Ratings based on 323 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
90% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.0 Room comfort
4.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler

Great location and Value for money

Posted Aug 25, 2016
This is not a deluxe hotel but we gave it 5* for value for money. Clean modern room, great location down the street from the station, easy to drop off bags. Even let us check in early which is always a gracious gesture. We would love to go back to visit this beautiful city and would definitely stay at the Beaumont.
5 out of 5
by A verified traveler from Boston

Excellent hotel in an excellent city

Posted Aug 22, 2016
Pros: Great location, about 5 minutes walk to the main train station and 10 minutes walk into the historical center.
Cons: Nothing.
Location: Historical center is a must see. There are also two great gelato shops near the hotel!
Maastricht is charming, and so is this hotel. Immaculate facilities. Spacious rooms. Great linens and amenities. Really nothing to complain about!
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 19, 2016
Soweit war es alles top! Zimmer war etwas klein aber alles andere war in Ordnung
5 out of 5
by A verified traveler from deutschland

sehr gepflegtes hotel, bei toller lage

Posted Jul 26, 2016
Pros: die unkommpliziertheit mit der alles stattfindet, wohnen, parken service. ideal auch für einen wochendtripp.
Cons: frühstück war reichhaltig. etwas mehr auswahl bei frischem obst wäre schön oder weitere säfte
Location: zu fuß über eine historisch schöne brücke, dann alle möglichkeiten der stadt zu geniessen. schiffstour, musseen, shoopen, radeln u. vieles mehr!
das stadthotel liegt perfekt und bietet tolle parkmöglichkeiten für maastricht. das personal ist sehr zuvorkommend. die zimmer sind sehr schön geschnitten. waren überrascht .das restaurant im erdgeschoss ist spitze. sehr zu empfehlen. jederzeit wieder.
Comment from Hotel Management
Jul 30, 2016 by Team Beaumont, Hotel Management
Thank you for your review!
4 out of 5
by A verified traveler from B.

Rustig hotel op gunstige plek

Posted Jul 25, 2016
Fijn hotel, vriendelijk en erg behulpzaam personeel wat ook na uitchecken een stapje extra doet. Toen ik mijn koffer kwam ophalen die daar mocht blijven staan werd mij zelfs koffie aangeboden. De ontvangst was vriendelijk al zijn de kleine trappetjes met een zware koffer vast minder fijn dan mijn relatief lichte trolley en was de kamer zoals gevraagd bij boeking erg rustig. De Deluxe kamers zijn uitgerust met fijne regendouche en bad maar wel vreemd dat de open! badkamer meteen zichtbaar is als je de kamerdeur opent. De toilet is apart maar als je bv met stel vriendinnen nachtje weggaat iets om over na te denken.weinig privacy. Kast rook beetje muf dus kleren maar in koffer gelaten maar de gratis! Minibar was gevuld met heerlijke koele wijn,bier water en cola. Gezien de hoge temperatuur buiten een fijne binnenkomer. Koffie en thee mogelijkheden op de kamer en rituals flesjes in de badkamer. Matras vond ik erg hard maar dat is waarschijnlijk persoonlijk. Ik miste wel een spiegel in de kamer al zaten er 1 hele grote en 1 make-up spiegel in de badkamer maar qua daglicht/make-up bleek dat geen goede optie, spiegel in de kastdeur was beter maar klein spiegeltje met goed daglicht is voor vrouwen wel fijn. Ligging hotel ook erg fijn zo vlakbij station en binnenstad. zeker een aanrader en we komen hier absoluut nog eens terug.
Comment from Hotel Management
by Team Beaumont, Hotel Management
Bedankt voor de uitgebreide review! Fijn om te lezen dat we u hier nog eens terug mogen verwelkomen.
4 out of 5
by A verified traveler from Amsterdam

Weekendje Maastricht

Posted May 20, 2016
Pros: Er was een bar aanwezig (al heb ik daar geen geruik van gemaakt).
Location: Het hotel lift om de hoek van de Stationsstraat, dus alles is beloopbaar: Station. Wijck, Ceramiqueterrein en het winkelgebied.
Sinds 2 mei 2016 heet dit hotel The Dutches. Ligt aan een heerlijk rustige straat, waar je makkelijk voor de deur je auto (even) kunt parkeren om de boel uit te laden. Daar een deel nog verbouwd werd kregen wij een grotere kamer dan besteld. Was niet verkeerd. Wat heel prettig was: de drankjes uit de minibar (een mooi heel klein SMEG-koelkastje, die geen lawaai maakte) waren gratis en de WC en badkamer waren gescheiden. Omdat de kamer net waren verbouwd was alles nog fris en nieuw.
4 out of 5
by A verified traveler from Zwolle

Prima locatie

Posted May 17, 2016
Pros: Locatie, kamer, uitstraling.
Cons: Het ontbijt, karig en niet aangevuld!
Location: Loopafstand van het centrum en in een leuke wijk.
Prettig hotel, goede locatie. Echter om 09.15 uur waren alle broodjes al op bij het ontbijt. Dus ik zou lekker buiten het hotel ontbijten. Verder behulpzaam personeel.
4 out of 5
by A verified traveler from A.

Leuk hotel

Posted May 16, 2016
Leuk hotel, schoon en vriendelijk personeel en vlakbij het station en de stad.
5 out of 5
by A verified traveler

Part of it now called the Dutch

Posted May 14, 2016
I booked the Beaumont, but what used to be an annex is now a separate hotel called the Dutch. I cannot find fault with the Dutch. The staff are outstanding, the rooms immaculate and location (close to the train station and the city centre) and price excellent. They have a revolutionary idea of offering a free mini bar, which is a superb gesture of kindness after having travelled for hours.
4 out of 5
by Jeroen from Rotterdam

Zeer centraal gelegen hotel in Maastricht -

Posted May 3, 2016 on Hotels
Perfect gelegen en mooi hotel in centrum van Maastricht. Helaas ook door deze centrale locatie ontzettend veel geluidsoverlast, met name van studenten die laat in de avond/nacht op straat lopen/staan te kletsen/schreeuwen etc. Helaas om deze reden zeer slecht geslapen... Daarnaast stond de verwarming heel hoog toen wij incheckten. Wij hebben deze gelijk uitgezet en de ramen opengedaan en deze opengelaten tot wij 's avonds weer terugkwamen. Nog steeds behoorlijk warm dus ook maar 's nachts het raam opengelaten, maar door het geluidsoverlast weer dicht moeten doen. Klimaatregeling is dus niet in orde.