Ratings based on 23 Verified Reviews

2.8 out of 5
38% of guests recommend
3.2 Room cleanliness
3.4 Service & staff
2.6 Room comfort
2.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
3 out of 5
by Yvonne from Newhall

Enjoyable hotel even though room could use update

Posted Jul 8, 2016 on Hotels
The hotel was in a great location. The hotel's common areas were very nice. The bedroom needed some updating. Hotel's breakfast was wonderful to start our walk in the surroundings.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Easter

Family hotel for holidays to spend with family only, not for travelers

Posted Apr 22, 2014 on HotelClub
Generally good level with very nice location on the hill just on the outskirts of the Maastricht city. Some defects we found: - The parking is not enough, many car's guest must be parked on the way. - The elevator was out of service full time. - The key of the door does not always work. Some hotel excellent services are guaranty like breakfast, which was included in the room price. Receptionist gentleman very kind and professional.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from zwolle

Netjes geregeld.

Posted Apr 19, 2017
Pros: Het gebouw.
Cons: Heb geen wensen
Aardig personeel , mooi oud hotel ,prima locatie, dicht bij het centrum.
5 out of 5
by A verified traveler

Top hotel

Posted Dec 13, 2016 on Hotels
Het hotel daar ligt het niet aan snap alleen niet dat ik daar nog toeristen roasting moet betalen als ik al zo veel extra kosten betalen de kamers bij het hotel waren 60 per nacht ik heb dus bijna 70 euro extra boven die 120 euro betaald dat vind ik belachelijk.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from De Lier

Kerst in Valkenburg

Posted Nov 29, 2016
Pros: Simpel
Cons: Niets, Als ik voor zo'n hotel kies weet ik waarvoor ik kies. Als ik meer wil moet ik meer betalen
Location: Net te ver van het centrum maar na een dagje Valkenburg is een stukje lopen niet erg
Simpel hotel waar alles op en aan zat. Voor deze prijs is het goed. Ontbijt is goed. Nadeel is de trap in het hotel. Als je erop loopt hoort heel het hotel je. Verder netjes en schoon
3 out of 5
by A verified traveler from Emmen

Basic hotel

Posted Aug 23, 2016
Pros: Leuke binnenkomst.
Cons: Meer parkeerplekken.
Location: Locatie is mooi, omgeving Valkenburg. Veel gewandeld in omgeving.
Wij hadden een comfort kamer, maar het was een basic kamer. Muffe lucht hing in de kamer. Een lampje was kapot boven het bed. En in de douche zaten wat zwarte vlekken. En helaas weinig tot geen parkeermogelijkheden.
3 out of 5
by A verified traveler

Niet meer dan een zeven.

Posted Aug 15, 2016 on Hotels
De avondmaaltijden laten wel wat te wensen over. Zoals een schnitsel bovenop een berg patat,zodat de patat oneetbaar wordt. Verder alleen keus tussen patat of aardappelkroketten, en dan ongeveer 12 stuks in een bak voor een persoon. Het is waarschijnkijk goed bedoeld, maar wij vonden dit nogal tegenvallen. Om over de lasagna maar te zwijgen.
3 out of 5
by Kaylee v.

Gewone kamer

Posted Feb 7, 2016 on Ebookers
De kamer was totaal geen 3 sterren. Het was prima te doen heel schoon maar geen 3 sterren eerder 2. Erg weinig comfort. 1 stopcontact in de badkamer en verder nergens. Geen waterkoker of glazen of een koelkastje of een kluisje. Het bed lag heerlijk. Ontbijt was klein, maar alles wat nodig was en erg lekker.
2 out of 5
by A verified traveler

Zolderkamer was kruip door/sluip door; te klein;

Posted Sep 28, 2015
Douchen in bad, terwijl je niet rechtop kunt staan vanwege het schuine dak!
2 out of 5
by A verified traveler

Posted Sep 14, 2015
Pros: Die Aussenansicht
Cons: Viel an Sauberkeit
Location: Das Hotel liegt ca. 1,5 km vom Zentrum entfernt. Dort kann man dann einiges erleben.Schönes Städtchen.
von aussen schönes Hotel,unser Zimmer(mit Whirlpool) aber wurde vom Schimmel heimgesucht.Für mich als Allergikerin leider nicht so gut gewesen. Auch der alte Teppich im Zimmer geht gar nicht. Bad war sehr gross,Zimmer dagegen sehr klein.