Ratings based on 26 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
94% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.0 Room comfort
3.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 19, 2016
An OK place on the beach Crowded on weekends Overpriced for what it offered Better to reserve with package tour operator Instead of individually
4 out of 5
by A verified traveler from New York, NY

PANORAMIC SEA VIEW SUITE Stay

Posted Jul 5, 2016
Pros: The staff.
Stayed in a PANORAMIC SEA VIEW SUITE, and while it is not a suite (just a room), has VERY paltry storage, and in general needs an update, the views are VERY beautiful and are not done justice by any photos online. We found all the staff very helpful and sweet. We didn't eat much at the hotel, but what we did was fine. While the hotel is right on the beach, chairs ON THE BEACH are not included, and cost an additional €10 per chair per day. Worse, there is no beach service either through the hotel or passing vendors.
5 out of 5
by Lukas P

This traveler left a rating score only Posted Aug 25, 2013 on Hotels
4 out of 5
by Daniel from Østlandet

Fint hotell i fint Turistområde med stor T

Posted Jun 11, 2013 on Hotels
Veldig fin beliggenhet ved stranden. Bassengområdet er ikke veldig stort men mer enn nok av det man trenger. Veldig glad for å ha valgt rom med sjø/basseng utsikt fordi man gjerne må tilbringe tid på rommet på kvelden etter at små barn er lagt. Merkelig opplegg med å bli tildelt solsenger for hele oppholdet. mange fint beliggende solsenger ble aldri brukt, inkludert våre... Området rundt tilbyr alt en Turist kan ønske seg men ingen ekte Kypros-følelse.
4 out of 5
by A verified traveler

Perfekt beliggenhet

Posted Jun 2, 2013
Flott hotell med hyggelig betjening og super beliggenhet, både i forhold til stranden og hovedgaten i Protaras. Det eneste jeg kan utsette på oppholdet var at mitt reisefølge ikke kunne delta på hotellets spennende middags-buffeter fordi de opererte med en kleskode som innebar at lange bukser var obligatorisk for oss gutta. Jeg synes det er helt fint at man ikke skal stille i badetøy eller lignende til middag, men flere i mitt reisefølge hadde ikke pakket noen lange bukser og jeg synes at en pen "city shorts" burde være like bra som slitte jeans.
5 out of 5
by Grodan from Stockholm, Sverige

Finaste hotellet på den här stranden

Posted May 31, 2013
Pros: Läget
Cons: Ljudet från barerna vid huvudgatan, slutar dock vid två.
Location: Centralt och nära havet
Bra service spec. matsal angående allergi information. Möjlighet att sitta i polen och ta en grogg var lite kul.
3 out of 5
by charis

voliki topothesia

Posted Aug 14, 2012 on Hotels
De tha to protimousame xana
4 out of 5
by Nanna

Otroligt fint hotell precis på stranden

Posted May 11, 2012 on Hotels
Sunrise Beach Hotel rekommenderar jag varmt till alla :) Vi bodde i ett rum med sea view och utsikten var verkligen fantastisk! Frukostbuffén var den bästa vi någonsin stött på då ett brett utbud av frukostmat fanns och en kock stod och tillagade ägg och pannkakor på plats, vilket uppskattades av familjen. Poolområdet var väldigt fint och välskött. Hotellets omtalade "solstolssystem", då man bokar en solstol för hela vistelsen tyckte vi var sådär.. Vi fick vänta tills näst sista dagen innan vi fick de stolar vi önskade vid poolen (även om de inte varit använda under veckan men dock "upptagna"). Precis nedanför poolområdet finns dock även en välskött strand med många solstolar (som man dock måste betala lite extra för hos en man på stranden). Till övrigt kändes det som att hotellet skulle behöva lite uppfräschning av lokaler (ex. gymmet) och korridorer. Men med läget mitt på stranden och extremt nära till restauranger och småshopping plus väldigt trevlig och hjälpsam personal så får det ändå 4/5 av oss! Vi hade en fantastisk resa och kommer garanterat att bo på detta hotell igen om vi åker tillbaka till Protaras :)
4 out of 5
by Alex from Paris, France

Repos et soleil

Posted Apr 22, 2012
Pros: L'acceuille chalereuse
Cons: Les travaux à côté qui debuté à 7h du matin!
Location: Excellent
Super hotel et personnel trés sympa. Malheureusement travaux sur un nouveau hotel juste à côté.
2 out of 5
by A verified traveler from ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΝΡΑΙΖ

Posted Jul 20, 2011 on Hotels
Δυστυχως, το Σανραιζ δεν ανταποκριθηκε στις προσδοκιες μας.Στα δυο απο τα τρια βραδια που διανυκτερευσαμε, οι πετσετες μπανιου ηρθαν λερωμενες!Δεν είμαι ειδικός, αλλα αντιλαμβανομαι πως επρόκειτο για λεκέδες που απλά δεν αφαιρουντο.Σε μια τετοια όμως περίπτωση, την πετσετα την πετάς, δεν την στελνεις στο δωματιο. Το καλάθι της τουαλετας δεν καθαρίστηκε για δυο μερες.!! Την τριτη βραδια, ειχαμε αναγκη απο ποσιμο νερο στο δωματιο.Δυστυχως δεν μας ανανεωσαν το μινι-μπαρ, με αποτελεσμα να μην εχουμε μπουκαλες με νερό. Ουτε όμως και για τα υπόλοιπα ποτα υπήρχε τρόπος κατανάλωσης, καθως δεν υπηρχε ανοιχτήρι!! Η πρωτη ασχημη εντυπωση δημιουργηθηκε οταν παρκαραμε 100 μετρα απο την εισοδο του ξενοδοχειου μεταφεροντας τις αποσκευες μας.Στην ρεσεψιον ενημερωθηκαμε πως έπρεπε πρωτα να περάσουμε απο εκει για να παρουμε την καρτα του δωματιου, με την οποία ανοιγε μια μπαρα για να εισελθουμε στο παρκινγκ.ΠΟΥΘΕΝΑ δεν υπάρχει μια επιγραφη που να το διευκρινιζει. Οπως πουθενα δεν αναφερει πως για να εξασφαλισεις κρεβατακι στην πισινα του ξενοδοχειου, πρέπει να προκρατησεις απο τις προηγουμενες μερες.Το μαθαμε οταν πηγαμε στον χωρο της πισινας και μας ειπαν πως δεν υπάρουν διαθεσιμα!! Η παραλια κατω απο το ξενοδοχειο είναι εκπληκτικη και το δωματιο μεγάλο. Ομως η τιμη που πληρωνεις και ειναι και αλμυρη, δεν είναι για την παραλία, αλλα για ενα ξενοδοχειο 4 αστερων. Απλά, δεν νομιζω να το επισκεφθουμε ξανά.