Ratings based on 21 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
100% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.1 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Feb 18, 2016 on Hotels
Geen opmerkingen, goede ontvangst en service van het hotel.
3 out of 5
by Casper from Heemstede

Je kan er niet slapen in de groene Hendrickx

Posted Jan 17, 2016 on Hotels
Afgelopen zaterdag hier verbleven. We kregen een kamer aan het steegje recht tegenover de kroeg. Conclusie was dat we de hele nacht net zo goed in de kroeg hadden kunnen staan want slapen in deze kamer was er niet bij. Belachelijk dat men deze kamer durft te verhuren op dagen dat de kroeg open is. Helemaal voor de prijs a > Euro 120,-
4 out of 5
by Jasper

This traveler left a rating score only Posted Jan 3, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler from Tonbridge, UK

Boutique City Hotel

Posted Dec 16, 2015
Pros: Quiet, warm and comfortable. Excellent restaurant
Location: Very close to shopping area good central visit. For us visiting the Christmas market it was very close
A lovely hotel within an old Genever Distillery. Warm, friendly and with an excellent bar and restaurant We really enjoyed our stay
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Nov 9, 2015 on Hotels
Prijs-kwaliteit zeer correct! Lekker ontbijt en dinner in de brasserie van het hotel!
4 out of 5
by A verified traveler

sehr schön

Posted Nov 7, 2015 on Hotels
Wir haben uns sehr wohl gefühlt doch ein bisschen Abzug gab es da im Bad nicht alles so sauber war wie es sollte. Das Frühstück war jedoch sehr gut und das Personal war sehr freundlich. Wir würden dort wieder hin fahren.
5 out of 5
by marit from Norway

Bra opphold

Posted Sep 22, 2015 on Hotels
Kjempefint hotell! Jeg bodde her i 5 netter, og fikk rom med egen takterasse. Veldig moderne, rent, ordentlig og hyggelige ansatte. Perfekt beliggenhet i nærhet til alt. Eneste minus er litt dårlig lydisolasjon mellom rommene.
5 out of 5
by Wouter from Roeselare

Zeker voor herhaling vatbaar!

Posted Aug 20, 2015 on Hotels
Het hotel is effectief gelegen op een 300 m van de markt van Hasselt. Een rustgevend en origineel interieur. Het ontbijtbuffet is een topper met een heel vriendelijke en vlotte bediening. Ook de kamer is van alles voorzien. Er was wel airco op de kamer in tegenstelling tot wat we hadden gezien in de kamerbeschrijving. Gezellige romantische ruime kamers. Blijkbaar trekt de brasserie van het hotel ook veel volk, maar Hasselt bied zoveel culinaire geneugten dat wij op verplaatsing zijn gaan eten.
5 out of 5
by Jonas from Mölle

100% charmfaktor!

Posted Jun 26, 2015 on Hotels
Ett verkligt trevligt hotell i ett gammalt jeneverbränneri med massor av fina gamla detaljer. Trevligt bemötande och den bästa Ägg och bacon jag någonsin ätit. 100% charmfaktor
4 out of 5
by Thierry from Paris

Agréable

Posted Jun 16, 2015 on Hotels
Hotel agréable, bien décoré Parking mal indiqué