Ratings based on 103 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
79% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.9 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from F

Netjes

Posted Nov 15, 2016
Pros: .Kamers netjes . Personeel vriendelijk . Lekker rustig .
Cons: Er waren geen vrije stopcontacten beschikbaar. Ik slaap met een apneu masker en moest een stekker van een lamp eruit halen om mijn machine aan te sluiten.
Location: Makkelijk te bereiken . Weinig last gehad van nabij werkzaamheden . Parkeerplaats goed te bereiken .
2 out of 5
by A verified traveler from Heerlen

Leuke ligging

Posted Oct 25, 2016
Pros: De ligging aan het water
Cons: Vriendelijker personeel, schone kamers waaronder de schimmel van de tegels en stofvrij
Location: De locatie geeft nu overlast ivm werkzaamheden het in aanbouw zijnde winkelcentrum.
Leuke ligging heel maar op het moment zijn er veel werkzaamheden rondom het hotel ivm winkelcentrum. Onze kamer was niet schoon gemaakt bij aankomst waardoor we moesten wachten, eenmaal op de kamer lagen de haren van de vorige gasten nog op de badkamer en de lampen op de badkamer waren ook stuk. Na melding zou het verholpen worden maar nog steeds erg slecht schoon gemaakt en overal nog stofhoopjes. In het restaurant hadden gasten geknoeid met ei, dat bleef gewoon liggen en iedereen trapte erin en vervolgens lag het door het hele restaurant....het personeel was ook niet echt de vriendelijkste dus wat ons betreft een zeer teleurstellend verblijf en voor dat geld wat we betaalden het zeker niet waard.....
3 out of 5
by A verified traveler

Vieze kamer, er was niks schoongemaakt.

Posted Sep 26, 2016
Net en mooi hotel op fijne locatie. Maar door onze vieze hotelkamer zouden wij hier al niet meer terug komen.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Sep 22, 2016
Die Lage ist generell ganz gut für Tagestrips in und um Den Haag. Auch der kleine See ist bei den Zimmern mit Balkon ganz nett. Grosser Supermarkt, Einkaufszentrum und mehrere Restaurants direkt angrenzend. Das Hotel ist aber schon älter und das merkt mann z.B. an der Einrichtung. Daher eigentlich keine 4 Sterne mehr gerechtfertigt, sonder eher 3. Klimaanlage ist zwar vorhanden / gelistet, aber bei sehr hohen Temperaturen durch das Alter leider sehr ineffizient. Man kann eBikes (20€/Tag) mieten. Fitnessraum im Keller ist ok, aber nix besonderes.
1 out of 5
by A verified traveler from Dusseldorf

NOT at all a 4 star hotel

Posted Sep 12, 2016
DIRTY and NOT COSY would be the best two words to describe my experience in this hotel. The room looked like it was not renovated since 1980 and the cleaning responsible was for sure not in their best day when cleaning that room. Even after saying to the reception that the room was full of dust, nothing has changed. The fan in the bathroom didn't work, the sink was too old and cracked to even be used anymore (not even taking in consideration we are speaking about a 4 star hotel), and the bathtub was more tired than a turtle after a marathon. All cracked and rusty. The furniture had a strong vintage layer of dust, I suppose also being there since the hotel was the last time refurbished, and in the balcony a whole bunch of ash was laying enjoying the sun. I suppose the same cleaning person was too in a hurry "cleaning" the room. The funny part is that we were not allowed to check in at 14.00 because "the rooms are being cleaned". All this magnificent experience let me so mouth wide open, that I was even too amazed to take pictures of the great view. But all in all, the city is nice.
4 out of 5
by A verified traveler from Köln

Gute Verkehrs Anbindung u. viele Geschäfte

Posted Aug 28, 2016
Übernachtung für kurzen Strandurlaub gebucht, Auto zwingend nötig
2 out of 5
by Diana

Waardeloos

Posted Aug 26, 2016 on Hotels
We hebben pas laat, rond 22.00 uur, kunnen inchecken. Bij binnenkomst van de kamer bleken er maar 2 handdoeken en geen zeep, douchegel of shampo in de badkamer te zijn. Direct met de receptie gebeld die toezegde dat ze direct iemand zouden sturen. Na een half uur )! kwam er een man met 2 flesjes shampo en 3 toiletrollen die geen woord Nederlands sprak. Weer de receptie gebeld. Na drie kwartier wachten hebben we het opgegeven. rondom het hotel wordt het winkelcentrum gesloopt. We zaten middenin een bouwput. Geen enkele melding op de website daarover. Het met de auto bereiken van het hotel was een nachtmerrie. Het ontbijt tenslotte was waardeloos. Croissant van een week oud waarmee je iemand de hersens kon inslaan en het allergoedkoopste sinaasappelsap. Kortom, een hotel dat nog geen 2 sterren waard bleek te zijn.
4 out of 5
by Paul from Bergen op Zoom

Prima hotel, met goede service

Posted Jul 8, 2016 on Hotels
Niet alle mogelijkheden van het hotel benut, maar prima gegeten.
3 out of 5
by A verified traveler from Emmendingen

Tolle Lage mit Straßenbahnanschluss und Shopping

Posted Jun 16, 2016
Pros: Die Lage
Cons: Das Frühstücksbuffet erweitern und eigenständig für bereits vergriffene Sachen (wie Brötchen, Gemüse, Kaffeebohnen) Ersatz auflegen.
Location: Eine Viertelstunde entfernt von Den Haag. Mit den hoteleigenen Rädern die Umgebung erkunden, mit der Straßenbahn losziehen, shoppen direkt nebenan.
Die Lage ist sehr günstig um die Städte Delft und Den Haag auch ohne Auto zu erreichen, man auf guten Radwegen überall hin, sogar bis ans Meer in weniger als 40 Minuten. Leider gab es direkt neben dem Hotel eine Großbaustelle - über eine Preissenkung des Hotelzimmers hätten wir uns gefreut. Das Frühstüäcksbüfet ist nur befriedigend - für ein 4-Sterne Hotel. Der Zimmerservice war mangelhaft.
5 out of 5
by eh from seoul

매우만족

Posted Jun 13, 2016 on Hotels
근처 쇼핑센터.슈퍼..깨끗한 아침식사..