Ratings based on 14 Verified Reviews

4.1 out of 5
86% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.6 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Western Australia

Luxembourg Luxury

Posted Jul 15, 2015
Pros: The warm, friendly staff who made us feel special from the moment we arrived. The beautiful location.
Cons: More comfortable arm chairs in the junior suite. Detailed instructions on the use of each of the saunas in the spa area.
Location: Beautiful surroundings. Plenty of walking/hiking/cycling trails. Aquatic activities on the lake.
After visiting relatives in The Netherlands we decided to relax in Luxembourg before joining the hustle and bustle of the Tour de France. Hotel Bel Air, in Echernacht was the perfect choice. From the moment we arrived we began to relax, to our surprise we received a free room upgrade and drinks on the Terrace while our luggage was brought from the car. We dined at the restaurant for 2 nights. The food, wine and service were superb. We used all of the spa and wellness facilities, the meditation room was a personal highlight. The grounds and surrounding Forrest walks added to the overall experience.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Bewdley, UK

Perfect location great facilities

Posted Jul 20, 2014
This hotel was chosen for its location as we were travelling south from the Hook of Holland to Switzerland. The facilities eg the wellness centre, swimming pool, sauna area were excellent. The food selection and dining experience made a great start to our Holliday, with both local and international cuisine on offer in two restueants. Staff were friendly and helpful.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler from Nederland

Prettig verblijf met SPA faciliteiten

Posted Oct 22, 2016
Pros: De meeste SPA-faciliteiten zijn gratis.
Cons: Er is een straat direct langs het hotel. In onze kamer aan de straatkant hadden we geen last van de weg.
Location: Veel wandelmogelijkheden tussen hoge rotspartijen.
We zijn gastvrij ontvangen en kregen een kamer in het oorspronkelijk deel van het hotel. De kamer is netjes met één bureau(stoel). Beneden genoeg plekjes om even apart te zitten lezen of om wat te drinken. Het weer was goed dus we hebben op het grote buitenterras kunnen zitten. Er is veel keus bij je ontbijt. Grote voordeel van het hotel is dat je na een dag wandelen in de mooie bossen, jezelf kunt ontspannen in het zwembad of de spa-faciliteiten (deel gratis). Wij hebben genoten van het hotel en de omgeving.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Köln

Hotel mit Charme

Posted Oct 16, 2016
Pros: Das Ambiente
Cons: Das Frühstück.
Location: Wandern!
Ich war nur eine Nacht zu Gast und habe meinen Aufenthalt genossen. Ich hatte das Zimmer sehr günstig gebucht und dafür ein tolles Zimmer mit Parkblick. Alles gut. Nur das Frühstück entspricht nicht 4 Sternen. Das ist in vielen 3-Sterne-Häusern besser. Der Raum ist ungemütlich und der Kaffee extrem schlecht! Lauwarmes gefärbtes Wasser. Bin dann auf Tee umgestiegen. Der Wellnessbereich hat mir gefallen. Leider besuchten ihn auch Gäste, die nicht wissen, wie man sich in einem solchen Bereich benimmt. Es war mir VIEL zu LAUT. Aber auch im 4-Sterne-Hotel findet man unangenehmes Publikum. Dafür kann das Hotel nichts. Der Service ist gut und das Personal sehr aufmerksam.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Belgique

Accueillant, très bon déjeuner, bonne situation

Posted Sep 12, 2016
Pros: voir ci-dessus
Cons: Service lent Rapport Qualité-prix élevé
Hôtel accueillant, personnel aimable. Petite attention de bienvenue sympathique. Nous regrettons ne pas avoir eu une chambre lit double comme demandé d'autant plus que nous signalons que nous fêtions nos 30 ans de mariage. Nous avons bien apprécié le petit déjeuner, copieux et varié. Spa très bien. Très bonne situation sur la route 2 des balades d'Echternach.
3 out of 5
by A verified traveler

Aardig hotel wel gedateerd.

Posted Sep 5, 2016
Pros: De ligging
Cons: Bijna alles, het is gedateerd, betere bediening in het restaurant
Location: Is mij niet bekend
Het hotel heeft betere tijden gekend en ligt aan een drukke weg. Het restaurant personeel heeft weinig interesse in vlotte bediening. Matige bedden.
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Hôtel calme près d'Echternach le long de la Sûre

Posted Sep 1, 2016
Pros: Calme - Bon restaurant - SDB moderne - belles installations SPA - beau jardin
Cons: Professionnalisme et efficacité du personnel qui est pourtant aimable et accueillant..
Location: Ville d'Echternach et vallée de la Mûlerthal (petite Suisse luxembourgeoise)
Chambre correcte mais lit et mobilier un peu vieillot, pas de bureau, prises insuffisantes, petite terrasse agréable avec table et fauteuils, salle de bain moderne et bien éclairée, WC séparé. Bon restaurant mais service lent. Bel espace SPA avec grande piscine mais hammam et sauna ne fonctionnaient pas durant mon séjour alors que par le passé bien. Le personnel n'a rien fait pour les remettre en route. Pour l'achat de produits SPA le soir ou le matin, impossible car l'esthéticienne n'est pas là et il n'y a pas de liste de prix des produits à la réception.Décevant!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Nuenen

Comfortabel hotel

Posted Aug 11, 2016
Pros: sauna en zwembad, ontbijtbuffet, hygiene
Cons: tuinonderhoud
Location: Echternach, mooi stadje met mooie basiliek, gezellige winkels en restaurants, mooi aan het water. Vlakbij het prachtige Mullerthal.
Comfortabel, huiselijk, schoon en goed onderhouden hotel. Op half uurtje wandelen (door het bos) van Echternach en op gemiddeld een kwartiertje rijden van diverse parkeerplaatsen om te gaan wandelen in het prachtige Mullerthal. Service in het hotel prima, heerlijke en goede welness en fitness. De ooit prachtige tuinen zijn iets minder goed bijgehouden m.u.v. gras maaien, verder niets op aan te merken.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from lage zwaluwe

zeer net gezellig ingericht hotel

Posted Aug 8, 2016
Pros: romantic room is heel mooi ingericht.
Cons: koffie en thee faseliteiten op de kamer
Location: heel mooi uitzicht uit alle kamers, ligt aan de weg, je kunt in 1 minuut op het trail aan de overkant zijn.
perfect gelegen op wandel afstand van het dorp echternach, direct aan de mooie mullerthal trail. leuk netjes ingericht, heel fijne welness. rustige gasten.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from waalwijk

leuk bij de natuur en mooie wandelingen maken

Posted Jun 16, 2016
Pros: mooie ligging en wellnes zwembad en tuin
Cons: badkamer ruimer
Location: mooie natuur en wandelingen
fijne wellnes en goed ontbijt mooie ligging vlakbij Echternach