RAMADA Hotels Hannover Fabienne Lennert - Online Reputation Manager
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Oct 24, 2014 on Hotels
Comment from Hotel Management
Jan 24, 2015 by Fabienne, Hotel Management
Dear Guest, Thank you for taking the time to share your feedback. We hope to welcome you back to our hotel very soon! Kind regards Your Team from RAMADA Hotels Hannover Fabienne Lennert - Online Reputation Manager
5 out of 5
by Henrik from Gentofte

Ok

Posted Aug 20, 2014 on Hotels
Fine
3 out of 5
by A verified traveler

Etwas 'abgewohntes' Hotel direkt an der Messe

Posted Jul 9, 2014 on Hotels
Sehr nettes Personal, Frühstück war auch OK, leider sind die Zimmer schon etwas abgenutzt, sieht etwas nach 90er Jahre aus. Ansonsten top Lage gleich bei der Messe - dafür ist es OK für eine Nacht.