Ratings based on 56 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
100% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.1 Service & staff
4.2 Room comfort
4.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Dec 8, 2015 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler from SP Brazil

o único problema foi não ter computador disponível

Posted Nov 29, 2015
Pros: local, quarto, estacionamento, limpeza
Cons: só a sala de computador que NÃO estava funcionando
Location: muito bom
chegamos no primeiro dia, mencionamos o problema do computador não estar funcionando. E nada foi feito durante a semana q ficamos pro lá !!!! ---- Atrapalhou um pouco, pois a esposa do meu parceiro de viagem havia feito uma cirurgia nos olhos antes da nossa viagem, e o contato diário do meu amigo com a família dele não pode acontecer
4 out of 5
by A verified traveler from nijmegen

Prima hotel als je op doorreis bent.

Posted Nov 22, 2015
Hotel ligt aan diverse uitvalswegen. Je kunt er goed en gratis parkeren. Tankstation (onbemand) ligt naast parkeerterrein. Ook la place voor een extra broodje tussendoor ligt aan hetzelfde parkeerterrein. Uitstekend gelegen dus voor de gast op doorreis.
3 out of 5
by A verified traveler

Redelijk goed.

Posted Nov 15, 2015 on Hotels
De bedden waren erg goed. Kamer was schoon. Receptie goede service en vriendelijk. Ontbijt kan beter, broodjes prima, presentatie beleg armmoedig, koffie niet lekker.
4 out of 5
by Wilhelmus

No thrills but certainly no risks!

Posted Nov 9, 2015 on Hotels
All was good and staff was ourstanding! Loved the bed, enjoyed the larger size of the superior room as well as their good tasting food. Next to the motetway, location only can be convenient (though no noise in room!). When mobile an excellent chiice to stay over.
4 out of 5
by Not Provided from Bunnik

Amrath

Posted Oct 26, 2015 on Hotels
Goed hotel, mooie nette kamer, goed eten
4 out of 5
by LievenseCSO Milieu BV from Bunnik

beoordeling Amrath Maarsbergen

Posted Oct 21, 2015 on Hotels
hele goede service in het hotel, schone en nette kamer, nette badkamer, tankstation onbemand op terrein en een la place
4 out of 5
by Sjoerd L. from Bournemouth

Very good

Posted Sep 28, 2015 on Hotels
lovely stay in comfort
4 out of 5
by JAN HENDRIK from Nieuwbuinen

Goed8

Posted Sep 24, 2015 on Hotels
VriendelijkpersoNee goed ontbijt diner goed en vriendelijke prijs
4 out of 5
by A verified traveler

Net hotel voor een mooie prijs

Posted Sep 20, 2015
Pros: Bosrijke omgeving, net hotel, niet duur. Direct aan de snelweg: handig voor mensen op doorreis.
Cons: Normale kussens in kamers. Standaard aanwezige kussens zijn erg dik, waardoor je er niet goed op kunt liggen.
Location: Ingesloten tussen snelweg en intercityspoor.
Hotel ziet er modern, nieuw en schoon uit. Prijs/kwaliteitverhouding is goed. Het hotel ligt tussen een spoorweg en snelweg in. Vooral van de intercity en goederentreinen heb je last, omdat ze op volle snelheid voorbij komen. Dat is aan de achterzijde van het hotel. De kussens zijn erg dik waardoor wij 's ochtends beiden wakker werden met een stijve nek. De buurman in de kamer naast ons had hier ook last van. De dame van de receptie gaf aan dat zij dit vaker hoort. Je kunt wel op verzoek een ander kussen krijgen bij de receptie (ook 's nachts?). Het hotel is een mooie uitvalsbasis naar de vele landgoederen in de omgeving. Omdat de prijs van het ontbijt nogal hoog was, hebben wij bij de La Place (op hetzelfde terrein) ontbeten.