Ratings based on 105 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.0 out of 5
69% of guests recommend
3.2 Room cleanliness
3.3 Service & staff
2.6 Room comfort
2.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by Jessie from Lyon

Hôtel bien placé

Posted Feb 19, 2014
Pros: Pour Londres ville où se loger est hors de prix, cet hôtel est en rapport qualité prix très correct. Chambre simple mais confortable et propre
Cons: L'accueil : le personnel à la réception n'est pas très souriant et avenant
Location: Proche de covent garden market. Traffalgar. Du british Muséum National portrait galléry. Piccadily circus. Oxford street....
Emplacement très agréable : à proximité du centre et dans une rue calme ce qui permet de bénéficier de chambre sans bruit
2 out of 5
by A verified traveler

HOTEL CENTRE LONDRES

Posted Feb 4, 2014 on Hotels
Accueil très sympathique, emplacement de l'hôtel parfait, par contre désagréable surprise le matin au réveil de trouver des punaises dans le lit...
3 out of 5
by Caroline

This traveler left a rating score only Posted Feb 3, 2014 on Hotels
4 out of 5
by Poul Dürke Christiansen from Frederikshavn

3 overnatninger

Posted Feb 3, 2014 on Hotels
Vi havde lidt besvær med internettet, men fik det dog til at virke. Værelset var meget lille men hyggeligt. Fint med kaffe og the på værelset. Fin oplevelse der stod i forhold til en lav pris. Hotellet ligger 1500 m. fra Chinatown. Vi var tilfredse med opholdet. P.
3 out of 5
by Helle from Norway

Litt under middels

Posted Jan 28, 2014 on Hotels
Trafic noise. Little and cold water in the shower. Did'nt get egg & bacon for breakfast at 9:28 (sat down 9:25) even though breakfast is until 9:30.
4 out of 5
by Christian V. from France

Très bon rapport qualité/prix

Posted Jan 25, 2014 on Hotels
Très bonne situation de l'hôtel à 30 min à pied de St Pancras , 15 du British Museum et 35 de Covent Garden.Personnel accueillant et sympathique , petit déjeuner anglais copieux, chambre petite et propre et suffisante pour 2. Point négatif : manque d'insonorisation de la fenêtre sur Gower Srt avec une forte circulation la nuit.
3 out of 5
by Joachim Schrader from Fredrikstad

This traveler left a rating score only Posted Jan 23, 2014 on Hotels
2 out of 5
by BI from Kbh

Nusset hotel med dårlig styr på bookingen

Posted Jan 22, 2014 on Hotels
Tja, vi blev sendt videre fra Cavendish til et søsterhotel 100 m. længere nede af Gower Street, Bloomsbury Palace Hotel, der i følge receptionisten på Cavendish var meget meget bedre. Hvis det var korrekt, må Cavendish være mere end elendigt, for værelset var lille, selv om det var et triple værelse, med et så skævt gulv at vi trillede ud af sengen og på toppen elendigt WiFi. Så hold dig væk fra begge hoteller, med mindre alt andet er udsolgt.
3 out of 5
by Manchester Man from Manchester

Small but reasonable

Posted Jan 20, 2014 on Hotels
Overall I had a good stay. Was only one night so the small room never became an issue. If I were to stay longer I'd have preferred somewhere a little larger. I actually laughed out loud when I first opened the door and saw the bed squashed down the end of the room. Clean room, friendly staff and good location. Walking distance to Euston and British Museum (10 mins to both)
3 out of 5
by Vibeke from Risskov

Perfekt beliggenhed

Posted Jan 14, 2014 on Hotels
Selve hotellet er ikke noget at skrive om. Alt for små senge og med dobbeltdyner, det er ikke optimalt. Det er det mindste hotelværelse jeg til dato har boet på. Det er ikke et sted jeg vil vælge igen, men beliggenheden og betjeningen fejler ikke noget.