Ratings based on 46 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
89% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.3 Service & staff
3.9 Room comfort
4.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
2 out of 5
by A verified traveler

Great location, but not impressed with hotel.

Posted Aug 16, 2015
Hotel amenities, comfort and service lacking. Location excellent. Very overpriced for services rendered.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Rigtig hyggeligt hotel med en super beliggenhed!!!

Posted Apr 21, 2015 on Hotels
Personalet var venlige og servicemindede - vores værelse var rummeligt og udemærket
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Leon from Amsterdam

Alles wat je wilt!

Posted Mar 1, 2015 on Hotels
Top hotel direct op het leukste pleintje! Wij gaan alleen maar naar dit hotel.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Amsterdam

Perfect centraal gelegen hotel met super personeel

Posted Feb 23, 2015
Pros: De ligging en het vriendelijke personeel
Cons: In de suite staat de tafel waar de koffie op staat etc maar als je in de avond het rolluik dicht wil doen dan moet je op de tafel gaan zitten.
Location: Op het plein van Maastricht met heerlijke eettentjes en de mooie winkels!
Perfect centraal gelegen hotel met super personeel! Wij hadden de suite en die was lekker ruim. Was niet benauwd op de kamer en ontbijt was helemaal goed zeer apart om daar in het museum te zitten.
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jan 13, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Families
by antonius

This traveler left a rating score only Posted Dec 28, 2014 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 3, 2014 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Linneylou from Belfast

Posted Oct 22, 2014 on Hotels
Excellent location. Lacking selection of pods for Nespresso machine. Beds not overly comfortable. Check out did not go smoothly as reception wanted to charge us again for room even though we had paid at time of booking with Hotels.com
3 out of 5
by A verified traveler from Houten

(Te) duur hotel op toplocatie

Posted Aug 10, 2014
Pros: Service en vriendelijkheid personeel.
Cons: Matige voorzieningen op (te kleine) kamer, waardoor dit tegenvalt t.o.v. het tarief.
Location: Uitstekende locatie midden in centrum Maastricht, direct aan plein met terrassen en winkels
Hotel is op een aantal punten zeker 4 sterren; extra service zoals valet parking (tegen betaling) en toplocatie midden in het zeer gezellige centrum van Maastricht. Maar op een aantal punten slechts 3 sterren waard. Premium deluxe kamer is kleiner als verwacht. Heel klein raam dus weinig contact met de stad. Vlekken op kussens en vloerbedekking in de gang. Airco alleen heel koud of uit. Lekker, maar beperkt ontbijt.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Leuk hotel

Posted Aug 9, 2014
Pros: sfeer
jammer dat er geen balkon is. Voor de rest mooi hotel, ontbijt goed. Parkeren zeer dichtbij