Ratings based on 31 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.1 out of 5
77% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.0 Room comfort
3.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Sentralt

Posted Jul 16, 2013 on Hotels
Vi brukte hotellet til Stavern- festivalen. Greit for det formålet.. Litt slitt , men god frokost og kos utemilijø
3 out of 5
Recommended
by Tore

This traveler left a rating score only Posted Jul 8, 2013 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by frank

This traveler left a rating score only Posted Jun 18, 2013 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler from Kolding

Let og enkelt - med god service

Posted Jun 18, 2013 on Hotels
Dejligt enkelt at tjekke ind - trods meget sen indtjek på natten. Flot service ved indtjekning, og positivt, at parkeringspladsen var oplyst og med overvågning (samt receptionisten kiggede derud automatisk)
1 out of 5
Recommended
for Couples
by Michelle from Asker

Skikkelig nederlag etter store forhåpninger

Posted Jun 17, 2013 on Hotels
Hotelet ser hyggelig ut fra utsiden. Inni er det en blanding av stiler som ikke ser ut og alt er veldig gammelt (ikke i positiv forstand). Man betaler på forskudd????? Servicen er ikke bra og rommet er ok bare fordi sengen er komfortabel og virker ren. Ser ikke ut som det har vært pusset opp på 20 år. Stolen i rommet hadde så mange flekker og var så gammel at man ikke ville sitte i den. 2 stk engangs plast kopper, 2 stk 4cm såpestykker og ketchup str poser med shampoo og balsam var det som fulgte med på rommet. Frokost var mulig tomt hvis man ikke kom i tide?!! Hadde rommet kostet Kr 400 natten, ok, men det kostet kr 1200!!!!! Ikke bo her hvis du ikke må!
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by Tina from Oslo, Norge

supert for folk med bil

Posted Apr 9, 2013
anbefalt og komme seg dit med bil fra tog stasjonen. det er en bratt og lang bakke opp dit. likte godt at de hadde både badekar og dusj. hyggelig mennesker, gode senger og meget fin beligenhet( når man kommer opp bakken) anbefaler til alle mine venner som trenger en liten trim
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Jules

Inte värt pengarna

Posted Jan 29, 2013 on Hotels
Hotellet ligger avsides och har sett sina bästa dagar. Frukosten ganska undermålig. Rummen är dock mycket prydliga och väldigt rena!
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Petter

Sjarmerende slitent

Posted Jan 13, 2013 on Hotels
Hotellet bærer preg av at huset er gammelt og slitt. Veldig sjarmerende, men det går ut over komforten på rommet. Personalet var ekstremt hyggelige og serviceinstilte. Restauranten var virkelig ikke bra, med stusselig meny. Maten var god, men veldig "basic". Frokosten var helt grei, selv om det bar preg av at det ikke var veldig mange som bodde på hotellet.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by Arie from Rauland, Noorwegen

kan beter

Posted Nov 27, 2012
Pros: mooi hotel, prettige mensen
Cons: GEEN draadloos netwerk aanwezig!
Location: hoog gelegen in LArvik, je moet een flinke dot gas geven met je auto om de heuvel op te komen!
Mooi gelegen hotel in Larvik, net buiten het centrum. Prettige ontvangst van de nieuwe eigenaren. Kamer was wel klein met slechts een oude tv als vermaak aanwezig. Het beloofde draadloze netwerkwerk was er helemaal niet. Dat is wel jammer, want het hotel adverteert er wel mee. Minpuntje dus
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

Fint alternativ for en overnatting

Posted Nov 22, 2012 on Hotels
Er veldig fornøyd med oppholdet. Et bra alternativ når en skal en tur ut i Larvik å bor et godt stykke unna.