Ratings based on 338 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
88% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.2 Room comfort
4.4 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by Maria from Upplands Väsby

Posted May 10, 2016 on Hotels
Trevligt bemötande av personal, hjälpsamma vid bokning av teaterbiljetter. Vi hade bokat ett rum med två enkelsängar, rummet var stort och med en liten soffgrupp. Skönt att slippa sitta i sängen. Mycket nära till Oxford Street. Kommer att boka detta hotell igen nästa gång jag är i London.
3 out of 5
by Christer from Stockholm

Bra läge, ej perfekt

Posted May 9, 2016 on Hotels
Läget på hotellet är utmärkt, nära Oxford Street och andra trevliga gator. Nära till både shopping och en hel del bra restauranger.Jag hade höga förväntningar då jag uteslutande läst positiva recensioner. Hade dock en strulig vistelse från start då jag fick byta rum två gånger. Blev visserligen uppgraderad till ett större rum vilket var trevligt. Hotellet känns något opersonligt tack vare sin storlek. Ganska lyhört mellan rummen, dessutom smäller städerskorna väldigt mycket i dörrarna när de stänger efter sig. Sammanfattningsvis en helt ok upplevelse, tveksamt om jag återvänder till detta hotell dock.
4 out of 5
by A verified traveler from tokyo

Location was nice

Posted May 9, 2016
Nice location for sightseeing. Bus tour pick up service was available at this hotel. Hyde park is very near and good for walking.
5 out of 5
by Britt from Trondheim

vellykket tur

Posted May 8, 2016 on Hotels
seks venninner på opplevelses- og shoppingtur-veldig gunstig beliggenhet. Gangavstand til mye, lett tilgang til buss.
5 out of 5
by Nezar from Kuwait

Posted May 7, 2016 on Hotels
Great hotel centerly located in Oxford Street new theme new furniture nice staff in reception and overall
5 out of 5
by Mohammad from الكويت

امبا هوتل

Posted May 7, 2016 on Hotels
رائعه انصح به
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 6, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Tove

Rolig og flott hotell som kan anbefales.

Posted May 5, 2016 on Hotels
Jeg anbefaler på det sterkeste å bo på dette hotellet om du ønsker å bo "midt i smørøyet" i London. Det er svært kort avstand til Oxford Street, men allikevel rolig inne på hotellet. Du vil finne et svært serviceinnstilt og hyggelig personale og en hyggelig atmosfære på hotellet. Rommet var rent og senga var bred og god. Her bor jeg gjerne flere ganger.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 4, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler

Birthday weekend

Posted May 3, 2016 on Hotels
Amba Hotel Marble Arch, cannot fault it , staff , service location , would certainly go again and recommend it.