Ratings based on 44 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
94% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.5 Room comfort
4.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler from Codrongianos

Ottimo hotel bella posizione, consigliatissimo.

Posted Jul 27, 2016
Pros: Posizione,tranquillita', piscina.
Location: Ottima posizione per tutti i parchi del Garda e per il Lago.
Hotel in una buona posizione , zona tranquilla e silenziosa e a due passi dal centro , camere nuove, confortevoli e personale gentilissimo, ottima posizione per visitare il lago di Garda, consigliatissimo.
4 out of 5
by A verified traveler from reggio calabria

Economico e grazioso

Posted Nov 22, 2015
Pros: economico grazioso e pulito
Cons: impianto di riscaldamento e la televisione
Location: raggiungibile a piedi dal centro
esperienza positiva, hotel confortevole posto tranquillo
5 out of 5
by Ulrich from Neuhof Deutschland

Sofort wieder!

Posted Aug 19, 2015 on Hotels
Sehr schönes Hotel mit guten Preis- Leistungsverhältnis, überaus freundliches Personal, sehr sauber, ruhige Lage aber nicht weit vom Zentrum und vom Gardasee entfernt, Parkplätze am Hotel, schöner Pool und Kfz-Stellplätz , Balkon mit Blick über den Gardasee, ausreichendes Frühstücksbuffet.
3 out of 5
by A verified traveler from Sassari

Breve soggiorno.

Posted Aug 19, 2015
Hotel piccolo ma grazioso, complessivamente pulito. Buona e varia la colazione; il personale è molto gentile e disponibile. Unico neo:pochi collegamenti col centro di Peschiera tramite i mezzi pubblici.
3 out of 5
by Vanessa from Vanessa

Avis mitigé

Posted Aug 4, 2015 on Hotels
Hôtel situé en retrait,mieux vaut en être informé, la vue donne sur les maisons des alentours.L'avantage est le calme. Facile d'accès. J'ai réservé une chambre pour 4 personnes : mon mari mes enfants de 8 et 3 ans et moi-même. J'ai préféré une chambre quadruple plutôt qu'une chambre triple avec un lit d'appoint.Le tarif était plus élevé mais c'était un choix. Elle devait se composer d'un lit matrimonial et de 2 lit en 90. Au final il y avait 3 lits en 90 et un lit d'appoint 1 place ... Nous avons eu la malchance d'avoir des hôtes au dessus relativement bruyants jusqu'à tard le soir et tôt le matin. (J'avais mes boules Quies dans le sac et m'en suis servi!)Les propriétaires de l’hôtel étant des gens charmant ont 2 chiens au rez de chaussée là où il séjournent qui eux aussi sont quelques fois bruyants le matin: ils leur est arrivé plusieurs fois d’aboyer longuement. Le réglage de la clim a été un peu laborieux. Le ménage dans la chambre à été fait tous les jours, les serviettes de toilette remplacées également. Le petit déjeuner est correct, il y en à pour tous les goûts. Les enfants ont apprécié les baignade dans la piscine.
2 out of 5
by Allan Stage from Egedal

Mini tur til Gardasøen

Posted Aug 4, 2015 on Hotels
Vi havde booket tre dage på dette hotel, så vi kunne opleve den sydlige del af Gardasøen. Valgte hotel udfra den placering, og det var da ogås placeret i gå afstand til både den gamle bydel, havn og sø stand. Vi blev dog skuffet over at værelset ikke var bedre rengjort, da det ikke så ud til at der var blevet størsuget under sengene i flere uge. Dette blev dog påtalt, og der blev straks gjort rent. Et andet problem var at der næsten ikke var noget vandtryk, hvilket gjorde det til en stor udfordring for min kone at få vasket hår. Værelsets aircon kunne ikke nedbringe rumtemperaturen væsentligt om natten, så vi måtte sove i ca. 27 gr.C., hvilket næsten svarede til udetemperaturen. Mærkeligt nok, så virkede det fint om dagen. Aircon placeringen var heller ikke så helding da den blæste os lige ned i hoved, når vi lå i sengen, hvilket gjorde at vi var nød til at flytte sengen. Ejerne af hotellet var meget serviceminded, og de lod os have nogle drikkevare på køl i køkkenet, da der jo ikke var køleskab på værelset. Morgenmadden var tilstede men ikke noget at juble over. Hotellet havde også pool men den indeholdte meget klor, og var ikke særlig ren. Så vi ærgede os over at vi havde booket 3 dage, for vi var ikke tilfredse.
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 4, 2015 on Hotels
1 out of 5
by adi from תל אביב

מלון פיקולו

Posted Aug 1, 2015 on Hotels
כשהגענו למלון קיבל אותנו בעל המלון , לאחר מכן הכרנו גם את אישתו והילדים, אנשים חביבים מאוד. המלון הנו מלון פרטי של משפחה שגרה שם, המלון מעוצב בטוב טעם (הכל חדש) עם לובי קטן וחמוד עם ישיבה בחוץ במרפסת ועם בריכה, יש חניה פרטית של המקום ללא תשלום נוסף. המלון נמצא במיקום טוב, קרוב לסרמיונה ולגארדלנד (מרחק נסיעה לא רציני). היינו עם ילדה בת 16.5 החדר היה קצת צפוף אבל הסתדרנו. הייתה לנו בעיה עם זרם המים במקלחת שהיה קצת חלש אבל כל היתרונות עלו על זה.
4 out of 5
by Sirkku

This traveler left a rating score only Posted Jul 30, 2015 on Hotels
4 out of 5
by Per from Skien

Anbefales

Posted Jul 27, 2015 on Hotels
Et meget bra hotell for utgangspunkt til å se bla Gardasjøen og byene ved den. Til Venezia var også bare en drøy times reise med tog. Et familiehotell hvor man virkelig følte at man var velkommen. Servicen var på topp hele tiden, både fra vertskapet og de ansatte.