Ratings based on 64 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
96% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.4 Room comfort
4.5 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Essen

Zentrale, trotzdem ruhige Lage.

Posted Jul 23, 2016
Pros: Lage und Ausstattung / Komfort des Zimmers.
Cons: Das Einschecken war zähflüssig.
Nur eine und die erste Übernachtung im Hotel. Sehr angenehm.
4 out of 5
by A verified traveler from Sassenheim

Mooi hotel met prima ligging

Posted May 24, 2016
Pros: De ligging en de mooie kamer met stortdouche.
Het hotel ligt direct naast het centrum, winkels en restaurant zijn lopend erg goed bereikbaar. We hadden een zeer nette, ruime kamer. Wel jammer dat ze vergeten waren het derde bed te plaatsen, terwijl ze daar speciaal nog over gebeld hadden omdat dit 20 euro extra kost. Parkeren in de garage van het hotel is prijzig, maar direct ernaast ligt een openbaar parkeerterrein waar je voor weinig geld kunt parkeren.
5 out of 5
by A verified traveler

Heerlijk centraal gelegen.

Posted May 16, 2016
Pros: Het hotel was zeer schoon en verzorgd. Ook was er absoluut geen geluid van buitenaf te horen in de kamer
Cons: Wij snapten niet helemaal het concept van dat je je in de kamer moet verkleden na het douchen. Ook onmogelijk om water in de wasbak op te vangen.
Location: Centraal gelegen,gemakkelijk bereikbaar met de auto. Qua activiteiten hebben we ons beperkt tot wandelen en winkelen
Het hotel voldeed geheel aan onze verwachtingen, inchecken gebeurde snel en soepel. De kamer was zeer ruim en licht. De bedden waren erg comfortabel. Zowel het restaurant als de bar was prima. Parkeren onder het hotel was ook een pluspunt, gemakkelijk en veilig. Wij hebben er ons prima vermaakt
5 out of 5
by A verified traveler

Mooi modern hotel in het centrum

Posted Mar 9, 2016 on Hotels
Mooi luxe hotel met mooie kamers in het centrum van kleve.
3 out of 5
by A verified traveler

Sehr modernes Haus

Posted Mar 6, 2016
Location: Zentrale Nähe zum Stadtkern.
Sehr ungewöhnlich-die Aufteilung des Zimmers. Kosten für das Frühstück und Hotelgarten zu hoch.
4 out of 5
by Jose Manuel from Greven

José Lopes

Posted Feb 18, 2016 on Hotels
Kissen waren sehr unkomfortabel
4 out of 5
by Steven

Posted Feb 17, 2016 on Hotels
Nice clean modern hotel, with nice food served in restaurant. Very slow service though.
4 out of 5
by A verified traveler

There was not real "free" Wifi

Posted Jan 28, 2016 on Hotels
Very nice hotel...however the "free" wifi advertised is not true. The hotel offers you 100MB....and on this moderns days, that is completely absurd. There are options to buy more, but the maximum you can get is 1GB during the period of your stay. Absurd, to say the least. Also the free mini-bar is composed of the bare minimum, water a coca-cola.
4 out of 5
by Barry

This traveler left a rating score only Posted Jan 22, 2016 on Hotels
2 out of 5
by Seline

Kurztrip

Posted Jan 12, 2016 on Ebookers
Das Hotel ist sehr zentral gelegen. Die Zimmer sind einfach sehr sehr gross und angenehm gehalten. Leider ist ein Saunabesuch nach 22 Uhr nicht mehr möglich gewesen.