Ratings based on 16 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
100% of guests recommend
3.3 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.3 Room comfort
3.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by Richard from Chesham, Buckinghamshire, England

Richard and Julie Salt

Posted Apr 30, 2016 on Hotels
We used your bar for a meal and drinks, and made use of the billiards table. It was handily placed for your nearby hotel (for the swimming pool) and the walk through the local woods was most pleasant
2 out of 5
by A verified traveler

Posted Feb 4, 2016 on Hotels
Meget ro men meget beskidt værelse med Skjoller på gardinerne
4 out of 5
by Jaap from Dordrecht

Alles naar wens

Posted Nov 4, 2015 on Hotels
Netjes verzorgd. Prachtige locatie in bosrijke omgeving op loopafstand van de kern.
4 out of 5
by A verified traveler

Mooie locatie, wel wat verouderd.

Posted Aug 3, 2015
Mooie locatie, wel wat verouderd. Voor ons perfect, omdat we het gecombineerd hebben met een bezoek aan de Trekkertrek wedstrijden.
4 out of 5
by A verified traveler

Radferien in der Achterhoek - Lochem -

Posted Jun 24, 2015 on Hotels
Wir hatten ein Zimmer mit Terrasse gebucht. Der Ausblick war super. Natur pur. Das Hotel lag super. Wir hatten 13 Tage, Ü/F gebucht. Unser E-Bike und S-Pedelac mitgebracht. Frühstück i. O. Mit dem Service waren wir sehr zufrieden. Die Sauberkeit im Zimmer, d. h. Staubputzen ließ ein wenig zu wünschen übrig. Ansonsten war alles top. Wir wollen das Hotel oder ein anderes der Fletscher Gruppe in den Landkreisen Vechtdal o. Twente im Jahr 2016 für weitere 13 Tage buchen. Die Landschaft, ein Traum für Radfahrer. Gute Bezeichnungen der Strecken. Man kann sich diese auch selbst zusammen- stellen. Sehr zu empfehlen. Jeden Tag, zwischen 40 und 55 Km geradelt. Für uns Beide ist das schon viel. Egal wo wir auftraten immer ein sehr freundliches Entgegenkommen. Die Gegend zu beschreiben: man nehme die Holsteinische Schweiz, dass Emsland und die Umgebung von der Müritz, dass mischt man und hat eine super Gegend. Eine Augenweide. Die Achterhoek ist in den Augen der Niederländer die schönste Fahrradgegend der Niederlande. Mehr kann ich nicht sagen. Probiert es selbst aus und Ihr werdet genauso begeistert sein wie wir.
4 out of 5
by A verified traveler from Goudswaard ( Zuid-Holland)

Super Omgeving Mooiste Plekje van NEDERLAND

Posted Feb 9, 2015
Pros: Voor mij is de omgeving rond het hotel belangrijk, heerlijk wandelen in de bossen,bezoek aan centrum Lochem. Vriendelijk personeel.
Cons: voegen in de badkamer moeten echt aangepakt worden, en niet per see noodzakelijk maar wenselijk een leuk behangetje zodat de kamers een prettig aanbli
Location: helaas door familie omstandigheden maar 1 nacht geweest, heerlijk die bossen om te wandelen, komen zeker snel terug voor lang weekend om te genieten.
Vanwegen familie omstadigheden zochten we een overnachting in de buurt van Apeldoorn, omdat mn vader uit lochem komt en wij de 1e week van Januari 2015 in de Scheperskamp hebben overnacht met familie uit Australie wat zeer goed was bevallen ook een prima hotel, koos ik nu voor de Paasberg het ligt ook zo mooi in de bossen, entree en beneden verdieping van het hotel zijn mooi en heeft een prima uitstraling, kamers zijn wat gedateerd maar daar ben je om je ogen dicht te doen, en als de ruimte schoon is en dat was het zeer zeker. De badkamer hoewel schoon had lelijke voegen door de slechte ventilatie waarschijnlijk, als tip zeg ik spuit het in met bleek 3 uur laten weken afspoelen en het zal een stuk frisser eruit zien. ontbijt was goed , pedrsoneel zeer vriendelijk ook de dame om 6.30 uur die voor mij de verlichting in de lobby heeft aangedaan. receptie prima ,behulpzaam vriendelijk neemt de tijd.
4 out of 5
by Anders from Kolding

Good value

Posted Nov 26, 2014 on Hotels
Good hotel and good service
4 out of 5
by Anders from Kolding

Location and good service

Posted Nov 23, 2014 on Hotels
Excellent hotel with very good facilities and location
4 out of 5
by Anders from Kolding

Very nice hotel

Posted Oct 27, 2014 on Hotels
Good service, excellent for short trips and meetings
4 out of 5
by Michael Brauner

This traveler left a rating score only Posted Sep 15, 2014 on Hotels