Ratings based on 128 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.3 out of 5
86% of guests recommend
3.3 Room cleanliness
3.3 Service & staff
3.2 Room comfort
2.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
1 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Stewart from Cannock

Poor

Posted Oct 19, 2014 on Hotels
Very poor hotel more like a hostel We was there for 4 nights they didn't even clean our rooms once no clean Towles on the 2nd or 3rd night we didn't stay there the 4th night
2 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Julien from nimes

Très simple en accueil et léger en confort

Posted Oct 1, 2014 on Hotels
Je commence par vous signaler que je suis très déçu des services hotels.com ! Pourquoi ne pas m'avoir averti que le nom de l’hôtel avait changé et ce depuis des mois, vous avez reçu l'information des propriétaires , et quand bien même si vous regardez les sites d'avis client, vous auriez pu avoir l'info. Je regrette vivement d'avoir réservé par votre biais, c'était la première et dernière fois. Je suis Consultant formateur en hôtellerie et ce que je viens de vivre n'est pas une bonne pub pour vos services. J'avais déjà également été surpris a la réservation d’être prélevé de la réservation, ce n’était pas si clair sur le site pour la réservation. Bref, rien de votre travail ne me met en confiance. C'est très grave, je suis votre client avant d’être celui de l'hôtel, et vous n’êtes pas pour le moins dans la prévenance...Bref j'attends de voir quelle réponse vous me ferez, mais je crains le pire. Quand lors de mes interventions chez les hôteliers nous évoqueront Hotels.com, je serais en mesure de comprendre de qui ou de quoi on me parle. Au plaisir de vous lire
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

Okej läge men dålig standard

Posted Oct 1, 2014 on Hotels
Mycket trevlig bar en trappa ner och bara en kvarts promenad till Camden. Rummet var ungefär vad man kunde förvänta sig av priset, gemensam toalett och andra ytor var dock riktigt sunkiga. Hotellägaren bodde i huset och verkade finnas där om man behövde honom.
1 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Philip

Välj andra alternativ.

Posted Sep 29, 2014 on Hotels
Även om det är 2-stjärnigt måste det kunna tas för rimligt att en viss nivå ska hållas. Nutidens krav på wifi måste finnas; det utlovas men finns inte. Frukosten serveras rakt över gatan på ett fik, där man serveras en minimal måltid och erbjuds alternativet kaffe eller juice. Sängen låg standard. Belysningen i rummet var med en skarp glödlampa som inte var försedd med ngn lampskärm. Jag rekommenderar alla och envar att söka andra alternativ. Detta var under all kritik. Dessutom är hotel.com en tjänst som erbjuder lösningar och då anser jag att man ska kunna ha ett gott förtroende för hotel.com i betydelsen de har mitt/vårt förtroende men detta jag nyss upplevt får mig att fundera på om hotel.com har koll på vad de ingår samarbete med.
1 out of 5
Recommended
by Caroline from Stockholm

Posted Sep 22, 2014 on Hotels
Bokade detta hotell då det var billigt med ett hysat betyg. Det här var det värsta jag varit med om i hotellväg. Skitiga rum, mögel, inget wi-fi som utlovat, otrevlig personal och trasiga duschar och nedbajsade toaletter. Boka inte detta hotell!
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Linn

