Ratings based on 71 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.6 out of 5
100% of guests recommend
4.7 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.8 Room comfort
4.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler from D

Great hotel! Worth the price.

Posted Jul 25, 2016
Great stay, hotel is wonderful. Rooms are big with a nice large balcony. Separate shower and bath tub. Comfortable beds. Very quiet area, not in the middle of town. Short taxi ride to Cascais for approx 6 euros.
5 out of 5
by A verified traveler from Utrecht

Heerlijk hotel om te ontspannen

Posted Jul 22, 2016
Pros: Het personeel, de faciliteiten, het eten, de cocktails en natuurlijk het stralende weer!
Cons: De vloer bij het zwembad is erg glad. Misschien een anti-slip vloer neerleggen.
Location: Cascais is een leuk dorpje nabij. Per shuttlebus (gratis) te bereiken vanaf het hotel. Ook Sintra (aanrader) is goed bereikbaar per OV vanaf Cascais.
The Oitavos is een geweldig hotel om te ontspannen. De kamers zijn ruim, schoon en voorzien van alle gewenste zaken. De faciliteiten zijn er om heerlijk te ontspannen: binnen- & buitenzwembad, een Spa, een gym (klein) en verschillende mogelijkheden om te golfen (van beginner tot gevorderden). Op het gebied van F&B is het geweldig! Er zijn diverse mogelijkheden voor een heerlijke lunch of goed diner. Dit kan bij de poolbar, in de Ypsilon bar & restaurant en in het golf clubhuis (aanrader). Op vrijdag en zaterdag zijn er mogelijkheden om sushi te eten. Tevens zijn er mogelijkheden chefs menu, dat genuttigd kan worden in de keuken, waarbij de chef je direct alles achter de schermen laat zien. Het eten is heerlijk! Het personeel in de bar is erg enthousiast. Ze laten je graag producten uit de streek proeven, maar ook de cocktails zijn geweldig. Tevens zijn er mogelijkheden om richting het strand te gaan in het nabij gelegen Cascais. In de ochtend en in de avonduren gaat om het uur een (gratis) shuttlebusje van het hotel richting dit dorpje met diverse strandjes. Cascais is ook met de taxi erg voordelig! Daarnaast is het bezoeken van Sintra de moeite waard, dat goed te bereiken is vanaf Cascais, per trein of bus. Het vliegveld van Lissabon is vanaf het hotel ook erg voordelig. Het personeel is ontzettend behulpzaam, altijd in voor een praatje en servicegericht. Kortom, een aanrader voor een relaxed weekje weg. Niet echt een familiehotel.
5 out of 5
by A verified traveler from Oslo

Fint hotell noen kilometer utenfor Cascais.

Posted Jul 18, 2016
Location: Flott beliggenhet med utsikt over havet. Kort vei til Cascais hvor det er flere severdigheter og et stort utvalg av spisesteder og puber.
Flotte store rom med sofagruppe og balkong. Personalet på hotellet var veldig serviceminded. Både utendørs og innendørs svømmebasseng med spa og treningsrom. Bra frokost og flere alternative steder å spise lunsj og middag. Fra flyplassen i Lisboa er det ca 45 minutter med bil til hotellet. Kort vei til Cascais og strender i området. Hotellet ligger ved naturreservat. Hotellet har en fin golfbane som er noe utfordrende å spille avhengig av vindforholden.
5 out of 5
by A verified traveler from paris

Hôtel ultramodernes, alliant luxe et modernité. Se

Posted Jul 14, 2016
Hôtel très bien situé, à quelque minutes en voiture de Cascais. Chambre énorme, équipements exceptionnel, sauna, hammam, jacuzzi, piscine extérieure et intérieure.
5 out of 5
by alpana

This traveler left a rating score only Posted May 23, 2016 on Hotels
3 out of 5
by nathalie from St Jacques sur darnetal

Prestations et organisation pas à la hauteur

Posted May 4, 2016 on Hotels
Bel hôtel bien situé, au calme dans un grand parc, mais le personnel ne fait pas très professionnel, on a l'impression d'avoir à faire à des stagiaires débutants et chaque jour des nouvelles têtes, pas au courant de ce qui c'est passé la veille. Tout est payant, la dosette de café et le sachet de thé dans la chambre 2€. L'accès au spa 25€ par personne par jour...
5 out of 5
by David C.

Gemütlich, beruhigend und lecker

Posted Apr 18, 2016 on Ebookers
Meine Freundin (25) und ich (28) waren 7 Nächte im Oitavos und wir werden bestimmt nochmals hingehen. Das Personal war sehr freundlich obwohl wir unter dem Durchschnittsalter des Oitavos waren. Die Lage ist gut wenn man gerne ein bisschen ausserhalb und es ruhig haben will. Ich bin kein Fan von Hotels in der Stadt. Mit dem Auto waren wir jedoch innert 20-40 min in Sintra, Lissabon und allen anderen wichtigen Sehenswürdigkeiten. Das Frühstück ist Traumhaft und ich habe noch nie so gut gegessen nicht einmal in einem Novotel. Einzig den SPA Bereich fand ich ein wenig langweilig zumal das Dampfbad in Reparatur war und auch alles ein bisschen vergessen aussah (nicht dreckig). Ich kann dieses Hotel allen empfehlen. Danke für die schöne Zeit in Cascais.
3 out of 5
by Ziyi from London

Comfortable room but very poor services

Posted Apr 1, 2016 on Hotels
The room is great, very large, with very comfortable bed. Service is not poor for a 5 star hotel, always long wait for some one come to you whenever we were in the restaurants for lunch or dinner. Seriously lack of waiters there. We went there to play golf, it is hard to book tee time, as we couldn't get the tee times me suits our plan, we decided to relax at the Spa, which has extra charges unlike most 5 hotels we stayed before, they are free of use. But the worse was the service and facility, hardly anyone in the Spa, no hair conditioner, stream room was fitted with a sort plastic chairs, smells bad in the high heat. Other steam rooms I had been to are fitted with the tiles. Shower got no hot water, when I finally found the only person worked at Spa, this young girl doesn't seem understand what is going there and she was rather quiet, not keen to help out. I don't know how a 5 star hotel can place a untrained staff in sole charge of the large spa.
4 out of 5
by BENOIT B.

Bon séjour

Posted Mar 8, 2016 on Ebookers
Un hôtel spécifique en design Une restauration assez coûteuse Le complexe intérieur piscine et spa uniquement réservé au soins du spa
5 out of 5
by Jacek

This traveler left a rating score only Posted Feb 23, 2016 on Hotels