Ratings based on 449 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
88% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.6 Room comfort
3.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

schoon hotel, praktisch gelegen

Posted Sep 24, 2016
Het hotel ligt vlakbij de markt en stadhuis van Maastricht, lekker centraal. En toch rustig. De kamer, niet groot, had alle voorzieningen. Het enige wat is miste was wat luxere zeep in de badkamer
5 out of 5
by A verified traveler from Hawick

Good hotel with friendly and efficient staff.

Posted Sep 18, 2016
Pros: Everything inclulding its location.
Cons: Perhaps slightly more choice at breakfast though what was there was fine.
Location: Close to the river and the centre of Maastricht.
Have stayed in this hotel three times so I obviously like it. It is modern and well decorated throughout and the staff are extremely helpful, friendly and efficient.
4 out of 5
by A verified traveler from Papendrecht

Leuk hotel vlakbij het centrum.

Posted Sep 8, 2016
Een leuk hotel, prima kamers, aardig personeel en dichtbij het centrum. Zeker voor een stedentrip een prima hotel.
4 out of 5
by A verified traveler from F

Prima hotel vlakbij het centrum.

Posted Sep 6, 2016
Zeker aan te raden, goed ontbijt.
2 out of 5
by A verified traveler

Zweie

Posted Aug 29, 2016
Pros: Die klimaanlage
Cons: Neu bauen
2,5 Sterne wären ok, ist schon fraglich wo die 4 sterne her kommen.
3 out of 5
by A verified traveler

Prima.

Posted Aug 23, 2016
We hebben alleen geslapen in het hotel. Ontbijt vonden we erg duur, vandaar.
4 out of 5
by A verified traveler from Ede

Net hotel, vlakbij het centrum

Posted Aug 14, 2016
Pros: Ligging in het centrum
Het hotel voldoet voor wat je verwacht. Een keurig hotel midden in het centrum, verwacht geen overbodige luxe.
4 out of 5
by A verified traveler

fijn hotel vlak bij het centrum

Posted Aug 7, 2016
Pros: zag er zeer netjes uit en dichtbij het centrum
Cons: in ieder geval 2 personeelsleden aanwezig tijdens de nacht. Zet een bord "verzamelplaats" aan de overkant van de weg. mensen blijven staan in de hal.
Fijn hotel, op loopafstand van het centrum met goede faciliteiten. Echter midden in de nacht een brandalarm waardoor alle gasten geëvacueerd moesten worden. Echter was er maar één personeelslid 's nachts aanwezig, wat naar mijn mening te weinig is. Er bleven mensen op de kamers terwijl niemand wist of er echt brand was. Achteraf was er geen brand maar waren er mensen aan het roken geweest.
3 out of 5
by A verified traveler

Well placed for city centre

Posted Aug 7, 2016
Hotel is near the market square. Has parking nearby for an extra €15 per night. Clean and comfortable.
4 out of 5
by A verified traveler

Prima

Posted Aug 1, 2016
Prima allemaal. Dicht bij het centrum, lekkere bedden, grote tv 👍