Ratings based on 109 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
100% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.0 Room comfort
4.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Bra hotel

Posted Apr 26, 2016
Nära till allt och bra parkering bakom hotellet. Mycket vänlig personal på hotellet och bra frukost.
4 out of 5
by Aleksandra

This traveler left a rating score only Posted Mar 19, 2016 on Hotels
2 out of 5
by Andrzej from Warszawa

opinia

Posted Mar 14, 2016 on Hotels
Pobyt swój tym hotelu uznaję za mało udany. Czystość pokoju pozostawia wiele do życzenia, nie wiadomo kiedy wykładzina w pokoju była ostatni raz odkurzana. TV bardzo ograniczona, ilość kanałów do oglądania mniej niż skromna. Wysokość opłaty za pobyt nie współmierna do jakości. Śniadania też pozostawiają pewien niesmak. Cena mocno wygórowana do mizernej oferty.
5 out of 5
by Magdalena from Toruń

Świetnie!

Posted Mar 1, 2016 on Hotels
Bardzo przytulny hotel. Początkowo mieliśmy wątpliwości, jednak po pobycie możemy go polecić w 100 %. Czysto, przemiła obsługa i blisko centrum. Świetny i komfortowy pobyt.
5 out of 5
by julian from Colchester uk

Small price in Lodz

Posted Feb 29, 2016 on Hotels
Was not expecting to much from hotel because very inexpensive, really surprised, good quality hotel for very small price, bed very comfortable, shower very good, restaurant very good and comfortable, staff are excellent, my advice dont waste money staying at expensive hotels, this is as comfortable as any hotel you will find in Lodz
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 18, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Lukasz from Rotterdam

Nice hotel

Posted Feb 10, 2016 on Hotels
Great hotel. Nothing to complain about.
5 out of 5
by A verified traveler

wszystko ok

Posted Feb 1, 2016 on Hotels
Zaletą tego hotelu jest okolica i położenie. 5sek drogi do galerii Łódzkiej. Blisko do ul. Piotrkowskiej i przystanków autobusowych.
2 out of 5
by Andrzej from Gdynia

....zdegustowany

Posted Jan 5, 2016 on Hotels
Jest to mój kolejny raz w tym hotelu.Natomiast z przykroscia musze stwierdzic iz troche jestem rozczarowany.Czystosc pokoju pozostawiała wiele do życzenia!!!!!!!Dodam iz zdaje sobie z tego sprawe iż nie jest to 5*hotel.Brudna wykładzina,woda w toalecie nie spuszczona,żółta,nad oknem brud,grzyb?ciężko powiedzieć???To jeszcze nic.Najgorsza była posciel!!!!!!!!Elektryzujaca a to co znajdowało sie na poscieli jak wzieło się ją pod swiatło daje obraz niezłych zabaw jakie sie odbywały w tym łóżku.Mysle iz jest to nie dopuszczalne powlekanie takiej kołdry w czysta powłoczke!!!!!!!!! Pod prysznicem brak żelu do kapieli .Musiałem prosic w recepcji o uzupełnienie. Housekeeping ocean 0!!!!!! Telewizja i dostepnosc kanałów znikoma,wiekszosc nie działa.Mógłby ktos z kierownictwa pomysleć o tym by popracowac nad tym.I dodam iz taka sytuacja z ofertą telewizyjna ma miejsce od długiego czasu i nikt nic z tym nie zrobił Ogólnie lubie ten hotel lecz należałoby popracowac nad czystoscia. Dodam na koniec iz był to pokoj 504 a pobyt miał miejsce w Nowy Rok
4 out of 5
by Boguslaw

This traveler left a rating score only Posted Jan 4, 2016 on Hotels