Ratings based on 24 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
5.0 out of 5
100% of guests recommend
5.0 Room cleanliness
4.9 Service & staff
5.0 Room comfort
5.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler from Amersfoort

Echt alles goed verzorgd

Posted Aug 12, 2016
Pros: Zeer goed verzorgd. Geen oude glorie maar modern genieten.
Location: De fototentoonstelling "Family of Man" is een aanrader. Zeker even gaat kijken.
Zeer ruime kamer, met aandacht voor alle details. Bij aankomst vriendelijke ontvangst en een welkom in de kamer met kleine attenties. Alle benodigde voorzieningen aanwezig én netjes onderhouden. Ipad op de kamer om simpel te kunnen surfen op internet. Dit hotel is een prima uitvalbasis voor een relaxte vakantie in de regio Clervaux. Aanrader.
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 12, 2016 on Hotels
Superb hotel. Just one small detail which is easy for the hotel to adjust. In the shower, there is a soap dish to put soap in - perfect. As a woman, I had nowhere, except the floor, to put my hair shampoo and conditioner - maybe an easy to install metal 'shelf/cage structure' just big enough to put shampoo & conditioner near the soap dish! ;)
5 out of 5
by Bernhard from Schweiz

Sehr gerne wieder

Posted May 18, 2016 on Hotels
Sehr sauberes, ruhiges und gemütliches Hotel mit guter Küche in reizvoller Umgebung.
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Mar 28, 2016 on Hotels
Nous avons passé un petit séjour detente de deux nuits à l'hôtel. La suite était superbe et nous allons surement y retourner.
5 out of 5
by A verified traveler from Amsterdam

Mooi hotel, heerlijk zwembad en saunavoorzieningen

Posted Mar 15, 2016
Cons: De mogelijkheid om thee op de kamer te zetten.
We verbleven een weekend in één van de suites. Mooie kamer, met apart slaapgedeelte, goed bed en prachtige badkamer. Enige minpuntje was dat er op de kamer geen thee gezet kon worden (wel koffie). Ontbijt (met champagne) was zeer uitgebreid en lekker. Badjassen en slippers waren aanwezig in de kamer. We hebben genoten van het zwembad en de Turkse sauna. Omdat de parkeergarage van het hotel vol was, moesten we zelf op zoek naar een plekje. Dat bleek geen probleem, want voldoende parkeergelegenheid om de hoek. We hadden gereserveerd via Expedia. De informatie meldde dat we vanaf 12.30 uur in de kamer konden; ter plaatse bleek dat de kamer pas vanaf 15.00 uur beschikbaar was. Maar onze bagage konden we gelukkig wel kwijt. We hebben gegeten in de bij het hotel behorende pizzeria en Italiaans restaurant: allebei prima. Verder is er op een steenworp afstand, in het kasteel, een prachtige foto-tentoonstelling te zien.
5 out of 5
by Rinus from Rhoon

alles prima

Posted Feb 21, 2016 on Hotels
Heerlijk rustige omgeving Prima hotel waarbij alles klopt in het bijzonder bed en regendouche
5 out of 5
by Alain from erezee

sejour romantique

Posted Feb 15, 2016 on Hotels
relaxant,cocooning,suite superbe,petit dejeuner merveilleux
5 out of 5
by Dominique from Herent

Superb boutique hotel!

Posted Dec 7, 2015 on Hotels
The suite was very nice and very clean and beautifully decorated. The bath room was wonderful and very clean too. Best suite ever.Very quiet during the night. Also breakfast was excellent.Perfect organization.
5 out of 5
by ROSALIA

This traveler left a rating score only Posted Nov 11, 2015 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler from k

Heel erg goed

Posted Oct 15, 2015
Een top hotel met super service en heel goed restaurant Italiaans en ook de wijnen van hoog niveau voor normale prijs