Ratings based on 19 Verified Reviews

4.6 out of 5
100% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.4 Room comfort
4.4 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
3 out of 5
by Martin from London

On border of Belgium, Germany and the Netherlands

Posted Sep 1, 2015 on Hotels
Odd rooms. My room opened from a walkway over a courtyard, and the only window was on the same side, so I couldn't open a window to cool the room down. I was forced to rely on the electric fan they had supplied. However it was comfortable and quiet. The breakfast was fine with a reasonable range of choice.
5 out of 5
by HAPPY TRAVELLER from ENGLAND

FAB HOTEL

Posted Sep 27, 2014 on Hotels
EVERYTHING ABOUT HOTEL WAS EXCELLENT, ROOMS WERE MODERN AND VERY VERY CLEAN. GREAT BEDS AND EN SUITE,RESTAURANT AND VERY FRIENDLY STAFF.MOST ENJOYABLE STAY ........
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Al een paar maal hier geweest.

Posted Mar 31, 2017
Pros: Vriendelijk personeel, mooie propere kamers en badkamer. Gezellig
Location: De locatie is uitstekend gelegen voor wandelingen en fietsen.
Dit is een goed hotel . Prijs / kwaliteit is dik in orde. De kamers zijn proper en licht. Ook in het restaurant kan men goed eten. Deze maal hebben we een keer pech gehad met een rauwe lams steak ipv een medium die we gevraagd hadden, maar ja overal kan wel eens iets mis gaan. We hadden maar moeten reclameren. De steak van het limousin rund de dag erop was dan weer uitstekend. Dus... Wij gaan er zeker nog terug naar toe.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Modern hotel

Posted Dec 25, 2016
Pros: Modern, strak ingericht, goed restaurant en aardig personeel
Location: Mooie streek voor fiesten en wandelen, dichtbij steden zoals maastricht, luik en aaken
Hotel met moderne schone kamers met alle voorzieningen, lekkere bedden, bank en stoelen, gratis wifi en leuke binnenplaats. Personeel zeer aardig en denkt al vooruit (bv baby stoel klaarzetten voor ontbijt). Gezellig restaurant met openhaard en uitstekend eten. In een mooie omgeving (bv om te fietsen of wandelen) dicht bij diverse steden (Maastricht, Valkenburg, Luik en Aaken).
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Mol

gezellig en goed hotel

Posted Oct 14, 2016
Pros: Alles. De kamers , het personeel, het restaurant ...
Cons: Als rokers ( waarbij wij het zelf goed vinden dat dit buiten gebeurt ) zou het goed geweest zijn als er een verwarmings element was op het terras.
Location: De locatie is ideaal om uitstappen te doen. Voor ons was dit wandelen. Heel veel goede wandelingne in de buurt
Blanckthijs is een gezellig hotel waar men zich dadelijk op zijn gemak voelt. Het is proper. Wij hadden de comfort kamer die absoluut een goede kamer is. Het restaurant is ook heel goed en schappelijk van prijs. Het personeel , zowel receptie als restaurant is heel vriendelijk en behulpzaam. Ook bij het ontbijt is er niets tekort. Men heeft een degelijke parking.
5 out of 5
by A verified traveler from Savigny sur Orge

A conseiller

Posted Sep 8, 2016 on Hotels
Hôtel très charmant, restaurant avec terrasse, excellente qualité des plats, petit village au calme
3 out of 5
by Annette

Posted Jul 26, 2016 on Hotels
De locatie én hotel accommodatie zijn prima. Jammer dat we er de eerste avond voor gekozen hebben om te dineren in het hotel... bij de voorgestelde menu hebben we meer dan twee uur gewacht op ons hoofdgerecht... Het (vast) personeel vond het niet nodig om zich hiervoor te verontschuldigen. Verder is het vrij onpersoonlijk - we hadden de indruk dat het personeel erg over bevraagd is en dus weinig energie over heeft om de bezoekers te 'verzorgen'.
5 out of 5
by Espen from Drammen

Flott atmosfære!

Posted Jul 18, 2016 on Hotels
Vi hadde et hyggelig opphold på et hotell hvor et nybygg (rommene) var veldig flott integrert med de gamle bygningene. Flott atmosfære og meget god mat.
5 out of 5
by JULIJA

This traveler left a rating score only Posted Jul 16, 2016 on Hotels
5 out of 5
by woori from 대한민국

편안하고 고요한 마을의 아름다운 숙소

Posted Jan 23, 2016 on Hotels
시내에서는 떨어져 있지만 아주 조용하고 편안한 마을에 아름다운 숙소였습니다. 저희는 가족3명이 이용했는데 객실 크기도 좋았고 무엇보다 조식이 아주 좋았어요. 먹을것도 많고 고급스러운 분위기에서 아침을 먹는 것이 긴 여행에서 지친 심신을 달래주었습니다. 자동차로 여행하시는 분들은 한번 가볼만한 곳이라고 생각합니다.