Ratings based on 31 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
57% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.3 Room comfort
3.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by Emilie from København

God restaurant - Tæt på liften.

Posted Mar 23, 2016 on Hotels
God mad både morgen og aften. Godt vinkort. God beliggenhed i forhold til lift og skibus. Flot udsigt over byen.
3 out of 5
by A verified traveler from D

Buono nel complesso

Posted Feb 1, 2016
Abbiamo soggiornato per 3 giorni, solo pernottamento e prima colazione. L'albergo e' a due passi dalla seggiovia Teola degli impianti Mottolino. Vicino al paese anche se non in centro. Le camere sarebbero da rimodernare ma erano pulite e spaziose. Rapporto qualita' prezzo buono per la media di Livigno.
5 out of 5
by Morten from Tønsberg, Norway

Recommended!

Posted Jan 27, 2016 on Hotels
4 days of skiing in sunny conditions!
4 out of 5
by eugenio from parma

S.Martino

Posted Sep 2, 2015 on Hotels
Soggiorno rilassante paesaggio incantevole,persone molto gentili e disponibili.
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 25, 2015 on Hotels
4 out of 5
by Nicoletta from Cantu '

buono

Posted Aug 22, 2015 on Hotels
abbiamo pernottato una sola notte... Hotel carino prezzo adeguato.. La camera semplice ma confortevole... Colazione buona
4 out of 5
by sandra from brescia

equilibrata

Posted Aug 12, 2015 on Hotels
molto piacevole
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 24, 2015 on Hotels
2 out of 5
by Teodor from Stockholm

Var noga när ni checkar ut

Posted Mar 19, 2015 on Hotels
När vi skulle checka ut så skulle vi betala för det vi satt upp på rummet, någon lunch, några flaskor vin till middagen och så vidare sånt man brukar sätta upp på rummet. Vi får då en räkning på det vi satt upp plus vad rummet kostat, den summan jag redan betalat via hotels.com . De försöker alltså att få oss att betala för rummet en gång till. Vi försöker förklara detta för personalen men de står på sig. Helt plötsligt får vi en reviderad faktura med ett nytt belopp. Denna gång är det för ett enkelrum. De försöker alltså vara "sjyssta" och bara låta oss betala för ett enkelrum även fast vi bott i ett större rum, de tyckte de gjorde en fin handling eller något som bjöd oss på det större rummet. Vi fortsätter stå på oss eftersom alla fyra är säkra på att vi betalat. Lyckas till slut komma ut på internet (som är under all kritik, borde ta bort det från informationen om hotellet). Börjar söka upp och ska visa fakturan och kreditkortsutdraget. Då helt plötsligt från ingenstans kan de visst se att vi har betalat. Då behöver vi bara betala för det vi satt upp på rummet och kan checka ut. Så sammanfattningsvis. Okej hotel, okej mat med bra läge. Men ha ögonen med er när ni checkar ut och ska betala så ni inte får något extra eller andra felaktigheter på räkningen.
2 out of 5
by Teodor from Stockholm

Bra standard och service med ett stort MEN...

Posted Mar 10, 2015 on Hotels
Bra standardhotell. Hade halvpension så vi hade frukost och middag som ingick. Frukosten var Europeisk standard, det vill säga mycket socker och lite fibrer. Kaffet smakade starkt frystorkat kaffe. Middagen höll okej kvalitet för det priset vi betalade. Tror det hade blivit bättre om de minskade ner antalet rätter man fick välja på varje middag. Rummet var trångt och konstigt möblerat, fanns väldigt liten yta att ställa väskor och hänga kläder på om man bodde fyra stycken i det. Sängarna var standard, varken sköna eller dåliga. Det bästa med hotellet var läget, gångavstånd till en lift som gick upp till ett av liftsystemen och nära busshållplats som gick till andra liftsystemet i Livigno. Ett MEN och en rejäl plump i protokollet var att de försökte lura oss på pengar när vi checkade ut. Först ville de att vi skulle betala rummet igen. När vi förklarade att vi redan gjort det fick vi en ny räkning med ett annat rum vi skulle betala, inget som alls hade något med bokningen att göra. De försökte vara "snälla" och bara låta oss betala för ett singelrum istället för vårat dubbelrum som vi bodde i. När vi fortsatte stå emot så hittade de helt plötsligt våran betalning som vi gjort via hotels.com och vi fick våran riktiga räkning.