Ratings based on 33 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.1 out of 5
53% of guests recommend
3.3 Room cleanliness
3.4 Service & staff
2.8 Room comfort
2.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Schoon wel wat oubollig

Posted Jul 29, 2016
De kamers zijn ruim schoon alles er op en er aan wel 15 min lopen naar het centrum wat toch wel wat ver is .
4 out of 5
by A verified traveler from w.

SFEERVOL HOTEL. ALLES WAS KEURIG.

Posted Jul 23, 2016
Wij hadden maar een nachtje geboekt i.v.m.arrangenent Andre Rieu in Maastricht. Maar het was zeker de moeite waard.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Jun 24, 2016
Prima hotel voor de prijs alleen de kamers zijn wat gedateerd.
3 out of 5
by A verified traveler from putte

oud maar toch net hotel

Posted Jun 20, 2016
het is een oud gebouw de kamers zijn eenvoudig maar ook heel netjes personeel is enthousiast ontbijt is gewoon goed
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Apr 29, 2016
valkenburg is een mooi dorp prettig om te wandelen en veel bezienswaardigheden ook voor kinderen
3 out of 5
by Elizabeth from Brighton

Basic but value for money

Posted Apr 10, 2016 on Hotels
We arrived very late due to traffic problems and the hotel was not easy to find as it is in a residential neighbourhood, with a sister hotel of the same name in a more prominent position. As we were so late the hotel reception had closed and there was no night porter, but our keys had been left in an envelope behind a potted plant by the front door! Once inside the corridors and rooms were very shabby and basic, but the beds were comfortable, the rooms warm and there was an extensive selection of international tv channels. The breakfast buffet in the morning was excellent and the dining room, lobby and bar were much smarter than the rest of the hotel. The hotel is in a good location for walking into to town and is good value for money.
2 out of 5
by A verified traveler

hotel viel tegen

Posted Dec 20, 2015
Pros: gratis parkeren en
Location: 10 minuten lopen naar het centrum dat is ok en er is veel te zien een leuk gezellig plaatsje
de kamers zijn erg klein en veel te warm de temperatuur in de kamer was te hoog en niet te regelen het ontbijt was matig maar wel goed
4 out of 5
by A verified traveler

locatie ideaal, alles op loopafstand

Posted Nov 30, 2015 on Hotels
Heerlijk ontspannen en gezellige sfeer rond deze tijd van het jaar
2 out of 5
by A verified traveler

Te ver weg van het Centrum

Posted Nov 29, 2015
Pros: Niks
Cons: Alles
Location: De locatie was slecht voor oudere mensen De parkeerplaats was elke vol ? (Personeel)
We hadden bij het inchecken al een probleem Ze wisten niet dat we kwamen maar na twee uur waren we gevonden Ze sturen klanten weg omdat de Kok zich niet lekker voelde We hebben twee vriendelijke personeel ontmoet de rest was zo we zijn er maar meer ook niet
3 out of 5
by Gersom from Andelst

entree hotel is prima, kamers zijn gedateerd

Posted Nov 1, 2015 on Hotels
Kamer zonder uitkijk daardoor erg donker, klein raam dat uitkwam op platdak en voor raam op dit platte dak lag een afvoerpijp om regenwater af te voeren maar uit deze pijp kwam een vreselijke stank van rioolstank daardoor moest je het raam dichtlaten. Kamer zeer gedateerd, gevaarlijke oplossing voor elektra, badkamer slaapkamer schuifdeur die niet dicht kon bedden lagen wel goed maar onderstel had 1 gebroken poot Alles was klein en minimaal zeker geen comfort heel eenvoudig maar schoon