Ratings based on 454 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
2.3 out of 5
38% of guests recommend
2.5 Room cleanliness
2.8 Service & staff
2.2 Room comfort
2.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Spinea

Hotel a Londra

Posted Apr 5, 2016
Pros: il buon rapporto qualità / prezzo
Cons: i materassi un pò vecchi.
Location: buona la posizione e vicinanza al museo delle cere.
Hotel non distante dal centro di Londra, in zona tranquilla, con camere pulite e con possibilità di colazione a buon prezzo. metro non distante dall' albergo.
3 out of 5
by A verified traveler

Es un hotel céntrico, victoriano, destartalado

Posted Mar 31, 2016
Pros: Las facilidades, la tranquilidad y la amabilidad del personal.
Cons: Necesita mantenimiento urgente YA!!!
Location: Está muy bien ubicado, con todo tipo de comercios (no especiales para turistas) y con mucho ambiente londinense. Te sientes en el corazón de la ciudad
Lo mejor del hotel es que es céntrico y bien situado. El personal es amable y te facilita de todo: adaptador de corriente, secador para el pelo.... Lo malo es que está muy abandonado (sucio, sin mantenimiento) y no destaca por su organización (front door open 24x7, ni nadie en la recepción). Tuve ocasión de esta en otro hotel más caro, más cuidado, más limpio, también victoriano. Estaba lejos del centro, la paredes eran de papel (oía al vecino roncar) y el personal no te facilitaba nada. Si querías algo, te lo debías comprar tu. Mi hija y yo añorábamos el Sommerset, especialmente el chocolate gratis y su aspecto de mansión tétrica e inquietante (somos algo frikis).
4 out of 5
by A verified traveler

Cute hotel

Posted Mar 30, 2016
Hotel room was very clean. I would suggest this hotel to the traveller that does not expect to hang out in the room. It is great for sleeping, getting ready and coming back later shortly before going to bed
2 out of 5
by A verified traveler

Lage vs Hotel

Posted Mar 20, 2016
Das Hotel ist in einem abgewohnten Zustand. Die Zimmer sind ebenfalls schlecht: durchgelegenes Bett, defekte Fenster, kaputter Schrank, Müll unter den Nachttischen. Unhygienischer und ungepflegter Teppich. Wir hatten ein Zimmer mit Bad gebucht. Spinnweben im Bad, bröckelnder Putz und ein sehr schmieriger und versiffter Duschvorhang. Da es nur zwei Handtücher gab, bekamen wir auf Nachfrage zwei zusätzliche. Leider nahm uns dieses das Housekeeping am nächsten Tag wieder weg. Das Hotel an sich ist nicht schön, aber aufgrund seiner Lage ist es wirklich ideal für Städtetouristen. Wir haben hier drei Nächte verbracht, tagsüber waren wir viel unterwegs, so dass man abends schnell erschöpft eingeschlafen ist.
1 out of 5
by A verified traveler from v

Fuyez

Posted Mar 8, 2016
Seuls point positifs : situation, proche bus/métro, 6 livres en uber pour rejoindre picadily, et le prix Chambre : une blague.. Le plancher pas droit, minuscule, moquette tachée, salle de bain dans un état déplorable, tapisserie arrachée, etc etc Petit déjeuné : une catastrophe ne me prennez pas Je suis certain qu en cherchant un peu plus, un hôtel à ce prix, mieu entretenu ( difficile de faire pire en passant..) est très largement trouvable si on s éloigne un peu..
3 out of 5
by A verified traveler from A

Grymt läge!

Posted Mar 5, 2016
Bodde på hotellet i 2 nätter. Mysigt ställe men lite slitet. Tog en kvart att promenera ner till shoppingen på Oxford street Och 5 min till Madame Tussaud.
3 out of 5
by A verified traveler from Mansfield

Very reasonable for its price & location

Posted Feb 21, 2016
Pros: Clean room, in reasonable distance to Oxford street and regent park.
Location: Close to Baker Street station, Madam Tausauds, Oxford street, regent park, and Edgware Road.
The hotel is in very good location, good price for a family room. The disadvantage is: the room was cold, Windows have missing doors, toilet locker is broken.
3 out of 5
by A verified traveler

Nice little hotel

Posted Feb 16, 2016
Rooms clean and decent, though a little wonky and TV at an angle that made it hard to see. Nice staff and good location with excellent value for money
1 out of 5
by A verified traveler from Danmark

Utrolig dårlig stand og skimmelsvamp

Posted Feb 16, 2016
Pros: Beliggenheden
Cons: Alt vedr. indekllima, badeforhold og kloakering på hotellet.
Location: Nemt at komme omkring til fods eller via undergrund. Madame Tussaud, Oxford Street og Hyde Park er i gå-afstand.
Dette hotel har perfekt beliggenhed tæt ved Baker Street Station, men det er i så dårlig stand at det på ingen måde kan anbefales at bo der. Ankom torsdag aften og erfarede fredag morgen at det ikke var muligt at bade, da der kun var kogende varmt vand i brusebadet. Det ville de prøve at lave, men det skete ikke. Lørdag morgen kunne toilettet ikke trække ud mere. Lørdag aften var ingen af delene lavet og de kunne ikke give os et andet værelse før søndag morgen. Lørdag aften oplevede vi et andet hold Expedia gæster i lobbyen, der var akut på vej til sygehuset fordi der var virkelig meget skimmelsvamp på deres badeværelse og manden havde fået et voldsomt allergisk anfald. Ingen vinduer på værelserne kunne i øvrigt åbnes. Søndag formiddag fik vi efter lang venten og diskussion et andet værelse, så vi nu endelig kunne få et bad. På dette værelse var der også skimmel i loftet på badeværelset, og jeg begyndte straks at hoste og få vejrtrækningsproblemer. Efter en lang hostende nat til mandag skyndte vi os at tjekke tidligt ud og komme væk derfra. Expedia kan ikke være bekendt at udbyde hoteller i så dårlig stand. De er ikke engang deres 2 stjerner værd.
1 out of 5
by A verified traveler

Posted Feb 2, 2016
Slechte bedden smerige kamers en achterstallig onderhoud