Ratings based on 34 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
85% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.1 Room comfort
4.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by Susanne from Falster

Posted Mar 29, 2016 on Hotels
Super hotel med rigtig mange faciliteter som ikke engang er nævnt i beskrivelsen af hotellet, såsom miniclub for de mindste, udendørs legeplads, for de lidt ældre var der i kælderen: bordtennis, billard og bordfodbold, lille wellnessafdeling og træningsrum. Hvis man skal nævne et lille minus, så var det at ikke alle gæster fik tildelt (reserveret) et fast bord at sidde ved i hotellets restaurant - et fåtal fik lov at sidde tilfældige steder. Enten skal de tildele (reservere) alle gæster et fast bord at sidde eller også skal de ikke reservere borde til nogen!!! Det andet kan hurtigt blive en lidt kedelig oplevelse, hvor man ikke føler sig velkommen... Vi boede i en juniorsuite, som var rigtig lækkert, med kæmpe badeværelse, hvor der var kombineret brusebad og badekar - godt for børnene :-)
4 out of 5
by naila from uk

Lovely breakfast

Posted Mar 25, 2016 on Hotels
Excellent! Loved the pancake breakfast
4 out of 5
by A verified traveler from Melborne Australia

Clean comfortable and functional

Posted Jan 21, 2016 on Wotif
Rooms are not big and feature a 70's decor! Staff are very good Hotel is warm comfortable and clean. Great breakfast included.
4 out of 5
by A verified traveler

Lage o.k,gutes Frühstück

Posted Sep 3, 2015
Pros: Frühstück
Cons: Pooltoiletten,leicht renovieren,kein Piadina mehr an der Poolbar verkaufen(grausam)
Location: Unweit des gardasee,in dritter Reihe aber trotzdem schön gelegen umgeben von Weinreben und Olivenbäumen
Zimmer sehr geräumig,alles ansprechend sauber,freundlicher Service-sowohl an der Rezeption als auch bei den Kellnern,Pooltoiletten wirklich nicht gut (Sauberkeit- und bei den Damen war es besonders übel, da keine Mülleimer vorhanden und Türen sind nicht abschließbar )Das Frühstück ist klasse,und auch sonst ist das Hotel zum wohl fühlen.Es herrscht allgemein eine gute Stimmung was auch auf einen guten Chef hin deutet.Wir kommen gerne wieder,hoffen aber auf ein bisschen Renovierung was aber auch sicher daran lag das wir am Ende der Saison da waren.
5 out of 5
by Stefan from Varberg

Posted Jul 17, 2015 on Hotels
Perfekt hotell för familjen för avkoppling och bas för utflykter i Riva del Garda och omgivningarna.
4 out of 5
by A verified traveler

Fint hotell i nydelig by

Posted Jul 14, 2015 on Hotels
Greit hotell med fint bassengområde og hage i litt kommersielt hotellområde i en nydelig by. Gode til svært gode restauranter i Riva del Garda sentrum (15 min å gå), flotte turmuligheter i alle retninger. Stille og fredelig på rom med balkong.
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 15, 2015 on Hotels
5 out of 5
by Gerd from windach

Sehr zu empfehlen

Posted Apr 13, 2015 on Hotels
Sehr freundliches Hotel.Gerne wieder.
4 out of 5
by Evgenii

This traveler left a rating score only Posted Apr 11, 2015 on Hotels
3 out of 5
by philippe

This traveler left a rating score only Posted Nov 19, 2014 on Hotels