Ratings based on 8 Verified Reviews

3.4 out of 5
62% of guests recommend
3.6 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.5 Room comfort
3.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
3 out of 5
by A verified traveler from Ommen

Eenvoudig, maar schoon hotel.

Posted Oct 22, 2016
Cons: De badkamer was wat gedateerd.
Location: Vlakbij Alkmaar en het strand.
Het hotel is wat gedateerd, maar wel schoon. Wij kwamen in een kamer waar het toilet nogal stonk. De schoonmaakster die op de gang liep, bood ons gelijk een andere kamer aan. Top! Het ontbijt is matig en bestond uit verschillende soorten broodjes en beleg, een ei, yoghurt met muesli, melk en jus d' orange.
3 out of 5
by A verified traveler from Apeldoorn

Goed als je alleen maar op zoek bent naar een slaa

Posted Oct 3, 2016
Een matig ontbijt, een afrekening die niet klopte met wat Expedia ons voorspiegelde en een tamelijk gehorige omgeving. We hadden gelukkig tamelijk rustige buren
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Borne

Leuk hotel vlak bij Alkmaar was op fietsafstand

Posted Jul 12, 2016
Pros: Ligging
Cons: Ontbijt was te simpel maar wel voldoende
zeer vriendelijk personeel en goed restautant al met al waar voor je geld
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from wremen

kleines gutes hotel

Posted May 11, 2016
wir waren mit 10 Personen zu Gast in diesem kleinen tollen hotel nahe alkmaar. Zimmer sehr gut. Bad ok. toller Balkon kleiner außenpool. gepflegte Anlage mit schöner Terrasse und gutes Frühstück. wir kommen bestimmt wieder. ..
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Aardig hotel tegen goede prijs in deze omgeving

Posted Aug 16, 2014
Pros: Schone kamer
Cons: Betere wifi
Location: Leuk meer, op de camping veel te doen, vlakbij leuke stadjes en dorpen
De kamer was relatief ruim en modern. De bad kamer en toilet mogen wel een update Maar zijn schoon en de douche was lekker warm. Helaas was de gratis wifi non existent in onze kamer. Wel op de gang Maar daar ga ik geen prive skype gesprekken houden. Aardige mensen die het hotel runnen. Ontbijt was redelijk goed maar niet echt geschikt voor diabetes zoals ik. Scrambled eggs zou een plus zijn geweest.
2 out of 5
by A verified traveler

fermatevi solo se necessario

Posted Aug 9, 2014
la nostra stanza sembrava un forno nonostante il ventilatore in dotazione, inoltre abbiamo trovato della biancheria sporca sul pavimento probabilmente degli ospiti precedenti. pochi scaffali/mensole per appoggiarsi sia in bagno che in camera. unica nota positiva il frigo in camera e l'aspetto dell'albergo.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Prettig verblijf

Posted Mar 4, 2014
Cons: Wc en badkamer,
Ik vond het een prettig verblijf. Kamer was up to date, Badkamer was ok maar niet zo mooi als de kamer. Wc was wat oud, en de wc deur had gaatjes van oude spijkers, Dat vond ik wat jammer. Overall prima
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by ieberhardt from NRW

Für uns war's genau richtig!

Posted Dec 24, 2013
Pros: Freunlichkeit der Mitarbeiter, günstiger Preis, Sauberkeit
Cons: kein Billard entgegen Beschreibung
Location: Das Hotel befindet sich in der Mitte von Nord-Holland. Alkmaar- 15 Min.,Strand von Bergen-aan-Zee- 30 Min., im Sommer Naherholung mit vielen Angeboten
Molengroet ist ein uriges Hotel mit nettem Restaurant zum Wohlfühlen. Die Mitarbeiter sind sehr bemüht um das Wohlergehen der Gäste, sprechen fließend Englisch. Wir haben ein Zimmer ohne Fernseher gebucht, hatten dann aber doch einen. Die Rechnung, die bei Anreise am Empfang zu zahlen war, konnte per Karte beglichen werden und lag noch 10 Euro unter dem hier angegebenen Preis! Unser Bad war unterteilt in WC mit Waschgelegenheit und Dusche mit Waschbecken. Schon etwas älter, kein Komfort-Standard, aber sauber und funktionierend. Uns war auch nicht kalt, wie hier schonmal beschrieben war, die Heizungen funktionierten gut. Als wir jedoch nach dem in der Beschreibung erwähnten Billard-Tisch fragten, zuckten die Mitarbeiter nur mit den Schultern. Den scheint es dort noch nicht gegeben zu haben... Das Frühstück war in Buffet-Form, lecker und reichhaltig. Wir haben unser Wochenende genossen!