Ratings based on 72 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.4 out of 5
88% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.5 Service & staff
3.6 Room comfort
3.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler

hübsches hotel 10min(metro) vom zentrum entfernt

Posted Jul 5, 2016
zimmer war sauber und gemütlich. genügend parkplätze võrrandeid. lille eine sehr schöne stadt
4 out of 5
by A verified traveler from Venlo

Ondanks de snelweg een rustige kamer.

Posted Apr 29, 2016
Pros: Ligbad!
Cons: Internet toegang, bereikbaarheidstips om vanaf gare Lille Europe per OV te bereiken, te voet is een heel ding.
Location: Ligt afgelegen, er is een McD in de buurt maar dan moet je wel een paar keer door de berm en een drukke weg oversteken, in donker niet te doen.
Een werkende TV (smart), ligbad (!) annex douche, goed bed. Free WiFi is bagger, ik regel mijn Internet toegang steeds vaker zelf, als ik er toch voor moet gaan betalen. Het zou zo'n goede zet kunnen zijn: gratis goed werkende Internet toegang: een basisbehoefte zoals er water uit de kraan komt. Het is inmiddels 2016..... Hotel bestaat uit appartementjes, ieder eigen voordeur aan galerij. Voor ontbijt of diner moet je dus buiten komen, ander gebouw. Ontbijt door de week slechts tot 09:00 uur. Ontbijtbuffet verder ok. Prijs hotel is redelijk, maar verder moet alles betaald worden, ontbijt, parkeerplaats enzovoorts. Ligt echt niet gemakkelijk te belopen vanuit centrum, is erop ingesteld dat men met auto of bus komt. Uit spaarzaam contact met personeel: spreken rap Engels als dat moet, zijn behulpzaam en professioneel. Op de vraag kreeg ik zo een stadsgidsje.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Apr 27, 2016 on Hotels
Chambre très correcte pour le prix bas grâce à la réservation sur internet. Toute les commodités (wifi, tv avec de nombreuses chaînes, bain, sèche cheveux...), confortable, propre,
4 out of 5
by Robin from Edenbridge

Good for a very reasonable price

Posted Apr 6, 2016 on Hotels
Stayed for a cycle race, about an hour from Calais, so very manageable on a Friday night. Easy access from the motorway. Looks like some rooms have been recently renovated. For a low price, this hotel more than met my expectations.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Apr 5, 2016 on Hotels
Le Wifi est défectueux, et le petit-déjeuner pas très original, mais le Jus d'orange était excellent ...
3 out of 5
by Freddy from Rémalard

Entre voitures et trains

Posted Apr 3, 2016 on Hotels
L'hôtel est situé près de l'hôpital et c'est à peu près le seul point positif (prévoir tout de même 15 min pour y aller avec les embouteillages). Le confort est limite, le quartier est bruyant (entre l'autoroute et la ligne de chemin de fer il ne faut pas s'attendre à des miracles) et les chambres sont vieillottes. Bref pour une nuit, ça peut aller mais plusieurs nuits auront raison de votre repos.
4 out of 5
by CHRISTIAN

Posted Mar 14, 2016 on Hotels
regrets : l'offre de repas due au manque de cuisinier, le parking annoncé payant (très désagréable en périphérie de ville), la suppression des petits beurres sur le plateau café
4 out of 5
by laitice from france

bon séjour

Posted Mar 12, 2016 on Hotels
bonne impression
1 out of 5
by A verified traveler

accueil et service déplorable

Posted Mar 11, 2016 on Hotels
Accueil et service déplorable ! à déconseiller absolument !
3 out of 5
by Morgan from Le havre

bruyant

Posted Mar 11, 2016 on Hotels
Très bruyant que ce soit les trains ou autres voyageurs car les murs sont en papiers !