Ratings based on 340 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
80% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.6 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler from Papendrecht

Posted Aug 8, 2016
Hotel was goed Aanrader voor de volgende keer. Dicht bij centrum.
4 out of 5
by A verified traveler from G

Fijn dichtbij het station en het centrum.

Posted Aug 4, 2016
Fijn hotel. Aardig personeel. We mochten eerder op de kamer. Ontbijt goed verzorgd al is het redelijk aan de prijs. Voor een nachtje Maastricht zeker een aanrader.
4 out of 5
by A verified traveler from Coventry, UK

Convenient hotel close to the central station

Posted Aug 3, 2016
Cons: Cleaning staff should be more responsible when normal cleaning time was in conflict with the guest's "no disturbing" time.
My room with direct sunlight afternoon and evening was too hot in July. The two electric fans in the room could not solve the problem.
4 out of 5
by A verified traveler

Modern en netjes

Posted Jul 24, 2016
Vriendelijk en behulpzaam personeel, nette en moderne kamer, goed bed, zeer goed verzorgd ontbijt! Het hotel staat precies tussen het Centraal Station en het centrum in. Enige minpuntjes zijn dat de kamer vochtig wordt door de open douche en het gebrek aan een eigen parkeergelegenheid.
2 out of 5
by A verified traveler from Almere

Op loopafstand van het centrum

Posted Jul 18, 2016
Pros: Fijn dat het op loopafstand van het centrum is.
Cons: Prijs verhouding klopt niet. Een deur voor de badkamer zou prettig zijn.
Jammer dat de prijs van de hotelkamer absoluut niet in verhouding staat met dat wat je krijgt.
3 out of 5
by A verified traveler from Washington DC

Overpriced tourist hotel

Posted Jul 14, 2016
Staff was very nice but the room and food were just okay given the price.
5 out of 5
by A verified traveler

Posted May 27, 2016 on Hotels
Låg nära tågstationen
5 out of 5
by A verified traveler

Terugkeerwaardig

Posted May 26, 2016 on Hotels
Kort maar uitstekend,helaas zat het onbijt niet in de prijs
3 out of 5
by A verified traveler from Nijmegen

Posted May 21, 2016
Centraal gelegen in Maastricht, paar minuten van zowel centrum als station. Op zich prima kamers, trendy kleuren en netjes ingericht. Badkamer functioneel en netjes, maar helaas geen tegenwicht regendouche zoals tegenwoordig wel gebruikelijk in hotels van deze (en lagere) prijsklasse. Ontbijt relatief duur. Wat er staat is goed, maar aanbod wat beperkt.
Comment from Hotel Management
May 25, 2016 by Esmée Tusek - Guest Relations Manager, Hotel Management
Met dank voor het delen van deze feedback met ons. Fijn om te lezen dat de kamer naar wens is geweest. Verder zullen wij uw verbeterpunten meenemen om hier in de toekomst ons voordeel mee te doen. Wij hopen u snel weer terug te zien in ons hotel. Namens het hele team, Esmée Tusek - Guest Relations Manager
5 out of 5
by Eva

This traveler left a rating score only Posted May 10, 2016 on Hotels