Ratings based on 64 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.4 out of 5
71% of guests recommend
3.6 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.2 Room comfort
3.4 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from voorburg

Prettig !

Posted Oct 29, 2016
Pros: Het ontbijt !
Cons: Geen idee!
Location: Het ligt heel centraal ! Je kunt alles lopen en parkeerplaats voor de deur !!👍👍
Gezellig en comfortabel hotel !! Parkeerplaats voor de deur ! Goed ontbijt !
4 out of 5
by A verified traveler from zeist

Aanrader voor weekendje weg

Posted Oct 19, 2016
Location: De grotten, het kasteel, de winkels, terrassen, restaurants, cafés alles op loopafstand
Prima hotel voor weekendje of weekje weg! Goede bedden in een nette gerenoveerde kamer, schone langgerekte badkamer, wel en beetje smal. De kamer was bereikbaar via een gangenstelsel en we keken uit op de fietsenstalling. Het is een hotel met veel aangebouwde of erbij getrokken ruimtes. De inpandig fietsenstalling is wat lastig bereikbaar, beetje sluip door route, maar fietsen staan er heel veilig en overdekt. Gezellige bar, net restaurant en keurige ontbijtzaal. Het ontbijt was uitgebreid en netjes verzorgd en werd steeds aangevuld. Het hotel ligt heel centraal in Valkenburg en op loopafstand van alle uitgaansgelegenheid. Veel fietsroutes lopen via Valkenburg. Al met al een prima hotel op een prima Plek!
4 out of 5
by A verified traveler

Leuk hotel vlak bij centrum

Posted Sep 19, 2016
Mooi hotel, kamers niet groot maar wel netjes, badkamer aan de kleine kant, niet handig als je in bad moet douchen, prima ontbijt, lekker dicht bij centrum
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 17, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Friedbert

This traveler left a rating score only Posted Jul 26, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Heather from Haslemere

Long weekend

Posted Jul 10, 2016 on Hotels
A long weekend trip for the Eroica cycle event. Hotel in a brilliant location near the centre of town, (which has 52 restaurants)Parking in the square outside is free overnight until 11am. Hotel has a nearby locked parking area for a daily small charge. Room had noisy aircon, staff immediately moved us to another room. Excellent breakfast buffet. Swimming pool too!
3 out of 5
by Frans from Harkstede

Prima hotel service commercieel...

Posted May 30, 2016 on Hotels
Prima hotel, maar niet echt service gericht. Liever 1 x flink aan je verdienen dan dat je nog een keer terug komt.
4 out of 5
by Torsten from B.

Immer wieder!

Posted May 10, 2016 on Hotels
Alles in Allem ein sehr angenehmer Aufenthalt.Service und Personal beispielhaft.
4 out of 5
by A verified traveler from Rheden

Mooi hotel midden in het centrum.

Posted May 9, 2016
Pros: De wandelgangen naar de kamers.
Cons: Vertel bij het inchecken dat er ook gedineerd kan worden !
Location: De locatie is top, vlak bij het centrum, en aan de geul.
Mooi hotel met veel avontuurlijke gangen naar de diverse kamers, en zwembad. Er is een externe parkeerplaats waar je altijd je auto kwijt kan. Het terras aan de voorzijde is uitstekend en de bediening top.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted May 7, 2016 on Hotels
It's close to the Valkenburg train station. The reception staff is helpful and nice. Breakfast is value for money. The bed is combined by two single mattresses, and the mattresses are too soft and light to fix.