Ratings based on 65 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
67% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.3 Room comfort
3.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by Joris from Rijswijk

Prima hotel voor ons motorweekend met 3 volwassene

Posted May 24, 2016 on Hotels
Schone grote (familie)kamer, wel gedateerd uiterlijk. Douchen in ligbad met douchegordijn. Lekkere bedden, heerlijk ontbijtbuffet. Gehorig gebouw, je hoort de buren doortrekken. Eén lift(tje) is wat magertjes op spitsuur bij uitchecken. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Onze motoren konden voor E8.50 de hele nacht afgesloten en droog geparkeerd worden in de garage recht tegenover het hotel. Het geheel krijgt gewoon een dikke voldoende.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Mar 30, 2016 on Hotels
Wat spoekie hotel. Te laat aankomen wordt niet gewaardeerd maar na enig aandringen wel geaccepteerd en goed opgelost. Ontbijt vanaf 7.30 uur is te laat voor zakelijke reiziger. De locatie is prima als je nog het uitgaansleven in wil. Aandacht voor de klant ontbreekt geheel.
3 out of 5
by A verified traveler

Valkenburg

Posted Mar 17, 2016
Pros: Hotel location was good, being very central
Lovely area, however very quiet during stay with many shops, restaurants and amenities closed. Maybe not the best time of the year to visit.
4 out of 5
by A verified traveler from Den Haag

Leuk hotel

Posted Mar 7, 2016
Pros: Goede service en een goed ontbijtbuffet
Net hotel. Net personeel en klantvriendelijk. Badkamer wat gedateerd. Maar prijs/kwaliteit verhouding optimaal.
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 28, 2015 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

Simpel hotel, vriendelijk personeel

Posted Nov 5, 2015
Pros: Ligging, vriendelijk personeel
Cons: Sanitaire vernieuwing, de badkamer werkt en is prima, maar is zeer gedateerd.
Een enkele overnachting, laat geboekt (die middag pas) en dat was merkbaar doordat mijn reservering niet bekend was. De manager werd gebeld en ik werd zonder problemen in een kamer verwelkomt. De kamer was simpel en prima in orde. Fijne matras, prima ontbijt.
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 18, 2015 on Hotels
2 out of 5
by A verified traveler

Disappointing

Posted Jul 11, 2015
Disappointing. Both the room and the breakfast arrangements.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 23, 2015 on Hotels
3 out of 5
by Lee from Belgie

familiekamer 1 nacht

Posted Jun 2, 2015 on Hotels
+ Familiekamer kindvriendelijk. Overdekte parking. Ligging. - Diner porties zeer klein, met honger van tafel gegaan. De rekening was niet juist in mijn voordeel, als ik daar eerlijk over was kon er geen dankwoord af. Prijs/kwaliteit.