Ratings based on 46 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
100% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.6 Room comfort
3.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

best location

Posted Apr 25, 2016 on Hotels
Servicen her er langt over det meste i området
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Dec 6, 2015
Ottimo albergo 3 stelle in zona centrale affacciato sul Lago maggiore. Personale gentile e disponibile. Consigliato
2 out of 5
by Ingrid from Oslo

En STOR skuffelse

Posted Sep 13, 2015 on Hotels
Dette var en STOR skuffelse, heldigvis skulle vi bare overnatte en natt. Vi fikk et rom som var veldig nedslitt, tapeten var 'fillete',det var tydelige merker av fukt (jordslag/sopp) rundt vinduer osv og vi delte rommet med to edderkopper med dertil tilhørende edderkoppnett (dårlig renhold). Det gikk ikke ann å stille temperaturen på airconditionen. Vi satte temperaturen på 20 grader men resultatet var at det ble varmere og fuktigere på rommet. Iflg resepsjonisten ble temperaturen regulert sentralt. Løsningen var å åpne vinduet, men støy gjorde det umulig å sove sammenhengende gjennom natten. Toalettet fungerte ikke som det skulle, det måtte list og lempe til for å unngå at det ble stående å renne hele tiden. Det reklameres med 'gratis parkering' noe som er en overdrivelse. Hotellet tilbyr ikke gratis parkering, du må satse på at det er ledig på parkeringsplassen til jernbanestasjonen, og denne er gratis. Denne ligger ca 600 meter unna hotellet, og vi ble henvist dit. Vi hadde booket økonomirom og prisen på dette er ca 200 kr lavene enn et 'vanlig' dobbeltrom. Frokosten kostet ca 100 kr pr person, noe som da utgjør forskjellen. Frokosten var helt ok. Vi prøvde å klage på rommet når vi sjekket ut, men ble henvist til at så lenge rommet var booket via Hotels.com kunne de ikke gi oss reduksjon i prisen. For øvrig er Arona er fin liten plass og du har gangavstand til butikker og restauranter fra hotellet.
4 out of 5
by Hugo

This traveler left a rating score only Posted Aug 27, 2015 on Hotels
5 out of 5
by Barbara from Perth WA

Great place to stay

Posted Aug 24, 2015 on Hotels
Excellent place to stay. Very convenient to resturants, railway station, boat tours etc. Clean comfortable with very helpful staff.
4 out of 5
by Sharon from Yorkshire

Posted Aug 10, 2015 on Hotels
The location is excellent, right on the main road overlooking the lake and amongst all the shops and bars. Easy walk to everything-beach, trainstation, ferry etc. Our window overlooked the street behind full of shops and cafés but with the window and shutters closed noise wasn't a problem. The air con was a godsend as it was very hot, and the room was cleaned everyday and left with the windows closed and air con on so it was lovely and cool when we walked in. Decor is old fashioned rather than contemporary but wasn't tatty and everything was spotlessly clean. Only downside was the shower cubicle was very small. It would have been nice to have had a kettle to make tea in the room, but you could get a tray from downstairs. Free parking was a great bonus
4 out of 5
by A verified traveler

Fint hotel som overnatningssted i relevante omgive

Posted Aug 5, 2015 on Hotels
Dækkede fint mit behov for overnatning, og hvor jeg kun skulle opholde mig om natten
2 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 2, 2015 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

Lige ned til søen... Myggene bider i vandkanten

Posted Aug 1, 2015 on Hotels
Rigtig hyggelig by lige ved søen, ren idyl
3 out of 5
by matti from Oulu

Arona

Posted Jul 24, 2015 on Hotels
Hotelli oli hyvällä paikalla.Lähes keskellä Aronan rantakatua.Henkilökunta oli ystävällistä. Aamupala oli hieman suppea.Huoneen kokolattiamatto oli hieman likainen. Huoneessamme ollut suihkukaappi oli ihan liian pieni, olisiko ollut 70 cm kanttiinsa. Lisäksi suihku oli kiinteä, hankala käyttää.Hotellissa oli kyllä päivitettyjä huoneita,missä oli laminaattilattiat ja kylpy/ poreammeet mutta hotellissa kerrottiin, että n. 70 €/ vrk, ei saa kylpyammetta eikä parveketta.On kuulemma halpa hinta.Käytössämme oli auto, joten hotelli sopi tukikohdaksi erittäin hyvin.Koska itse Aronassa ei ole kovin paljon nähtävää.