Ratings based on 55 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
69% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.5 Room comfort
3.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by Stephen from Maclean Aus

Posted Jul 28, 2016 on Hotels
We stopped in at Maastericht only for 1 night but were very pleased with our accomodation very comfortable and clean plenty of space and central location would stay there again.
3 out of 5
by Marie-line

This traveler left a rating score only Posted Jun 25, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Grzegorz from Wrocław

Weekend w Maastricht

Posted Jun 17, 2016 on Hotels
Hotel zlokalizowany blisko centrum daje dużo możliwości. Parę metrów od hotelu jest przystanek linii autobusowej. Pokój dosyć wygodny i dobrze wyposażony nie jest niestety w pełni regularnie sprzątany. Nie zmienia to faktu że w całości godny polecenia - miła obsługa i bardzo dobre śniadania.
3 out of 5
by Evert from Apeldoorn

Maastricht 2016

Posted Jun 2, 2016 on Hotels
Een weekend in dit hotel doorgebracht. Service is uitstekend, personeel is uiterst hulpvaardig en vriendelijk. Hotel zelf is wat verouderd, op de eerste verdieping is geen waarneembare nooduitgang terwijl het kamerraam (17) niet als vluchtweg bruikbaar is. Kamer is gehorig als andere gasten door de gang lopen. Kamer heeft alle comfort maar vreemd genoeg geen handdoekenrek om natte handdoeken te drogen te hangen. Kamer heeft een kofferrek maar geen plaats om het uit te klappen... Voor een weekend stedentrip zeker aan te bevelen, maar inclusief ontbijt is de prijs-kwaliteitsverhouding twijfelachtig. Enige overlast van drugshandel nabij de uitgang is met name 's avonds mogelijk
4 out of 5
by Geir

Good comfort in a historic and nice city

Posted Mar 28, 2016 on Hotels
Very nice city
4 out of 5
by M

Posted Nov 30, 2015 on Hotels
Comment from Hotel Management
Mar 19, 2016 by Orangerie, Hotel Management
Geachte Gast, wij willen u hartelijk danken voor uw verblijf en uw beoordeling. Met gastvrije groet, Dennis (front office)
5 out of 5
by eity cohen

Posted Oct 30, 2015 on Hotels
Comment from Hotel Management
Jan 15, 2016 by Orangerie, Hotel Management
Geachte Gast, wij willen u hartelijk danken voor uw verblijf en beoordeling. Wij verwelkomen u graag nogmaals in ons mooie hotel. Met gastvrije groet, Dennis (front office)
3 out of 5
by Jean from Nazareth

ligging prima en rustig , dicht bij winkelcentrum

Posted Sep 11, 2015 on Hotels
Een zeer goede gelegenheid voor als je dicht bij winkels wil zijn kamer OK personeel heel vriendelijk en behulpzaam spijtig dat er geen lift is, naar 2de verdieping met bagage is een zware klus
Comment from Hotel Management
Jan 16, 2016 by Orangerie, Hotel Management
Geachte Gast, hartelijk dank voor uw verblijf en beoordeling. Wij beschikken inderdaad niet over een lift, maar zullen ten alle tijden aanbieden uw te helpen met de bagage. Met gastvriendelijke groet, Dennis (front office)
3 out of 5
by Rolf Marcel from Luxemburg

Keine Adresse für warme tagen

Posted Aug 25, 2015 on Hotels
Leider war es sehr warm im Zimmer, Fenster öffnen geht aber weil so viel larm vor der tur war kan man dan nicht mehr einschlafen. Anscheinend war es das Studenten weekend.. Fruhstuck war sehr gut, Jedoch alles zusammen war es ein stolzer preis für ein zimmer Ohne Airco, Auch ein "Service" gebuhr würde aufgeschlagen.. Naja..
Comment from Hotel Management
Jan 15, 2016 by Orangerie, Hotel Management
Sehr geerhter Gast, danke für ihren aufenthalt und ihre feedback. Unser hotel ist ein altes Gebaüde und es die Installation von Klimaanlagen ist schwierig/unmöglich. Service gebuhr heist lokale steuer. In Maastricht zahlt jederman €4,95 pro Person pro Nacht. Mit gastfreundlichen grussen, Dennis (front office)
4 out of 5
by Eva from Dänemark

Aufmärksaam sein wen Booking mit hund dabei.

Posted Aug 20, 2015 on Hotels
Sehr schönes Hotel. Leider ist es nicht gut erklart beim booking, daß man ein luksus Zimmer booken muß um ein Hund mitzubringen. Hat uns 20,00 Euro extra gekostet. Wurde aber sehr ordentlich erklärt und wir haben ein Zimmer bekommen.
Comment from Hotel Management
Jan 15, 2016 by Orangerie, Hotel Management
Sehr geehrter Gast, danke für ihren Aufenthalt und die Feedback. Mit gastfreundlichen grüssen, Dennis (front office)