Trevlig personal och bra förbindelser till centrum

Posted Aug 28, 2014 on Hotels
Hotellet hade vad vi behövde - säng, toalett, dusch och frukost. Personalen var trevlig. Baren under tillhörde hotellet och samma personal jobbade där. En kväll bjöd de oss på läsk. Goda förbindelser in till stan. Busshållplats precis utanför hotellet med dygnet-runt-buss som gick var 5-15 minut beroende på tid på dygnet. Ca 10 min att gå till närmsta tunnelbanestation (Belsize park). Även ca 10-15 min att gå till området Camden där det finns marknad varje dag och även matmarknad där du kan få en bra lunch/middag till mycket bra priser. Från Camden är det inte långt att gå till utsiktsplatsen Primrose Hill. Man fick gå över gatan till ett litet cafe för att äta frukosten som ingick. De serverade engelsk frukost. Tyvärr hade de ej öppet på söndagar och inte heller den morgon då det var bank holiday. Toaletterna på hotellet kunde ha städats oftare. Det var fräscht när vi kom dit men sedan blev det lite sunkigare. Tror bara de städade en gång under de 5 nätter vi var där. Det är inte ett boende för ngn som vill leva lyxigt och inte heller för ngn som tänkt spendera mkt tid på hotellet. Vårt helhetsintryck av vår vistelse är dock att det var bra och att det fanns det vi behövde till ett OK pris.
1 out of 5
by A verified traveler

Schlicht war erwartet, dies war sehr schlecht

Posted Aug 24, 2014
Pros: Gar nichts, das Frühstück war ja im Imbiß gegenüber
Cons: Diese "Hotel" sollte nicht vermittelt werden. Wir sind Reisen in 3. Welt gewöhnt. Einfaches Niveau ist OK, dies war schlechter.
Location: Lage ist gut
Gebucht: 14 Tage, späte Anreise angekündigt. Empfang durch angetrunkene Person, Zimmer war nicht nicht fertig, halbe Stunde warten im dreckigen Hinterraum des Pub. Flur zwischen Zimmer und Gemeinschaftsbad roch streng, danach durch lüften besser. Augenscheinlich war das Zimmer noch eben schnell gelüftet worden, roch noch muffig. Insgesamt 14 Tage Aufenthalt: In dieser Zeit kein einziges Mal das Zimmer gesäubert, trotz Nachfrage keine sauberen Handtücher, Mülleimer wurde nur bei erster Reklamation geleert (2 Tag), danach nie wieder. Das Gemeinschaftsbad wurde 1 mal gefegt und einmal der Mülleimer geleert. Jede Beschwerde wurde von unfreundlichem angetrunkenen Ansprechpartner mit "I'm so sorry" beantwortet, es wurde schnell ersichtlich, dass er nie vorhatte auch nur eines der Versprechen zu halten. Das Frühstück im gegenüberliegenden Imbiss war sehr gut, am Wochenende hat der Imbis zu. Am ersten Sonntag um zehn nach dem mündlich und auch in der Hotelbeschreibung aufgeführten Frühstück gefragt. Ansprechpartner anscheinend aus dem Bett geklingelt, mir wurde die Tür vor der Nase zugeschlagen, 15 Min später bekamen wir eine Papiertüte mit 3 Schokocroissants, drei Plain Croissants, 3 kleinen Trinkpack's, 3 Bananen und 3 Marmeladeabpackungen. Dummerweise ist im Zimmer nur ein Stuhl und kein Tisch, d.h. wir hätten auf dem Fußboden Frühstücken können. Nach den ersten Erfahrungen mit den Reklamationen haben wir es aufgegeben und zugesehen, dass wir möglichst wenig im Hotel sind.
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Posted Aug 12, 2014 on Hotels
I was extremely disappointed with my stay,location was poor and the hotel had changed name making it even harder to find as I hadn't been notified of this! Breakfast was of poor rating,on Sundays only it's a continental breakfast which also isn't stated and is delivered to your room in a brown paper bag,the food was bad quality and looked as though it's was days old, not fresh at all!
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Nick from Sweden

Underbart hotell

Posted Aug 10, 2014 on Hotels
Trevlig personal Bra läge Bra service Säkert God frukost
4 out of 5
Recommended
for Couples
by AnSoI from Lille

Hotel sympa pour le prix

Posted Aug 8, 2014 on Hotels
Bon rapport qualité/prix. Propriétaire sympa. Rue avec du passage donc un peu bruyant. trés bon petit déjeuner à l anglaise.A 20 minutes a pieds et 3 en bus de Camden. A recommander