Ratings based on 18 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.7 out of 5
100% of guests recommend
4.8 Room cleanliness
4.9 Service & staff
4.9 Room comfort
4.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 24, 2015 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Families
by natalia from Калининград

Уютный отель.

Posted Jan 11, 2015 on Hotels
Были проездом. Направлялись в Карпач. Отель нашли быстро. Номер чистый, уютный. Персонал приветливый, внимательный. Завтрак вкусный.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Lukasz from Syców

Wspaniałe miejsce na romantyczny wieczór we dwoje

Posted Jan 10, 2015 on Hotels
Wybrałem hotel City Residence ze względu na liczne pozytywne opinie zadowolonych klientów, które pojawiają się regularnie w wielu serwisach internetowych. Ze względu na to, że jestem osobą młodą i cenię sobie nowoczesny, czysty styl - był to jedyny hotel z czołówki, który w oparciu o opublikowane przez hotel zdjęcia, robił niesamowite wrażenie - w szczególności nowoczesne i czyste wnętrza. Byłem pozytywnie zaskoczony, gdy postawiłem pierwsze kroki w apartamencie - to właściwa nazwa dla tego miejsca. Jasne i przestronne wnętrze, czyste i dobrze zorganizowane, w ujednoliconej kolorystyce z licznymi elementami dekoracyjnymi oraz akcentem charakterystycznym dla Łódzkich hoteli - cegłą. Łazienka z wanną, ładną toaletą i dużą umywalką była czysta i widać było, że pracownicy hotelu wykonali ogrom dobrej pracy, przygotowując pokój do przyjęcia gości. Począwszy od wyposażenia barku - poprzez pełne wyposażenie części kuchennej sprawił, że przygotowanie się do romantycznej kolacji nie było żadnym wyzwaniem. W pokoju znajdowały się również 4 krzesła i duży stół, który odgrywał znaczną rolę praktyczną w tym układzie. Łóżko było wygodne, spało się na prawdę komfortowo.
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

great

Posted Dec 6, 2014 on Hotels
great . not less than great
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Laura from Vilnius

Patiko

Posted Dec 2, 2014 on Hotels
Labai jaukus viesbutis
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Adam from Chodzież

przyjazny "nowoczesny klimat" apartamentów

Posted Nov 2, 2014 on Hotels
położenie hotelu dogodne ze względu na bliskość Atlas Areny oraz dworca kolejowego(polecam gdy planujesz koncert z noclegiem),niedaleko do centrum,śniadania bardzo dobre,miła obsługa,jedyny minus skrzypiąca podłoga w pokoju
5 out of 5
Recommended
by Yiannis from Greece

Highly recommended

Posted Oct 27, 2014 on Hotels
Great place to relax, high quality appartments, friendly and helpful stuff.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Liverpool

Great value for money!

Posted Oct 7, 2014
We enjoyed our stay, everything was great. Staff was extremely friendly and helpful, rooms were very tidy and room service was spot on, food was very tasty and breakfast buffet had huge selection of both hot and cold items. Definitely we are coming back
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Katarzyna from Kraków

:-)

Posted Oct 2, 2014 on Hotels
Hotel położony w idealnym położeniu, blisko do Dworca Łódź Kaliska, Atlas Areny czy do Centrum. Przyjemna okolica (chociaż był remont po drugiej stronie ulicy :-)) Pokój super, obsługa super, śniadania wyśmienite!!! Polecam
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Pai

This traveler left a rating score only Posted Sep 18, 2014 on Hotels