Ratings based on 10 Verified Reviews

2.5 out of 5
3.8 Room cleanliness
2.7 Service & staff
3.7 Room comfort
2.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
3 out of 5
by Ole Bertil from Oslo

Rimelig og grei overnatting.

Posted Aug 26, 2016 on Hotels
Hotellet har en sentral lokalisering. Prisen på overnattingen var også rimelig (en hel leilighet til lavbudsjett pris)
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 8, 2016 on Hotels
Det var en høy pris for å ligge i en blokk, og måtte reise et annet sted for å få en betalt frokost! Resepsjonsdamen , som var svensk, forstod ikkje norsk, så vi måtte snakke engelsk til henne. Ikke dette jeg ventet meg!
3 out of 5
by Solbritt

This traveler left a rating score only Posted Aug 5, 2016 on Hotels
3 out of 5
by Bengt from Grimstad

Fint opphold

Posted Aug 4, 2016 on Hotels
Vi takker for et fint opphold på fjordhotellet. Vi hadde med oss to barnebarn på 10 og 14 år og deilig med stor lys leilighet med to soverom. Fint bad og stort kjøkken. Ikke noe typisk hotell, men veldig greit med egen leilighet i rolige omgivelser. Takk til Agata for en veldig hyggelig velkomst og service. Deilig mat og hygge på Luna Cafe :-). Vi kommer gjerne tilbake :-) Torill og Bengt
2 out of 5
by Finn Ove from Eidsvoll

Besøk på den Svenske vestkysten

Posted Jul 29, 2016 on Hotels
Hotellet hadde familierom. Beliggenhet utenfor sentrum. Ingen fasiliteter slik vi finner på andre hoteller. Men hyggelig personale.
3 out of 5
by Lisbeth from Holmestrand

Overraskende bra leilighetshotell til den prisen

Posted Jul 28, 2016 on Hotels
En helt grei leilighet til en billig penge , Det negative var at du måtte kjøre om du ville ha frokost
1 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 25, 2016 on Hotels
Litt langt unna sentrum. Vann var utkoblet ene dagen og både vann og avløp avreisedagen. Boligområde.
2 out of 5
by Sara

Budgetboende

Posted Jul 16, 2016 on Hotels
Helt ok boende, men lite tveksam till att det kallas hotell. Var en tvårumslägenhet i ett "vanligt" hus i ett bostadsområdet. Väldigt sliten lägenhet men ren. Var bra att det fanns eget kök och badrum, även om det var väldigt slitet, på gränsen till ofräscht.
3 out of 5
by A verified traveler

Lägenhetsboende

Posted Jul 5, 2016 on Hotels
Boende i hyreshusområde i en lägenhet med stora ytor några kilometer utanför centrum.
2 out of 5
by Ulf B.

This traveler left a rating score only Posted Jun 15, 2016 on Hotels