Ratings based on 38 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.3 out of 5
82% of guests recommend
3.5 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.0 Room comfort
3.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from eindhoven

leuk hotel dichtbij het centrum

Posted Jul 20, 2015
Pros: goede ligging en netjes
Cons: ik zou het niet weten prijs/kwaliteit is goed
Location: zeer goed en dichtbij
voor de tweede keer geweest in hotel walram alles perfect en goed onbijt alle activiteiten op loop afstand
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Simple no frills room

Posted Jul 8, 2015
Enjoyed the stay. Room is just big enough for the bed and some luggage. No toiletries, not even hand soap. Had good parking breakfast and location. Everyone was very nice. Beautiful town
3 out of 5
by A verified traveler

Gunstige ligging

Posted Jun 29, 2015
Pros: De ligging van het hotel t.o.v het centrum en het station.
Cons: Inrichting kan een flinke opfrisbeurt gebruiken en het ontbijtbuffet moet verser.
Location: Gezellig centrum en in nabije omgeving genoeg te doen aan uitstapjes en activiteiten.
Op zich een goede locatie om te verblijven, maar dan echt alleen voor de overnachting. De ligging was gunstig, maar wij vonden het erg ouderwets aandoen allemaal. Dit geldt voor de inrichting van het hotel en de kamers. Daarnaast viel het ontbijt ons tegen. Geen verse jus orange, geen groene thee, geen vers brood en de inrichting van de ontbijtruimte was somber en muf. Bedden waren goed. Dus wel lekker geslapen.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Rotterdam

Leuk, net hotel, op zeer goede locatie

Posted Jun 8, 2015
Pros: De locatie is perfect, het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.
Cons: De douchegelegenheid bij de sauna
Location: Leuk centrum met veel leuke terrasjes voor alleen een drankje of uit eten.
We hebben een heerlijk weekend gehad in dit hotel. Een upgrade van kamer (Comfort geboekt en betaald, superior gekregen), kamer was netje, schoon en ruim genoeg voor twee personen. Bij de receptie hebben we een waterkoker en koffie/thee meegekregen, dit was niet standaard aanwezig, maar op verzoek dus wel mogelijk. Wij hebben gebruik gemaakt van de sauna, dit was prima, maar de douchegelegenheid bij de sauna was heel vies. Allemaal vliegjes en een enorme stank. Er was gelukkig wel een andere douche gelegenheid buiten de sauna ruimte bij het zwembad, deze was wel gewoon netjes. Het ontbijt was prima, genoeg keus, voor elk wat wils en er werd continu bijgevuld. Kortom een prima hotel, voor een goede prijs op een perfecte locatie.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Thijs from Nieuw Wehl

Goed

Posted Jun 2, 2015 on Hotels
Prima hotel, ik had zelf de goedkoopste kamer geboekt dus kon niet veel verwachten.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Harbrinkhoek

Goede locatie, perfect ontbijt, alleen wat gehorig

Posted May 18, 2015
Pros: Ontbijt, uitstraling, café.
Cons: Gehorigheid en uitstraling op de kamers. Geen tapijttegels.
Location: Nabij gelegen centrum en alles op loopafstand.
De locatie is gewoon perfect, aan de rand van het centrum. Supermarkt tegenover en direct in het centrum. De uitstraling is gewoon goed en netjes. De gehorigheid van de trap, gangen en kamer vond ik een minpunt. Het ontbijt is gewoon top! (heel belangrijk). Tevens is er een leuk inpandig café aanwezig.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Uitmuntend hotel

Posted May 16, 2015
Pros: gastvrijheid en het zwembad
Location: midden in de stad, alles binnen handbereik.
Geweldig verblijf gehad. Ze serveren alleen ontbijt.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Ropauldo from bruxelles

superbe sejour

Posted Mar 24, 2015 on Hotels
Superbe sejour! La reception etait tres agreable! Un grand merci a eux pour la possibilité de mettre nos velos en chambres!
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Not for Business

Posted Mar 1, 2015 on Hotels
Not a place for a business trip
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Dec 25, 2014 on Hotels