Ratings based on 11 Verified Reviews

4.0 out of 5
4.4 Room cleanliness
4.3 Service & staff
3.8 Room comfort
4.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
4 out of 5
by Gitte

Fantastisk beliggenhed

Posted Aug 29, 2016 on Hotels
Vi fik et flot nyrenoveret værelse med balkon, hvorfra vi havde den skønneste udsigt ud over sø og skov. Rigtig god og venlig service. Vi kom sent og køkkenet var lukket, men kokken lavede alligevel en dejlig varm ret til os efter vores valg.
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 30, 2016 on Hotels
3 out of 5
by Jan from Enköping

Posted Jun 26, 2016 on Hotels
Enkelt att hitta men servicen på restaurangen urusel, väldigt lång väntetid
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 28, 2014 on Hotels
4 out of 5
by Ib Jensen from Odense

vidunderlig udsigt

Posted Apr 22, 2014 on Hotels
Vi var forsinket på grund af kø men ringede til hotellet der indvilgede i at vente til ca 23 og ovenikøbet kunne portieren servere iskoldt fadøl. Værelserne var rimelige og morgenmaden god. Men hotellet er mest egnet til længere ophold end vores ene dag.
4 out of 5
by A verified traveler from Stavern

En tur til stillheten

Posted Nov 6, 2011 on Hotels
En fredet plett i ei flott bygd tok imot oss nordboere i enden av en liten vei ved en innsjø omkranset av lysende høstfarger.Hotell med særpreg,flott personale med meget god innstilling til både personlig og generell service.Her kommer vi igjen.Kun noen få km. fra motorveien.Midt i smørøyet når man kjører Tyskland-Sveits-Frankrike
3 out of 5
by A verified traveler

Sengetøj

Posted Oct 21, 2011 on Hotels
Sengetøjet skal skiftes. Det er for gammelt. Resten er OK
4 out of 5
by A verified traveler from Hareskovby

Informationsalderen ikke nået til Berghof am See

Posted Jul 14, 2011 on Hotels
Et fint og godt beliggende hotel i typisk tysk landstil. Det ligger i god køreafstand til Goslar, som er et besøg værd, og udsigten over søen fra hotellets terasse (og de fleste værelser) er enestående. Men pas på: Man kan ikke betale sit ophold og fortæring med betalingskort, kun kontant! Deres internetforbindelse virker heller ikke.
4 out of 5
by A verified traveler from Viborg

Berghof am see - naturskønt men lidt isoleret

Posted Jul 13, 2011 on Hotels
Rigtig fint hotel til prisen. Morgenmadsbuffeten var i top ligesom betjeningen. Fantastisk naturskønt beliggende med udsigt over søen. Eneste ulempe er dog at man skal køre til nærmeste storby (Goslar - 13 km) såfremt man ønsker andre faciliteter end naturen. Goslar byder derimod på de fleste faciliteter og en rigtig hyggelig stemning. Godt hotel med virkelig value for money.
4 out of 5
by A verified traveler from Ruutana, FI

Der Berghof am See - luonnonrauhassa

Posted Jun 11, 2011 on Hotels
Hotellin osoite ei ollut GPS:n mukaan tarkka mutta löytyi kuitenkin järven toisesta päästä.