Ratings based on 256 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
92% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.1 Room comfort
4.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler

Close to the Lake with Views.

Posted Jul 6, 2016
Spotless hotel with very helpful staff. Would definitely stay here again.
2 out of 5
by A verified traveler

Mooi hotel maar ongastvrij

Posted Jun 12, 2016
Het inchecken bij dit hotel ging niet zo soepel. Ik heb hier een naar gevoel aan overgehouden. De dame aan de receptie wilde per se dat we met z'n tweeën aanwezig waren bij het inchecken, dat we allebei ons paspoort lieten zien én ze wilde de auto zien. Aangezien het op dat moment stromend regende, was dit niet logisch en ongastvrij. Dit kwam op ons erg wantrouwend over. Ook gedurende de rest van het verblijf hebben we ons niet welkom gevoeld in dit hotel. Bij het ontbijt waren de Italiaanse medewerkers niet vriendelijk, met een enkele uitzondering - een tweetal donkere dames waren helemaal super! Op de kamer, bij het ontbijt en in het hotel liggen brochures met de vraag of je medewerkers wilt beoordelen die vriendelijk tegen je zijn - dit initiatief is hard nodig maar helaas heb ik niemand op echt vriendelijkheid kunnen betrappen. De facade van het gebouw is mooi, en de rest is erg smaakvol ingericht, op de receptie na - dit is een tafel in het midden van de hal en ziet er ongezellig uit. De kamers zijn stijlvol ingericht en ruim. De bedden zijn kort en het dekbed komt tot je oksels. Aan de achterkant hebben de kamers een rustige ligging. De badkamer is groot genoeg. De zeepflacons bij de douche waren leeg en werden tijdens ons verblijf niet bijgevuld. Het ontbijt is erg goed. Internet op de kamer is aardig. Het hotel heeft een parkeervergunning waarmee je voor 7 euro per nacht aan de overkant van de straat kunt parkeren. Kortom: voor de hotelkamer zou ik zeker weer terugga
Comment from Hotel Management
Jul 4, 2016 by HOTEL ANCORA, Hotel Management
Geachte Roy, Bedankt voor uw recensie. Dankzij uw reactie zijn wij ervan op de hoogte gesteld dat het geen dat wij hoog in het vaandel hebben niet altijd word gerealiseerd. Namelijk het verlenen van een uitstekende service en de beoogde gastvrijheid. Allereerst wil ik hiervoor mijn excuses aanbieden. Verder is dit een goed voorbeeld dat bij hotel Ancora behoefte en ruimte is voor verbetering. Graag had ik u in persoon getroffen om van uzelf de punten van verbetering te horen. In dat geval had ik direct een oplossing kunnen treffen om uw slechte ervaring om te zetten tot een mooie beleving. Ik hoop dat u ons in de toekomst de mogelijkheid bied om u aan te tonen dat wij uw recensie serieus nemen. Wij zullen er dan ook alles aan doen om deze ervaring niet meer voor te laten komen. Met vriendelijke groet, Marco Donzelli
4 out of 5
by A verified traveler

Liegt wunderbar im Zentrum

Posted May 17, 2016
Pros: Die Freundlichkeit am Empfang. Das angenehme Zimmer.
Cons: Gute Frage. Ja.... Das Frühstück dürfte etwas grösser ausfallen. Die Auswahl der Brötchen und Brot war nicht sehr groß. Ein normaler Orangensaft
Wir hatten herrliche Tage im Ancora. Haben uns sehr wohlgefühlt
5 out of 5
by Gilbert

This traveler left a rating score only Posted Apr 28, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Jörg from Dus

Eine Nacht am See

Posted Apr 5, 2016 on Hotels
Freundlicher Service , gutes Frühstück mit frischem Orangensaft und reichhaltiger Auswahl am Buffet. Die Lage ist zentral mit Ausblick auf den kleinen Hafen bzw. den Anleger. Zimmer mit Designanspruch und Mackintosh Stühlen am Emfang. Mini Bar Kühlschrank und TV - Alles vorhanden. Einzig das fensterlose Badezimmer wirkte ein wenig vernachlässigt :)
4 out of 5
by Joachim

This traveler left a rating score only Posted Mar 31, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler from Gernsbsch

Posted Nov 4, 2015
Es war total schön Blick auf den See vom Bett aus
3 out of 5
by Tiina from Kuopio

Posted Nov 1, 2015 on Hotels
Hienolla paikalla järven rannalla oleva hotelli, joka on hieno ulkoapäin. Yleiset tilat olivat ihan ok ja aamiainen oli hyvä. Huoneet olivat kuluneet ja sisustus 80-luvulta. Palvelu oli hyvin ystävällistä.
3 out of 5
by A verified traveler from Leutkirch

Stadthotel am See in zentraler Lage

Posted Oct 23, 2015
Pros: Die zentrale Lage.
Cons: Diese dunklen Zimmer sind fast nicht vermietbar.
Location: Das Hotel befindet sich in Verbania ( Lago Maggiore ). Man kann gut shoppen gehen, es gibt viele kleine Restaurants und Cafes. Park mit seltenen Pflaz
Das Hotel Ancora scheint zunächst sehr gepflegt. Die Zimmer , die nicht zum See gehen, sind absolut ungenügend, da sehr dunkel . Es kommt fast kein Tageslicht hinein, weil alle Fenster in ene enge ( stinkende ) Gasse hinausgehen. Man kann aber unten im Foyer sitzen oder einfach draußen am See, wenn es nicht regnet. Das Frühstücksbüffet ist sehr gut ( gibt sogar Obstmesser ).Internetzugang ist gratis.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Oct 22, 2015 on Hotels
Ein gutes Hotel in der Stadt Freundliche Bedienung Feines Frühstück