Ratings based on 2,055 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
2.8 out of 5
56% of guests recommend
3.1 Room cleanliness
3.1 Service & staff
2.6 Room comfort
2.5 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler from Meaux

Hôtel propre bien situé, staff nickel

Posted Dec 1, 2016
deuxième expérience dans cet hôtel, sera certainement le prochain
4 out of 5
by A verified traveler from w

good hotel for the price

Posted Nov 29, 2016
good location easy access to underground, nice clean lobby/reception area and the room also, corridors of the hotel were a bit dated and slighty hard to navigate, booked a twin room and recieved a triple room which was good, nicely furnished. good for a cheap one or two night stay in london
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Nov 28, 2016
Helt okej hotell om för dig som inte planerar att spendera mycket tid på hotellrummet. Jag bodde på entréplan och rummet var rätt omodernt. Jag hörde när grannen stängde sin dörr och det lät mycket från gatan utanför. Fint område, nära till tunnelbana och Oxford Street. Lätt att ta sig dit och till större tågstationer.
2 out of 5
by A verified traveler from Groningen

Hotel dichtbij metro station

Posted Nov 28, 2016
Pros: De buitenkant ziet er prachtig uit en de receptie ook maar dan houd het ook echt op. Ontbijt was redelijk.
Cons: Zet andere foto's op jullie site of verwijder dit hotel uit jullie bestand. Wees eerlijk naar de klant !!!
Location: Locatie is goed overal dichtbij
De kamers in het hotel zien er totaal niet uit zoals op de site van Expedia. Dit was een grote teleurstelling. Wij zaten in een hok beneden in de kelder. Wc verstopt douche of heel koud of heel heet. Als er brand was uitgebroken dan zaten wij als ratten in de val. Oude gangen waar het verf vanaf bladdert . De kamer was een super klein hok. Bed viel aan de achterkant uit elkaar. Vieze vloer en plafond. Totaal niet de kamer die wij hadden geboekt. Direct Expedia gebeld daar zeiden ze dat ik het met de receptie moest oplossen. Wij weer naar boven. Er was voor de 1e nacht geen andere kamer meer vrij maar de volgende nacht wel. Wij toch maar weer naar beneden om toch proberen te slapen. De volgende dag wel een andere kamer gekregen maar ook niet wat op de foto staat op de site van Expedia. Bij de receptie werd verteld dat het aan Expedia ligt en niet aan hun. Het welbekende welles nietes spelletje. Geen 3 sterren waard . Dit is klanten voor liegen.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Nov 27, 2016
Zona comoda alle tre linee metropolitana gialla verde e rossa. Pulito e confortevole.
1 out of 5
by A verified traveler from JR

Solo para dormir

Posted Nov 24, 2016
El cuarto que nos dieron fue del sótano, el cuarto es viejo al igual que el baño privado que tenía adentro, a la bañera se le salía el agua y se hizo una enorme laguna. Fuera de eso había pantalla de tv y la reserva tenía desayuno incluido, el cual fue muy bueno. En resumen habitación pésima pero desayuno bueno.
3 out of 5
by A verified traveler

Eenvoudig hotel dicht bij metrostation Bayswater

Posted Nov 23, 2016
Pros: Ligging van het hotel
Location: In de omgeving van het hotel veel pubs en restaurants. In de omgeving metrostation Bayswater.
Eenvoudig hotel op loopafstand van metrostation Bayswater. Het ontbijt is eenvoudig maar goed. Waterkoker is aanwezig op de kamer en de bedden zijn perfect en de (bad)kamer is schoon en netjes. De kamers zijn wel gehorig maar voor een stedentrip perfect.
2 out of 5
by A verified traveler

Posted Nov 22, 2016
Pros: Läget
Cons: Rummets standard, slitet luktade mögel, frukosten saknade grönsaker och frukt
Location: Läget bra
Hotellrum i källarplan som luktade mögel! Frukosten lämnade en del att önska avsaknad av både grönsaker och frukt! Slitna rum med resesängar istf riktiga sängar!
2 out of 5
by A verified traveler from winnipeg , manitoba, canada

Loved the area but

Posted Nov 15, 2016
The staff at the hotel appeared to NOT understand English and were irritated by minor requests.
3 out of 5
by A verified traveler

Bra läge! Nära till mycket, men ändå lugn gata.

Posted Nov 10, 2016
Location: Ligger nära Batswater road och Hyde Park. Fortsätter den vägen upp så kommer du till Oxford Street, där du kan shoppa billigt vid primmarket!
Fint rum och badrum. Fräscht vid lobbyn och matdelen.