Ratings based on 24 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
88% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.2 Room comfort
3.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 24, 2015 on Hotels
2 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Teodor from Stockholm

Var noga när ni checkar ut

Posted Mar 19, 2015 on Hotels
När vi skulle checka ut så skulle vi betala för det vi satt upp på rummet, någon lunch, några flaskor vin till middagen och så vidare sånt man brukar sätta upp på rummet. Vi får då en räkning på det vi satt upp plus vad rummet kostat, den summan jag redan betalat via hotels.com . De försöker alltså att få oss att betala för rummet en gång till. Vi försöker förklara detta för personalen men de står på sig. Helt plötsligt får vi en reviderad faktura med ett nytt belopp. Denna gång är det för ett enkelrum. De försöker alltså vara "sjyssta" och bara låta oss betala för ett enkelrum även fast vi bott i ett större rum, de tyckte de gjorde en fin handling eller något som bjöd oss på det större rummet. Vi fortsätter stå på oss eftersom alla fyra är säkra på att vi betalat. Lyckas till slut komma ut på internet (som är under all kritik, borde ta bort det från informationen om hotellet). Börjar söka upp och ska visa fakturan och kreditkortsutdraget. Då helt plötsligt från ingenstans kan de visst se att vi har betalat. Då behöver vi bara betala för det vi satt upp på rummet och kan checka ut. Så sammanfattningsvis. Okej hotel, okej mat med bra läge. Men ha ögonen med er när ni checkar ut och ska betala så ni inte får något extra eller andra felaktigheter på räkningen.
2 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Teodor from Stockholm

Bra standard och service med ett stort MEN...

Posted Mar 10, 2015 on Hotels
Bra standardhotell. Hade halvpension så vi hade frukost och middag som ingick. Frukosten var Europeisk standard, det vill säga mycket socker och lite fibrer. Kaffet smakade starkt frystorkat kaffe. Middagen höll okej kvalitet för det priset vi betalade. Tror det hade blivit bättre om de minskade ner antalet rätter man fick välja på varje middag. Rummet var trångt och konstigt möblerat, fanns väldigt liten yta att ställa väskor och hänga kläder på om man bodde fyra stycken i det. Sängarna var standard, varken sköna eller dåliga. Det bästa med hotellet var läget, gångavstånd till en lift som gick upp till ett av liftsystemen och nära busshållplats som gick till andra liftsystemet i Livigno. Ett MEN och en rejäl plump i protokollet var att de försökte lura oss på pengar när vi checkade ut. Först ville de att vi skulle betala rummet igen. När vi förklarade att vi redan gjort det fick vi en ny räkning med ett annat rum vi skulle betala, inget som alls hade något med bokningen att göra. De försökte vara "snälla" och bara låta oss betala för ett singelrum istället för vårat dubbelrum som vi bodde i. När vi fortsatte stå emot så hittade de helt plötsligt våran betalning som vi gjort via hotels.com och vi fick våran riktiga räkning.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Fredrik

This traveler left a rating score only Posted Feb 18, 2015 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Hotel Margherita

Posted Feb 16, 2015 on Hotels
Ophold i forbindelse med skiferie, centralt beliggende i forhold til pister og gode forbindelser med skibus
1 out of 5
by A verified traveler from m

För långt till liftarna

Posted Jan 27, 2015
Restaurangen katastrof maten dålig! Personalen usel!!!
5 out of 5
Recommended
for Families
by KWAI WAH from Hong Kong, China

My Dream Hotel

Posted Jan 18, 2015 on Hotels
We love the environment. The room is big and warm. Have warm welcome and the food is great too. Easy to travel to ski track. Definitely will go back to this place again!!
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jan 7, 2015 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Families
by Yordanka

This traveler left a rating score only Posted Nov 18, 2014 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 5, 2014 on Hotels