Ratings based on 35 Verified Reviews

3.3 out of 5
100% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
2.7 Service & staff
3.1 Room comfort
3.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
1 out of 5
by Niklas from Västerås

Orimligt högt pris för låg standard

Posted Feb 23, 2015 on Hotels
Bedrövligt högt pris för ett vandrarhem utan fönster.
4 out of 5
by Jörgen

Bra till billig peng

Posted Jul 24, 2014 on Hotels
Bra läge vid hamnen. Ventilationen i rummen skulle dock behöva ses över.
1 out of 5
by A verified traveler

Inga lakan, ingen information

Posted May 11, 2014 on Hotels
Ibland är det för bra för att vara sant... Får bokningsbekräftelse som vanligt och allt ser OK ut. Kommer sent till hotellet (och ska upp igen mitt i natten för gryningsflyg vidare i landet därav bokningen på detta alternativ) och upptäcker där att både lakan och handduk saknas på rummet. Tydliga regler uppsatta på dörren att man absolut inte får sova utan lakan i sängen men möjlighet att hyra lakan saknas då hotellet är obemannat. Får bädda med alternativfiltar (som fanns i bilen inköpta av en slump tidigare under dagen) och på morgonen använda gårdagens kläder som handduk. Inte OK!!!! Konceptet är smart och helt ok om man bara ska sova några timmar (som i mitt fall). MEN information om lakan och handduk måste tydligt framgå vid bokningen vilket inte är fallet. Kan inte Hotels.coms bokningsfunktion stödja Citysleeps koncept måste det bort som alternativ på siten. Som det blev nu är inte acceptabelt!
3 out of 5
by Laura from Suomi

Hintansa väärti

Posted May 5, 2014 on Hotels
Siistiä ja puhdasta yleisissä tiloissa, ihan kiva nuorekas sisustus. Hyvä sijainti. Huoneet käy hyvin nukkumiseen. Melko lämmin vain meinasi olla, vaikka vasta toukokuun alkupuoliskoa, huoneissa. Huoneet piti siivota itse, mutta ne oli tehty helposti puhdistettaviksi. Voisin yöpyä toistekin! Sijainnista plussaa. Ainut miinus tulee huoneiden ikkunattomuudesta!
4 out of 5
by Rickard from Karlstad

Fantastiskt fräscht och prisvärt vandrarhem

Posted Apr 28, 2014 on Hotels
Det är svårt, om inte omöjligt, att hitta ett liknande boende till det priset. Rummen var fräscha med sköna sängar. Visst, det saknas fönster men det störde inte vistelsen nämnvärt. Tyvärr såg vi aldrig till någon personal. Rekommenderar hjärtligt ifall man bara behöver en enklare sovplats för några nätter.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 13, 2014 on Hotels
4 out of 5
by sevenwang

This traveler left a rating score only Posted Apr 12, 2014 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

Bra lågpris

Posted Dec 3, 2013 on Hotels
Smidigt att bara få sin kod via mail. Ingen in eller utcheckning. Ska man bara ha en säng att sova i funkar det kanon.
3 out of 5
Recommended
for Students
by Liselott from Stockholm

Bra hostel, men alla rum utan fönster.

Posted Nov 26, 2013
Pros: Rent, fräscht och tillmötesgående vänlig personal.
Cons: Tydlighet i marknadsföring om att rummen saknar fönster.
Location: Bra centralt läge med närhet till allt som Luleå erbjuder.
Allt funkade bra med dörrkoder, lakanbeställning etc. Allt rent och fräscht. Dock en otrevlig överraskning att rummen saknar fönster. Fick vänta 30 min på taxi - förbeställ om ni har tid att passa!
1 out of 5
by A verified traveler

Stökigt

Posted Nov 1, 2013 on Hotels
Tyvärr var det ett antal gäster, troligen långtidsboeende studenter, som levde rövare på natten. Kommer ALDRIG att bo där igen.