Ratings based on 1,154 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
2.8 out of 5
74% of guests recommend
3.1 Room cleanliness
3.0 Service & staff
2.4 Room comfort
2.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
2 out of 5
by A verified traveler

Posted Feb 9, 2016
Sehr wenig Auswahl beim frühstück. Zimmer sehr sehr klein und mit Schimmel.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Feb 8, 2016
Pros: Die Nähe zur Station.
Das Frühstück wird lieblos gemacht. Das Personal versteht kaum Englisch. Sie wissen nicht ob die Eier hart oder weich sind. Der Raum ist klein und Schachteln sind dort gestapelt.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Albany, NY

London experience

Posted Feb 8, 2016
Pros: Location and price
Cons: The attitude of the staff.
Location: Location was close to the tube and had good restaurants within walking distance.
The room was small but did it's job. Staff was not very friendly or helpful.
4 out of 5
Recommended
for Students
by A verified traveler from Danmark

Dejligt centralt.

Posted Feb 6, 2016
Alt i alt har vi været godt tilfredse med vores ophold på Oxford hotel. Værelserne var små, der var meget lydt og morgenmaden ikke noget særligt, men hotellet ligger placeret lige ved undergrunden og der er ikke langt ind til centrum af London. Man får hvad man har betalt for. Hvis vi skal til London igen, kunne vi sagtens finde på at vælge dette hotel igen.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Feb 5, 2016
Pros: Location, just around corner from Earls Court.
Cons: Staff at reception, unstable bed side tableetc.
Location: Easy to get around, lots of pubs and eateries, small grocery shops, Tesco, Co-op etc.
The gentleman at reception spoke very little English. He asked me several times whether I would be Francesca or Irena, I got a completely different name. Very small room, windows inaccessible and air conditioning not working very well. Very stuffy. Minuscule bath room.
2 out of 5
by A verified traveler from Colchester

L unica cosa positiva è che è a 150m dalla metro..

Posted Feb 2, 2016
Pros: La cosa in assoluto per la quale non posso lamentarmi è che non ho mai avuto freddo la nostra stanza era adeguatamente riscaldata..
Cons: La cortesia e disponibilità di tutto lo stuff nei confronti degli ospiti
Location: La cittadina si gira abbastanza bene anche a piedi se si ha un po di pazienza
Siamo arrivati in mattinata presto , ma già per cominciare non si poteva accedere alla camera( dislocata in un' altro stabile ) prima delle 14.00, dunque ci hanno fatto depositare le valige in una stanza adiacente alla sala colazioni completamente incustodita , al rientro in albergo il receptionist che c'era ho chiesto se le nostre valige fossero già in camera, lui, in maniera piuttosto seccata ci ha risposto dicendo che non aveva idea di dove le avessimo messe, al chè speranzosi di ritrovarle siamo tornati nella stanza incustodita a prendere i nostri bagagli, per poi dirigerci in camera....e li lasciamo stare, avevo chiesto una matrimoniale e mi era stata data un tripla con lettini non unibili, alle pareti muffa , agli angoli, intonaco che si staccava e ragnatele, per non parlare del bagno...si bagno in camera , ma tranquillamente ci si poteva sedere sulla tazza , fare la doccia e lavarsi le mani nel lavandino senza doversi muovere più di tanto...Ultima cosa , non fate come me..nn spendete inutilmente soldi per il wi-fi a pagamento perché scaduto il tempo pagato si disconnette da solo, e CI SI Può COLLEGARE per il codice per la quale sia ha pagato SOLO UNO ALLA VOLTA ....non menziono la colazione perché indispettito dalla scortesia del personale al ricevimento, specialmente colui che faceva il turno la sera , abbiamo preferito dormirci e basta in hotel, anche perché era la prima volta della mia compagna in Inghilterra e non volevo avesse questa impressione degli Inglesi.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

bon rapport qualité prix

Posted Feb 1, 2016
Pros: propreté, situation géographique
Cons: Amabilité du personnel, Installation Petit déjeuner
Location: métro direct pour l'hyper centre. bars, restaurants 20mn à pied de Harrods
Chambre petite mais pour 2 suffisante. Si vous êtes 3 à éviter absolument. SDB au minimum mais assez propre pour un hôtel de Londres à ce prix là. Nombre de serviettes minimaliste : 1 pour le sol, 1 par personne Buffet du petit déjeuner suffisant mais d'une installation qui laisse à désirer sur la place et la sécurité. Pas un sourire du personnel en 3 jours, amabilité plus que limite au petit déjeuner. Très bien situé par rapport au métro et restaurants bars aux alentours.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Jan 27, 2016
Personale disponibile, zona con molti punti vendita e vicina a molte fermate metro. Interessante posizione anche per luoghi di culto
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from København, Danmark

Perfekt beliggenhed og pænt og rent

Posted Jan 27, 2016
Pros: Det ligger perfekt, housekeeping var søde og smilende, der var pænt og rent på værelset.
Cons: Uddan receptionisten der var på arbejde 22/1 kl 11 i god kundeservice, rigtige dyner i stedet for tæpper/lagner. Mere skabsplads og knager til overtøj
Location: Beliggenheden kunne ikke være bedre. 2 min. til Earls Court station, hvor der er forbindelse til hele London. Hyggeligt kvarter med masser af liv.
Jeg havde ikke de store forventninger til hotellet og de blev desværre heller ikke indfriet ved check ind. Receptionisten som var på arbejde fredag formiddag til ca. 15 var decideret uforskammet. Han tøede dog op over de næste par dage og blev helt menneskelig.. Helt anderledes var mødet med eftermiddags/aften receptionisten og housekeeping, som var søde, hjælpsomme og smilende. Værelset var et typisk lille London hotelværelse, men der var rent og pænt og vi fik rene håndklæder, tømt skraldespand og redt senge hver dag. Der var dog kun lagner og et stort tæppe - ingen dyner!!! Men alle de rædselshistorier omkring værelsernes tilstand, de passede ikke i vores tilfælde. Morgenmaden var lyst og mørkt toastbrød, ost, marmelade, kogte æg, lidt cornflakes, appelsin og æblejuice, mælk, te og den stærkeste kaffe længe ( 1/3 kop kaffe og resten vand, så var den der :-) ) Simpelt men helt ok. Da vi ankom tidligt, kunne vi aflevere vores bagage eller betale £ 25 for tidlig check ind. Vi skulle først flyve hjem igen om aftenen og kunne uden gebyr, efterlade vores bagage og bruge dagen i byen. Vi kunne sagtens booke dette hotel igen, da vi stort set kun er der for at sove og det ligger så perfekt for alt man kan ønske sig at se i London. Skal man til Harry Potter studios er det nemt at tage til West Brompton station (1 stop) og derfra kører der direkte tog til Watford Junction ( ca. 30 min), hvorfra Harry Potter bussen kører til WB Studios, det tager ca 10 min og koster £ 5 retur for 2
1 out of 5
by A verified traveler from Montreal, Quebec

Jail Cell

Posted Jan 26, 2016
Pros: The day I left.
Cons: Everything
Location: Location is actually the only positive. Great area, close to earls court and subway.
Horrible small room, staff never smiles and just does basics, WIFI is not included, complimentary breakfast is a joke....just an overall disaster.....