Ratings based on 223 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
78% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.8 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Noord-Brabant

Prima hotel voor weekend Maastricht

Posted Nov 21, 2016
Pros: De inrichting is fris + leuk restaurant/bar
Cons: Het ontbijt kan beter. Assortiment vrij standaard, niets verrassends.
Location: Locatie aan snelweg, dit hoor je. S 'nachts auto-alarm. Ongeveer 30 minuten lopen naar centrum, maar shuttlebus + taxi prima!
Prima hotel, gastvrij ontvangst. Nette kamer. Er is een shuttlebus naar het centrum of je neemt een taxi voor een speciaal prijsje via het hotel.
4 out of 5
by A verified traveler from apeldoorn

Prima in orde

Posted Nov 15, 2016
Housekeeping was na dag 1 niet geweest. Foutje 100 excuses ze wilden van alles aanbieden ter compensatie. De vriendelijke excuses en schone handdoeken waren voldoende. Er zijn ergere dingen in het leven!
5 out of 5
by A verified traveler from Bruxelles

Excellent hôtel

Posted Nov 1, 2016
Pros: La propreté de la chambre et toilette.
Cons: Parking payant pour l'hôtel
Location: Calme et reposant
Chambre agréable, literie confortable et restauration service professionnel.
5 out of 5
by A verified traveler from w

Mooi hotel, mooie kamers

Posted Oct 24, 2016
Pros: Zijn niet veel in het hotel geweest.
Cons: Ik vind de dinerkaart niet zo goed. Stond alleen vis en wild of een hamburger op. Dat vond ik jammer
Location: Hotel staat naast MVV stadion. Staat helaas niet in de omschrijving.
Goed hotel. Goede voorzieningen zoals strijkplank met strijkijzer, föhn, roomservice
4 out of 5
by A verified traveler

Een goed hotel. Nette kamers

Posted Oct 22, 2016
Pros: Ja.
Location: Prima locatie voor mij
Een goed hotel. Op een juiste plek. Vriendelijke service.
3 out of 5
by Anh Thi-mai

This traveler left a rating score only Posted Aug 15, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

Bon hôtel pour une étape courte

Posted Jul 23, 2016 on Hotels
Bon hôtel pour une étape courte malgré un quartier sans intérêt ... Literie un peu trop molle, mais chambres spacieuses et hall d'accueil très "design" .
3 out of 5
by A verified traveler from noordholland

Geen gezellig hotel.

Posted Jul 20, 2016
Cons: Let op het ontbijbuffet. Minder neerleggen maar af en toe aanvullen. Zet buiten stoelen neer i.pv lounche banken waar je moeilijk uitkomt.
Location: Was te doen, qua afstand naar het centrum.
Het hotel viel ons een beetje tegen. Het ontbijt zoals vleeswaren en kaas werden al vroeg in de ochtend neergezet, waardoor er vaak vliegen opzaten. De buiten stoelen en tafels waren kapot. Ook de bijkomende kosten van dit hotel vielen tegen. B.v. Bewaakt parkeren a 15 euro p.d. Moest ook betaald worden als je om 11 uur uit je hotel ging.
1 out of 5
by Rhiannon

Very disappointed

Posted Jul 16, 2016 on Hotels
We stayed here because we had previously stayed at the Golden Tulip Amsterdam West. We were very disappointed. The breakfast was expensive and has little choice. There was no iron in our room. Our room was for 3 adults and yet we were only supplied with 2 towels. There were burn holes in the curtains and bleach stains all over the carpets. When we asked for towels they asked if we'd collect them! We learned this is a franchise so do not let it out you off staying at the Amsterdam Golden Tulip which is excellent.
5 out of 5
by William

This traveler left a rating score only Posted Jul 8, 2016 on Hotels