Ratings based on 165 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
94% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.0 Room comfort
4.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Wageningen/Nederland

Prima hotel!

Posted May 13, 2016
Pros: Licht ingericht en dicht bij straatjes met leuke winkels en het centrum met terrasjes en winkels en het Mode Museum niet ver er vandaan.
modern ingericht, kleinschalig, wat je nodig hebt aanwezig, erg vriendelijk personeel,
4 out of 5
by A verified traveler

Posted May 1, 2016
Schönes Hotel, guter Service. Für einen kurzen Aufenthalt sehr zu empfehlen.
4 out of 5
by Freek B.

hotel prima, ontvangst/uitleg slecht

Posted Mar 28, 2016 on Ebookers
Ontvangst slecht, uitleg vaag zowel over de verdieping waar de kamer zicht bevond als over de parkeer gelegenheid. Toen we terugkwamen na de parking zal er gelukkig een andere dame, die wel professioneel was! Informatie op de site: Parking aanwezig. Niet conform beschrijving: er was geen hotelparking!!
5 out of 5
by Ton from 's-Hertogenbosch

dikke voldoende

Posted Mar 23, 2016 on Hotels
Een nacht verblijf (zat.-zon.)met 10 vrienden op 5 kamers. Iedereen was tevreden,vooral schone kamer en goed ontbijt.
4 out of 5
by A verified traveler

Hôtel moderne, propre et bien situé à Hasselt.

Posted Mar 22, 2016
La chambre est propre. Le personnel est gentil et les petits-déjeuners sont très copieux. A recommander.
4 out of 5
by Hugo

This traveler left a rating score only Posted Jan 20, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Christophe from Adinkerke

Aanrader

Posted Jan 1, 2016 on Hotels
Zalig
Comment from Hotel Management
Mar 19, 2016 by General Manager, Hotel Management
Hartelijk dank om ons te laten weten dat u een zalig verblijf bij ons had. Wij kijken alvast uit u opnieuw te mogen verwelkomen in ons hotel. Gastvrije groeten Filip Caluwaert - general manager
4 out of 5
by theodoros from Thessalonik

Posted Dec 30, 2015 on Hotels
Πολύ καλό ξενοδοχείο κοντά στο κέντρο της πόλης.εξυπηρετικο προσωπικό.πολυ εύκολη πρόσβαση στο ξενοδοχείο και δωρεάν parking.
Comment from Hotel Management
Mar 19, 2016 by General Manager, Hotel Management
Σας ευχαριστούμε να μας πείτε ότι σας άρεσε η διαμονή σας μαζί μας. Σίγουρα ελπίζουμε να καλωσορίσουμε πίσω στην επόμενη επίσκεψή σας στο Hasselt.
4 out of 5
by A verified traveler from Norway

Ganske centralt hotell og gåavstand til det meste

Posted Nov 9, 2015
Ganske centralt hotell med grei gåavstand til det meste av byens cafeer, puber og andre severdigheter. Vennlig og service-minded betjening og kommer gjerne igjen hit. Savnet kanskje egg+bacon til frokost men ellers helt grei frokost og renslige rom og behagelige senger. Var her med en vennegjeng ifm en årlig festival, og alt i alt fikk vi god verdi for pengene her :-)
4 out of 5
by Carolina from Guayaquil

Muy buen hotel en Hasselt

Posted Nov 3, 2015 on Hotels
La habitation en general me gusto, sus espacios bien logrados, la vista a la calle, el baño limpio, me falto que la secadora de cabello no estaba en el baño sino en la habitación y no había un conector para la plancha de cabello. Lo que mas me agrado es utilizar la misma llave del hotel para encender las luces, esto me ayudaba para no olvidar la tarjeta dentro del hotel.
Comment from Hotel Management
Jan 9, 2016 by General Manager, Hotel Management
Querido cliente Gracias por su tiempo para escribir un comentario sobre su estancia en Holiday Inn Express Hasselt. Siempre es bueno saber que los clientes estaban contentos con el hotel, la habitación en general y la limpieza. Esperamos darle la bienvenida durante su próxima visita a Hasselt Saludos cordiales Filip Caluwaert General Manager