Ratings based on 17 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
2.6 out of 5
30% of guests recommend
3.0 Room cleanliness
3.3 Service & staff
2.3 Room comfort
2.4 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by Kaylee v.

Gewone kamer

Posted Feb 7, 2016 on Ebookers
De kamer was totaal geen 3 sterren. Het was prima te doen heel schoon maar geen 3 sterren eerder 2. Erg weinig comfort. 1 stopcontact in de badkamer en verder nergens. Geen waterkoker of glazen of een koelkastje of een kluisje. Het bed lag heerlijk. Ontbijt was klein, maar alles wat nodig was en erg lekker.
2 out of 5
by A verified traveler

Zolderkamer was kruip door/sluip door; te klein;

Posted Sep 28, 2015
Douchen in bad, terwijl je niet rechtop kunt staan vanwege het schuine dak!
2 out of 5
by A verified traveler

Posted Sep 14, 2015
Pros: Die Aussenansicht
Cons: Viel an Sauberkeit
Location: Das Hotel liegt ca. 1,5 km vom Zentrum entfernt. Dort kann man dann einiges erleben.Schönes Städtchen.
von aussen schönes Hotel,unser Zimmer(mit Whirlpool) aber wurde vom Schimmel heimgesucht.Für mich als Allergikerin leider nicht so gut gewesen. Auch der alte Teppich im Zimmer geht gar nicht. Bad war sehr gross,Zimmer dagegen sehr klein.
2 out of 5
by Antonius from Maarssen

niet meer boeken.

Posted Aug 26, 2015 on Hotels
In de badkamer zit tussen alle tegels en onder de wastafel schimmel. Op een avond werd ons gezegd dat de bar om 22:30 ging sluiten. Vanaf 10:00 uur konden we niets meer te drinken bestellen. Om 22:15 werd gezegd dat we naar onze kamer moesten gaan, want alles werd afgesloten. De volgende dag had deze man zich ziek gemeld. Wij vinden dat dit niet kan. Het diner was prima.
3 out of 5
by Peter

This traveler left a rating score only Posted Aug 19, 2015 on Hotels
2 out of 5
by Ingrid v.

goed voor stelletjes zonder kinderen en alleenstaanden

Posted Aug 18, 2015 on Ebookers
Alles verliep soepel ,vriendelijk personeel kamers waren wat klein geen aanrader met kinderen, ontbijt Was simpel, locatie op Max twintig minuten lopen van Valkenburg dit was goed te doen
2 out of 5
by A verified traveler from aalsmeer

1x nooit weer. Aanfluiting!

Posted Jul 6, 2015
Waar het personeel vriendelijk is en echt zijn best doet, was het toch een giga tegenvaller! Vanwege Andre Rieu waren de kamers gemiddeld €40,- euro duurder dan een bv Valk hotel! Kamer 27 als eerste gekregen welke muf rook en gewoon vies en stoffig was. Het beddengoed en handdoeken roken ook naar de schimmel. Bed 120 cm breed is absoluut geen tweepersoonsbed. Hierna na klacht omgezet naar kamer 26. Schimmels en loskomende muurverf. Gedateerd en wederom erg stoffig. Aan de buutenlant ziet het er prima uit maar zeker geen €120 per nacht waard eerder €40,- waar een gemiddeld hostel frisser en schoner is! Voor ons zeker niet meer dit hotel ondanks wij regelmatig in een Fletcher hotel slapen!
4 out of 5
by A verified traveler

GOOD VALUE FOR MONEY

Posted Jun 28, 2015 on Hotels
KEURIG HOTEL, MET LIMBURGSE GASTVRIJHEID
2 out of 5
by A verified traveler from Landsmeer

Klein en muf

Posted May 26, 2015
Pros: Buiten kon je lekker in het zonnetje zitten.
Cons: Website geeft vertekenend beeld van de kamers. Onderhoud. Electra zag er onafgewerkt en onprofessioneel uit. Betere bedden. Opknappen badkamer
Location: Kwartier lopen van centrum van Valkenburg. Dus goed te doen. Met trein is Maastricht heel eenvoudig te bereiken.
Van buiten ziet het er strak uit. Maar schijn bedriegt..... Onze kamer was op de eerste verdieping, die muf en vochtig was. De kamer was veel te klein, extreem oud en het tapijt vies en versleten. Schimmel in de badkamer... De douche was verschrikkelijk, of veel te heet of steenkoud. Ontbijt was voldoende echter de ontbijtzaal was hutjemutje. Onze kamer (11) was denk ik de allerkleinste. Af en toe vingen we een glimp op van andere kamers, maar groot waten ze niet.
2 out of 5
by Arie van Rooijen from Valkenburg

Zeer Matig

Posted Aug 29, 2014 on Hotels
Tja misschien mag ik niet klagen.We hebben er niet veel voor betaald.70 euro per nacht. Geslapen in het Koetshuis. De kamer was oud ,de buren hoorde je praten en klein.Vieze afstandbediening. Veel rag aan het plafond. En de douche mag ook wel een opknapbeurt. .Het eten was prima. Kortom Fletcher heeft veel betere 3 sterren hotels dan deze. We komen veel in hotels dus spreken uit ervaring.Dit is een 2 sterren hotel