Ratings based on 171 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
99% of guests recommend
4.6 Room cleanliness
4.5 Service & staff
4.2 Room comfort
4.4 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Ismo from Stockholm

Bästa frukosten i en ren och fin hotel i Lahtis

Posted Nov 3, 2015 on Hotels
Har inte haft bättre och godare frukost någonsin tidigare. Och servicen kryddat med vänlighet var utöver det vanliga.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Vincent from Paris, France

2 days for a conference

Posted Nov 2, 2015 on Hotels
Great Room, welcoming presents,...
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Marina from Mustasaari

Miellyttävä hotelli keskustassa

Posted Nov 2, 2015 on Hotels
Käytiin Lahden Messukeskusessa Fitness SM katsomassa. Hotelli kävelymatkan päässä. Uskomattoman hyvin äänieristetty hotelli sillä liikenteen äänet ei kuulunut ollenkaan huoneeseen vaikka ohi ajoi esim paljon linja-autoja.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Teija

Kivasti sisustettu

Posted Oct 30, 2015 on Hotels
Kivan näköinen hotelli, hauskasti sisustettuja nurkkauksia, värikkäät ulkovalot terassilla. Pieniä kivoja yksityiskohtia. Aamiaishuone selkeä, kaunis ja itse aamiainen hyvä. Kohtelias henkilökunta. Sijainti keskeinen. Menisin uudelleen.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Pernilla from Ruda

Posted Oct 22, 2015 on Hotels
Fantastisk resa till Lahti, Finland visade sig i sin allra vackraste höstskrud. Hotellet kan inte beskrivas med tillräckligt många superlativ. Fantastisk miljö, mycket frächa rum, dessutom i min favoritstil art deco. Personalen helt underbar. Vilka servicemänniskor.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Matti M.

Positiivinen yllätys

Posted Oct 19, 2015 on Ebookers
Löysin Toriparkin seikkailujen jälkeen myös oikean parkkiluolan, respan ystävällisten ohjeiden mukaan. Sieltä oli helppo lähteä taas liikkeelle, varsinkin siksi kun nukuin huoneessa todella hyvin.Huone oli hyvin suunniteltu, helpot ja tyylikkäät toiminnot. Tulen toistekin.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Jari from Lahti

Posted Oct 12, 2015 on Hotels
Hyvä huone ja hyvät unet tuli. Hotellin respa on oudosti sijoitettuna sivuun sisäänkulusta ja siitä iso miinus.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Jorma

This traveler left a rating score only Posted Oct 10, 2015 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Tuula from espoo

Posted Oct 3, 2015 on Hotels
Palvelu oli ystävällistä ja huippua.Jopa harjoittelija oli tosi ystävällinen ja hoiti homman mitä parhaimman. Huone ja kylpyhuone täydellisesti varustettu ja kuin uusia.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Kirsi

This traveler left a rating score only Posted Sep 28, 2015 on Hotels