Ratings based on 24 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
4.0 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.5 Room comfort
3.4 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Average

Posted Jul 28, 2016 on Hotels
Average hotel extra bed for 5 years old son very expensive.
4 out of 5
by Camilla from Falkenberg

Hit åker vi gärna igen!

Posted Jul 4, 2016 on Hotels
Hade fyra soliga fina lågsäsongsdagar med goda rejäla frukostar. Rent och fint med stor härlig pool, med uppblåst leksak för barnen. Fantastisk personal med god service och underhållning för barnen med dart, pingis mm. Mycket bra wifi över hela området.
4 out of 5
by Asia

This traveler left a rating score only Posted Jun 3, 2016 on Hotels
2 out of 5
by Ståle Ellingsen from Norge

Dette var ikke helt topp

Posted Aug 22, 2014 on Hotels
Slitent konsept, litt mye støy på kveld og natt. Dette er ikke plassen for familie ferie.
5 out of 5
by Kristian from Norge

Fantastisk hotell

Posted Aug 21, 2014 on Hotels
Hotellet er stort og romslig med gode rom som har stor balkong. Flott basseng og bassengområde og to tennisbaner. Rett over veien for flotte strender. Hadde dette hotellet som utgangspunkt for både Lerici, Carrara i nord og Viareggio og Pisa i sør. Kjempe hyggelig plass for å slappe av selv om det ligger ett "kjent" utested i tilknytning til hotellet :)
4 out of 5
by Hanne Jensen from Tåstrup

God beliggenhed

Posted Jul 29, 2014 on Hotels
Vi var alt i alt godt tilfreds med vores ophold og hotellets komfort. Dejlig swimmingpool, dejligt værelse, skøn altan og god beliggenhed. Venligt og hjælpsomt personale. Hvis jeg skal sætte et par minusser var morgenmaden meget sparsom og der blev ikke fyldt op så hvis man ikke var der som de første var der ikke meget at vælge imellem. Ikke godt nok til et 4 stjernes hotel. Derudover kunne vi godt mangle servering ved og omkring swimmingpoolen. Super lækker område omkring poolen - hvor der også var to barer - men ingen servering. Ligeledes virkede WiFi ikke på altanen, som vi godt kunne have brugt. Men, alt i alt kan vi kun anbefale dette hotel til andre. Vi havde et dejligt ophold.
2 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 21, 2014 on Hotels
3 out of 5
by Gunn from Norge

Dune Hotel

Posted Jun 1, 2014 on Hotels
Hadde eit fint opphold på Dune hotel.Komfortable senger og flott balkong med utsikt over bassenget.Service var god og veldig kjekke folk på hotellet.Beliggenhet var og bra i forhold til strand men litt lang avstand til den beste shoppingen og togstasjonen som ligger i Viareggio
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 13, 2013 on Hotels
3 out of 5
by Bunkerputt from Suisse

Travaux surprise

Posted Aug 11, 2013 on Hotels
La direction de l'hôtel a choisi le mois d'août (au lieu d'une période creuse) pour faire des travaux à coté de la piscine, ce qui n'a pas manqué de générer des nuisances sonores et visuelles. L'établissement est assez ancien et la déco rappelle les années 80. Le personnel est très sympa et disponible. La situation géographique est très bonne (200 m de la plage). Au final, cet hôtel serait plutôt un bon 3 étoiles que 4.