Ratings based on 1,494 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
93% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.2 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Québec

Hôtel bien situé.

Posted Aug 22, 2016
Bien situé et recommandé pour les familles; proche de la mer et des autoroutes principales. Déjeuner complet mais toujours la même chose à la longue; sinon très bien.
5 out of 5
by A verified traveler

Very Nice Stay

Posted Aug 18, 2016
The staff is very friendly and helpful, room was big, clean and well organized.
3 out of 5
by A verified traveler

War okay, aber viel zu teuer!

Posted Aug 15, 2016
Für den Preis haben wir mehr erwartet. Die Lage ist eher ungünstig, wenn man Venice Beach in Santa Monica etc. sehen möchte. Für die Sehenswürdigkeiten sind weite Strecken zurückzulegen. Ein Auto ist unbedingt erforderlich. Im Hinblick auf die hohe Hotelnachfrage zu unserer Reisezeit und die geringe Auswahl an Alternativen entschieden wir uns auf unserer Rundreise hierfür.
5 out of 5
by A verified traveler from wuppertal

Sehr gutes Hotel

Posted Aug 14, 2016
Pros: Frühstück
Location: Viele Restaurants in der Nähe, Strand Redondo Beach in gut 10 Minuten fussläufig zu erreichen
Nur für eine Nacht gebucht. Für die USA sehr ordentliches Frühstück, ausreichend Parkplätze, späterer Check-out möglich, gute Ausstattung
5 out of 5
by A verified traveler from Oregon

Nice hotel close to the beach

Posted Jul 28, 2016
Pros: Location
Location: Perfect location to the beach, dining & shopping.
Perfect location to the beach, dining & shopping. Hotel staff top notch, breakfast excellent and the room was clean and very roomy! 10 minute walk to the beach with absolutely no concern for my safety.
4 out of 5
by A verified traveler

Zentrale Lage

Posted Jul 28, 2016
Sauberes Hotel mit freundlichem Personal. Liegt zentral, gut geeignet, um von hier aus Ausflüge zu planen. Pool sehr klein und am Parkplatz.
5 out of 5
by A verified traveler from ca.

Very well kept hotel close to the beach.

Posted Jul 26, 2016
Pros: Everything.
Cons: Nothing.
Location: Many places to visit. Close to Redondo Beach. Staff excellent.
Was it recently remodeled? Lovely experience. Enjoyed our stay.
5 out of 5
by A verified traveler from Redondo Beach

Kjempekoselig hotell!

Posted Jul 26, 2016
Pros: Veldig ryddig og pent hotell. Hyggelig personell, fine rom, drikkeautomater og ismaskin i gangene, lettvinn parkering.
Cons: Har ingen umiddelbare ting som jeg mener bør forbedres.
Location: Beliggenhet i kjempekoselig, rolig og trygt rområde. Litt finere støk dette. Kort vei til diverse butikker og spisesteder i landsbyen Riviera Village.
Jeg vil kun gi skryt til dette hotellet. Bodde her i 10 netter og hadde det kjempefint. Hotellet er veldig ryddig, rent og pent, velholdt både utvendig og innvendig. Folkene i resepsjonen var behjelpelige og vennlige og likeså var de som ryddet rommene og hold stedet i orden svært høflige og blide. Gratis parkering ved hotellet, ganske god plass til mange biler. Bodde på 2 mannsrom med min 18 årige sønn, vi delte en King size seng og den var mer enn stor nok til oss. Rommet var romslig, bad/toalett og egen krok med vask plass til talettsaker, god plass! Det var meget praktisk med mikrobølgeovn og kjøleskap på rommet og en stor, fin TV. Det var også bord med 2 stoler og selvsagt var det aircondtion som var svært god å ha. Den duret og støyet noe, men var ikke noe problem. Nettverkstilgang ok, og det er 2 pcer til fri bruk nede i resepsjonen. Frokosten var relativt enkel med 3 varmretter (egg, poteter og en kjøtt-variant), toast, rundstykker og småkaker, vaffelmaskin (meget populær) og dessuten litt pålegg som syltetøy, peanutsmør og smøreost. Det var havregrøt (kjempegod) og til drikke kaffe, sjokoladedrikk og appelsin/eplejuice. Helt grei frokost. Utenfor frokostsalen er det også noen sitteplasser ved svømmebassenget som også var meget veldholdt og rent. Et lite t rimrom er der også med sykkelmaskin, elipsemaskin og tredemølle, Dessuten ett treningsapparat med diverse muligheter. Alt i alt en meget positiv opplevelse!
4 out of 5
by A verified traveler

Gutes Hotel im Süden von LA in Strandnähe

Posted Jul 24, 2016
Wir waren 3 Nächte in diesen Hotel und hatten ein Zimmer mit 2 Queensize Betten. Diese Zimmer sind leider ohne Balkon. Die Lage ist nah am Strand (10 Min. zu Fuß). In unmittelbarer Umgebung gibt es verschiedene Restaurants und Bars. Der Flughafen ist ca. 10 Meilen entfernt, aber es gibt keinen Fluglärm. Das typisch amerikanischische Frühstücksbuffet ist im Preis enthalten gewesen und von ordentlicher Qualität. Gute Basis für den Süden von Long Beach bis San Diego. Für Santa Monica/Hollywood eher ungeeignet, da man einmal quer durch die Stadt muss.
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 23, 2016
Pros: Das Frühstück hatte für ein amerikanisches Motel eine sehr gute Auswahl
Location: Fahrräder für 3 Stunden 5 USD direkt vom Hotel
10 Min. Zu Fuß zum Strand Netter Vorort mit kleinen Geschäften Die Lage direkt am Highway 1 hat man nicht gemerkt - nur Ortsverkehr